• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden bu kadar kötü.....

Amcanın aramamasına takılma
Benimde senelerdir görüşmediğim beni aramayan sormayan kuzenlerim halam teyzem var
Umrumda mı ?
Hayır
Bir zaman sonra herkes kendi dünyasına çekiliyor.
Kimse kimseyi öyle devamlı aramıyor.

Kuzene gelince neden durumunu gizledi bilemem. Belki ailesi annesi seni sevmiyor ya da kendi bir sebepten dolayı sevmiyor. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. O gizlediyse sende engellersin olur biter. Kısasa kısas. Sen beni sevmiyorsan ben seni hiç sevmiyorum demek olur.

İşyerinde doğum günü olayına gelince de ben olsam müdürü falan takmazdım. Kendi doğum günümde herkesin göreceği şekilde wp den ya da başka yerden doğum günü kutlaması yapardım durumuma koyardım. Beni seven arkadaşlarım zaten kutlar. Senin doğum gününü kutlamaları insanların müdüre bağlıysa zaten hiç kutlamasınlar.

Kısacası ; çok abartmışsınız. İnsanlar kötü falan değil siz kafanızda büyütmüşsünüz.
Boşverin.

Akrabalar zaten işi düşmedikçe yazmazlar boşverin. Onun haricinde de demek ki çevrenizde size hitap eden, kafanıza göre insanlar yok. Yeni çevreler edinmeye bakın bence.

İstemiyorum ama kurumda kutlanan herkesinkine gidip alkış tutuyorum zoruma giden bu .çünkü çağırıyorlar e gitmesem herkes niye gelmiyorsun diyecek:KK43:
benimki çok mu kutlanıyor sanki o yüzden kimseye katılmıyorum diyeceksiniz
kısa ve öz

ister kıskanıyor desinler isterse de fesat ne derlerse desinler

kimseye trip vs yapmayın birde normal konuşun

amcanıza da canınız nasıl istiyorsa öyle davranın
babanız ısrar ederse görüş diye görüşmeyeceğinizi de açıkça belirtin

Merhabalar sadece bir tek konu açtım eşimle ilgili bilenler bilir .Bu sefer konu başka. Sizlere danışmak. 1 .sorunum ;
Kamu kurumunda çalışıyorum. Çalıştığım kurum küçük. 3 bayan var müdürlerle birlikte 7 erkek var 1 hizmetli .konu şu ki iki yıldır aynı kurumdayim ben hariç herkesin doğum günü kutlandı herkesin pastalar falan. Haftasonuna denk gelen bile hafta içi kutlandı.bu kutlamaları ayarlayan bizim amirimiizn sekreteri .yaşça büyük biri.bu kadınla aramda iki üç kere gerginlik yaşandı. Sebepleri ise kendisi benimle eşit derece de memurken bana ders verir gibi davranmasi. Birinde evrak götürdüm yanına bekledim 5 dakika oldu kapatmadı kısık sesle koyayimmi evragi dedim ne vat ya telle konuşuyorum diye çıkıştı bana .ikinci si de 29 Ekim kutlamaları vardı ben katılmadım çocuğumu bırakacak kimsem yoktu akşamdı.mudurum izin vermişti. Kutlamanın ertesi günü müdürün odasında aynı anda karşılaştık niye gelmedin kız kutlamaları dedi şok oldum işte başka müdür olsa hakkında tutanak tutardı bulmuşsun böyle müdürü falan filan. Yani müdürüm bana niye gelmiyorsun demiyor ama o kendinde bunu hak görüyor. Artık selami sabahi kestim aynı kurumdayiz .eşi de o kurumda. Kendisi diğer müdürle aşırı samimi eşinin yanına sarmaş dolaş geziyorlar .Yani bunlar kurumun sahibi gibi davranıyorlar. Dislaniyorum .halbuki o kurumun esas elamanı benim. Bu yüzden kullanmıyor doğum günlerim buna takılmıyorum inanın ama başkalarınin doğum günü olunca gidiyorum alkış yapmaya .kendini enayi gibi hissettim resmen şak sakciliga Gidiyorum diye :KK43:
2.sorunum da şu benim amcam var.3 buçuk yıllık evliyim bir kere bile aramadı. Nisanima gelmedi.kuzenim var oda hiç aramaz .ama babam hep iyi ol büyüklük senden kalsin dedi .kuzenim yok yere beni silmiş sosyal medyadan .sonra whatsp durum gizlemeye falan .bugün de aylar yıllar sonra whatsap durumunu açmış araba almış babası ( kıskanmıyorum Rabbım çok versin )ama araba aldığı gün açması normal mi .bugüne kadar ailem hatri iicn iyi oldum. Ama artık olmak istemiyorum hiç bir zaman gerçek aile bağımız olmadı. Amcam uzaktan akrabaları yeğenim diye paylaştı. Uzaktan akraba çocuklarına tatile götürdü hep. Oz yeğeni benim yıllar önce 10 tl para istemiştim para isteyeceksen bir daha gelme yanıma dedi.o zamanlar babamın durumu kötü idi .şimdi artık bu insanları tamamen hayatımdan çıkardım ama hala babam iyi ol diye mesajlar atıyor yok amcandir vs diye amcalik görmedim ki .
İşterinde onlar senin doğum gününü kutlamıyorsa sende onları umursama malesef özellikle kamu kurumunda kraldan çok kralcılar var eşit düzeyde birinin üstünlük kurması sorunu benimde işyerimdeki problemim umursamadım ve ne biliyosam onu yaptım artık karışamıyo boşver işine bak bence ama sakın açık verme

Back
X