Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en büyük derdiniz bu olsun![]()
Allah başka dert vermesin
ama gören diyordur ki kesin neden beğenisi bu kadar az sevdiğim erkeğin de 210 falan benim 60
Ben neden böyle olamıyorum ya ben etrafımda çok kişi olsun istiyorum ama çok istiyorum diye olmuyor galibaTam üstüne denk geldi bnde bugun takip ettiğim çoğu kişiyi sildim . Aaamaann banane ilk okuldaki selamsız sabahsız arkadaşımdan
Kimsem olmasın . Birkaç arkadaş eşim ailem osun yeter :)
Allah başka dert vermesin yahu oradaki beğeniler mi mutsuz edecek sizi.Benim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor
Tabi ki gerçek dost değillerdir ama çevreleri genişTek derdiniz bu mu ? kim bilir belki o takipçileri satın almışlardır , onların hepsi gerçek dost mu
Kaç yaşındasınama gören diyordur ki kesin neden beğenisi bu kadar az sevdiğim erkeğin de 210 falan benim 60
Ben neden böyle olamıyorum ya ben etrafımda çok kişi olsun istiyorum ama çok istiyorum diye olmuyor galiba
Nerde çokluk orda bokluk unutma ..Ben neden böyle olamıyorum ya ben etrafımda çok kişi olsun istiyorum ama çok istiyorum diye olmuyor galiba
Değilll herkes birbirlerine takip atarak artırıyorTabi ki gerçek dost değillerdir ama çevreleri geniş