İnsanlar sosyal medyadaki kadar sosyal mi

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Benim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor

Tek derdiniz bu mu ? kim bilir belki o takipçileri satın almışlardır , onların hepsi gerçek dost mu

Tam üstüne denk geldi bnde bugun takip ettiğim çoğu kişiyi sildim . Aaamaann banane ilk okuldaki selamsız sabahsız arkadaşımdan :KK70:

Kimsem olmasın . Birkaç arkadaş eşim ailem osun yeter :)
Ben neden böyle olamıyorum ya ben etrafımda çok kişi olsun istiyorum ama çok istiyorum diye olmuyor galiba

Benim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor
Allah başka dert vermesin yahu oradaki beğeniler mi mutsuz edecek sizi.

Hay Allah cok zor bir durummus ya. Bak benim de sosyal medya hesabim yok en iyisi acip begeni almak :) yoksa cekilmez bu hayat :olamaz:

Beni kimse yanlış anlamasın ama öyle çok takipçisi olanlara ben pek hoş bakamıyorum (fenomen sayfalar hariç)
Yani benim sevdiğim adamın neden 200 küsür takipçisi olsunki, bu adam selam vereni eklemiş diye düşünürdüm. Herkesin çevre genişliği farklı ama öyle 300 500 takipçiler saçma geliyor bana. Biraz olsun özel değil mi sosyal hesap da olsa.

Back
X