- Konu Sahibi beyazbegonvil
bnece çüküda kakmıyodur eşide yatağı ayırmıştır. altınada damlatıyodur o şimdi
hahahahahahaha napsın ölüyü diriltmek kolaymı hahahaha
çok komiksiniz yaa hay yaşayın çok güldüm:))))))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnece çüküda kakmıyodur eşide yatağı ayırmıştır. altınada damlatıyodur o şimdi
Çok ciddi kompleksleri olan ve ezik bir "insanımsı" varlık..
Suratına boş boş bakmak yeterli.. Sinir olmaya gerek yok aslında ama elde değil farkındayım..
Bugun kisa toplanti yaptik mudurle.
Her zaman kibirli, buralarin sahibi benim edasina alisigiz.
Ama bugun o kadar ileri gitti ki tartisip rezil olmamak icin zor tututum kendimi
Cumleleriyle hayatin kendisine hic bir yamuk yapmadigini, hep ona bonkor davrandirdigini belirtti.
Ve bazilarinin ezik oldugu, zavalli yasadiklarini, iste kiminde parayok kiminde evlat yok, kimi de mal yok vs...
65 yasinda bir insan nasil rabbimin kimini vererek kimini vermeyerek sinadigini hala ogrenmez, verdigi ornekteki bazilarida vardi
toplantida bozuldular.
Nasil olurda insanin acizligini, noksanligini eziklesme olarak nitelendirir. Tiksiniyorum bu adamdan.
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin diyorum, ve sukrediyorum iyiki genc yasimda rabbimin nasil veriyorsa oyle alacagini biliyor, iyiki
kibir maskesini kendime yakistirmiyorum. Zavalli, asil ezik sensin.
Bugun kisa toplanti yaptik mudurle.
Her zaman kibirli, buralarin sahibi benim edasina alisigiz.
Ama bugun o kadar ileri gitti ki tartisip rezil olmamak icin zor tututum kendimi
Cumleleriyle hayatin kendisine hic bir yamuk yapmadigini, hep ona bonkor davrandirdigini belirtti.
Ve bazilarinin ezik oldugu, zavalli yasadiklarini, iste kiminde parayok kiminde evlat yok, kimi de mal yok vs...
65 yasinda bir insan nasil rabbimin kimini vererek kimini vermeyerek sinadigini hala ogrenmez, verdigi ornekteki bazilarida vardi
toplantida bozuldular.
Nasil olurda insanin acizligini, noksanligini eziklesme olarak nitelendirir. Tiksiniyorum bu adamdan.
Allah nasil biliyorsa oyle yapsin diyorum, ve sukrediyorum iyiki genc yasimda rabbimin nasil veriyorsa oyle alacagini biliyor, iyiki
kibir maskesini kendime yakistirmiyorum. Zavalli, asil ezik sensin.
selam arkadaşım
eleştirini anlıyorum ama yine de sen Allah düzeltsin de
günün birinde vicdan ehli bir hoca, öğrencileriyle nehir kenarında ders işliyormuş
hocanın adını hatırlamıyorum şimdi
nehirden bir sandalın geçtiğini görmüşler
sandalda gençler varmış ve içki içip taşkınlık yaparak geçiyorlarmış
hocanın öğrencilerinden biri demiş ki hocam şunlara bir beddua edin de görsünler
hoca da ellerini açmış ve demiş ki ey Rabbim, bu gençlere bu dünyada mutluluk verdiğin gibi ahirette de mutluluk ver
öğrenciler şaşırmış ve neden hayır dua ettiğini sormuşlar
hoca demiş ki evlatlarım, şu gençler düzelse ve hayırlı insan olsalar ahireti kazansalar bize zararı var mı
öğrenciler gereken dersi almışlar
nitekim daha sonra sandaldaki gençler de hallerini düzeltip o hocaya öğrenci olmuşlar
Mutsuz bu adam. Evinde var olan evladına söz geçiremiyor, evinde var olan malını kontrol edemiyor. Gelip havasını cakasınız size atıyo işte. Bastırılmışlık.
Şöyle düşün;
Sen mutsuzken mutlu görünmeye çalıştığında ne kadarda gülmeye çalışırsan çalış yine o surat asıktır, itici gözükürsün. Bunun gibi.
Adam evinde sağlayamadığı üstünlüğü işinde sağlamaya, evlatlarından göremediği saygıyı mevkisiyle görmeye çalışırken kibirli görünen bi ezik..
Saklamaya çalışılanlar zıtlıklarını yakınlarında bulundurur.
Hem de şu mübarek günlerde yapmış bu işi.Allah ın düşmanlığını kazanmış. Zengin olsan ne yazar?
O sahip olduğu mallar var ya. Onlar onun değil. Çocukları var ya, onlarda değil. Hele mevkisi hiç onun olmadı ki. Vücudu bile kendinin değil. Allah-ü Teala'nın insanlara verdikleri birer emanettir. O emanetle neler yaptığınıza bakar. İnsanlar da kendilerinin sanır. Bu adamın bu yaşına kadar gözlerindeki perde kalkmamışsa rahmet kapıları kapanmışsa yapabilecek pek bir şey yoktur.
kizlar aynen benim gorumceler boyle baskalariyla cok iyiler canla basla yardim ederler bana gelince surekli kusur ararlar daha gecen gun yemege gittik akrabalara onlarda geldi bi konu gecti bitanesi yeminle beni cocuk gibi azarliyo dogru bildigim seyi oyle degil sen ne biliyonki konusuyon diye beni susturmaya ugrasiyor milletin icinde kucuk daglari onlar yaratmis sanki tovbe tovbe bide zengin bunlar hic fakirlik gormemisler bizde esimle islerimiz ters gitti biraz cabaliyoruz buyuk gorumcemin dedigi lafa bakin siz allahin sevdigi kulu degilsiniz de ondan isleriniz yolunda gitmiyor bakin bana yagdiriyor rabbim cok zoruma gidiyor cevapda vermiyorum kendi kendimi hasta ettim sonunda asil mahserde hesaplasacam ben onlarla haberleri yok![]()
Cok haklisinda yapamiyorum ben iste. Srekli icimden Allah seni islah etsin dedim. Hos bu yasina kadar bir sey ogrenmediyse bu
hayattan bundan sonrada sanmiyorum. Diyorum ya asil ezik o