İnsanlar yaşlansa da varolan edepsizligi devam ediyormus. Mudurumden tiksindim

Çok ciddi kompleksleri olan ve ezik bir "insanımsı" varlık..

Suratına boş boş bakmak yeterli.. Sinir olmaya gerek yok aslında ama elde değil farkındayım..

Çok ciddi kompleksleri olan ve ezik bir "insanımsı" varlık..

Suratına boş boş bakmak yeterli.. Sinir olmaya gerek yok aslında ama elde değil farkındayım..

Evet sinirlenmemek mumkun degil

Siradan calisan olsa sirtini donersin muhattap olmazsin

Ama bu yoneticin mecburen muhattap oluyorsun, sen gozlerini kacirsanda o senin yanina oturup laf atiyor.

Dedim ya biliyr oda nasi olsa yoneticiyim, kralim, beni dinleyeceksinz diyr iste

Canimi sikan bircok sey soylemek isteyipte soyleyemiyor sadece buzz gibi cevaplar veriyorum.

Bugun kisa toplanti yaptik mudurle.

Her zaman kibirli, buralarin sahibi benim edasina alisigiz.

Ama bugun o kadar ileri gitti ki tartisip rezil olmamak icin zor tututum kendimi

Cumleleriyle hayatin kendisine hic bir yamuk yapmadigini, hep ona bonkor davrandirdigini belirtti.

Ve bazilarinin ezik oldugu, zavalli yasadiklarini, iste kiminde parayok kiminde evlat yok, kimi de mal yok vs...

65 yasinda bir insan nasil rabbimin kimini vererek kimini vermeyerek sinadigini hala ogrenmez, verdigi ornekteki bazilarida vardi

toplantida bozuldular.

Nasil olurda insanin acizligini, noksanligini eziklesme olarak nitelendirir. Tiksiniyorum bu adamdan.

Allah nasil biliyorsa oyle yapsin diyorum, ve sukrediyorum iyiki genc yasimda rabbimin nasil veriyorsa oyle alacagini biliyor, iyiki

kibir maskesini kendime yakistirmiyorum. Zavalli, asil ezik sensin.

selam arkadaşım
eleştirini anlıyorum ama yine de sen Allah düzeltsin de

günün birinde vicdan ehli bir hoca, öğrencileriyle nehir kenarında ders işliyormuş
hocanın adını hatırlamıyorum şimdi
nehirden bir sandalın geçtiğini görmüşler
sandalda gençler varmış ve içki içip taşkınlık yaparak geçiyorlarmış
hocanın öğrencilerinden biri demiş ki hocam şunlara bir beddua edin de görsünler
hoca da ellerini açmış ve demiş ki ey Rabbim, bu gençlere bu dünyada mutluluk verdiğin gibi ahirette de mutluluk ver
öğrenciler şaşırmış ve neden hayır dua ettiğini sormuşlar
hoca demiş ki evlatlarım, şu gençler düzelse ve hayırlı insan olsalar ahireti kazansalar bize zararı var mı
öğrenciler gereken dersi almışlar
nitekim daha sonra sandaldaki gençler de hallerini düzeltip o hocaya öğrenci olmuşlar

Bugun kisa toplanti yaptik mudurle.

Her zaman kibirli, buralarin sahibi benim edasina alisigiz.

Ama bugun o kadar ileri gitti ki tartisip rezil olmamak icin zor tututum kendimi

Cumleleriyle hayatin kendisine hic bir yamuk yapmadigini, hep ona bonkor davrandirdigini belirtti.

Ve bazilarinin ezik oldugu, zavalli yasadiklarini, iste kiminde parayok kiminde evlat yok, kimi de mal yok vs...

65 yasinda bir insan nasil rabbimin kimini vererek kimini vermeyerek sinadigini hala ogrenmez, verdigi ornekteki bazilarida vardi

toplantida bozuldular.

Nasil olurda insanin acizligini, noksanligini eziklesme olarak nitelendirir. Tiksiniyorum bu adamdan.

Allah nasil biliyorsa oyle yapsin diyorum, ve sukrediyorum iyiki genc yasimda rabbimin nasil veriyorsa oyle alacagini biliyor, iyiki

kibir maskesini kendime yakistirmiyorum. Zavalli, asil ezik sensin.

Mutsuz bu adam. Evinde var olan evladına söz geçiremiyor, evinde var olan malını kontrol edemiyor. Gelip havasını cakasınız size atıyo işte. Bastırılmışlık. :ssz:
Şöyle düşün;
Sen mutsuzken mutlu görünmeye çalıştığında ne kadarda gülmeye çalışırsan çalış yine o surat asıktır, itici gözükürsün. Bunun gibi.
Adam evinde sağlayamadığı üstünlüğü işinde sağlamaya, evlatlarından göremediği saygıyı mevkisiyle görmeye çalışırken kibirli görünen bi ezik..
:ssz:
Saklamaya çalışılanlar zıtlıklarını yakınlarında bulundurur.

ne kadar ayıp etmiş; size, o masadakilere...
kiminin çocuğu olmuyor olabilir, kimi hasta olabilir, kiminin parası olmayabilir... ne ayıp...
dediğiniz gibi rezil bir insanmış.
cevap vermemeniz iyi olmuş. ben bu şekilde işten ayrılmaları tasvip etmiyorum hiç.
kimse konuşmuyorsa onların hakkını korumanıza da gerek yok.
siz takılmayın yeter.
her şeyi olan ama beş para etmez adamlar.

Hem de şu mübarek günlerde yapmış bu işi.Allah ın düşmanlığını kazanmış. Zengin olsan ne yazar?

kizlar aynen benim gorumceler boyle baskalariyla cok iyiler canla basla yardim ederler bana gelince surekli kusur ararlar daha gecen gun yemege gittik akrabalara onlarda geldi bi konu gecti bitanesi yeminle beni cocuk gibi azarliyo dogru bildigim seyi oyle degil sen ne biliyonki konusuyon diye beni susturmaya ugrasiyor milletin icinde kucuk daglari onlar yaratmis sanki tovbe tovbe bide zengin bunlar hic fakirlik gormemisler bizde esimle islerimiz ters gitti biraz cabaliyoruz buyuk gorumcemin dedigi lafa bakin siz allahin sevdigi kulu degilsiniz de ondan isleriniz yolunda gitmiyor bakin bana yagdiriyor rabbim cok zoruma gidiyor cevapda vermiyorum kendi kendimi hasta ettim sonunda asil mahserde hesaplasacam ben onlarla haberleri yok:43:

selam arkadaşım
eleştirini anlıyorum ama yine de sen Allah düzeltsin de

günün birinde vicdan ehli bir hoca, öğrencileriyle nehir kenarında ders işliyormuş
hocanın adını hatırlamıyorum şimdi
nehirden bir sandalın geçtiğini görmüşler
sandalda gençler varmış ve içki içip taşkınlık yaparak geçiyorlarmış
hocanın öğrencilerinden biri demiş ki hocam şunlara bir beddua edin de görsünler
hoca da ellerini açmış ve demiş ki ey Rabbim, bu gençlere bu dünyada mutluluk verdiğin gibi ahirette de mutluluk ver
öğrenciler şaşırmış ve neden hayır dua ettiğini sormuşlar
hoca demiş ki evlatlarım, şu gençler düzelse ve hayırlı insan olsalar ahireti kazansalar bize zararı var mı
öğrenciler gereken dersi almışlar
nitekim daha sonra sandaldaki gençler de hallerini düzeltip o hocaya öğrenci olmuşlar

Cok haklisinda yapamiyorum ben iste. Srekli icimden Allah seni islah etsin dedim. Hos bu yasina kadar bir sey ogrenmediyse bu
hayattan bundan sonrada sanmiyorum. Diyorum ya asil ezik o

O sahip olduğu mallar var ya. Onlar onun değil. Çocukları var ya, onlarda değil. Hele mevkisi hiç onun olmadı ki. Vücudu bile kendinin değil. Allah-ü Teala'nın insanlara verdikleri birer emanettir. O emanetle neler yaptığınıza bakar. İnsanlar da kendilerinin sanır. Bu adamın bu yaşına kadar gözlerindeki perde kalkmamışsa rahmet kapıları kapanmışsa yapabilecek pek bir şey yoktur.

Mutsuz bu adam. Evinde var olan evladına söz geçiremiyor, evinde var olan malını kontrol edemiyor. Gelip havasını cakasınız size atıyo işte. Bastırılmışlık. :ssz:
Şöyle düşün;
Sen mutsuzken mutlu görünmeye çalıştığında ne kadarda gülmeye çalışırsan çalış yine o surat asıktır, itici gözükürsün. Bunun gibi.
Adam evinde sağlayamadığı üstünlüğü işinde sağlamaya, evlatlarından göremediği saygıyı mevkisiyle görmeye çalışırken kibirli görünen bi ezik..
:ssz:
Saklamaya çalışılanlar zıtlıklarını yakınlarında bulundurur.

Bende ayniini dusunum biliyormusun. Asil eziklik ğecmisinde var bunun. Birseyler yasamis ama simdi bu yasadiklarini bu tarz davranislarla kapatiyor

Hem de şu mübarek günlerde yapmış bu işi.Allah ın düşmanlığını kazanmış. Zengin olsan ne yazar?

Ramazan gelmez zaten o adama.

Herneyse inanclari sorgulamak bana dusmez ama onemli olan herzaman insan olmak degilmi.

Tabiki banada sira geliyor hep baskalarinin acizligiylemi ugrasacak. Daha once arkadaslarin ozel durumlariyla ilgili yazdiklarima ilaveten.

Rahtasizlik gecirmisim hastanede yatip cikmisim ongun. Neyse ise donuyorum. Geldigim ilk an ne beklerim mudurumden;hosgeldin, gecmis olsun kizim iyisin degil mi. Vs. Bu ezik ne dedi. Kizim ne olmus sana boyle dişiligini kaybetmissin. Birseyler yap hemen suslen puslen kuaforegit. Bu ne hal.
Tatilden gelmiyorum, hastanaden yeni ciktim anca toparlaniyorum ilgi alakaniza tesekkur ederim dedim.

Gecenlerde karni iyice beliginlesmis hamile arkadas geldi tatilden. Kalabaligiz cay iciyoruz. Hah iste dedi kadin bize yaklasirken karnini sisirmis geliyor. Amann yarin birgun zirtpirt raporda alir bu. Kadin nasil utandi ya ne demek karnini sisirtmis.

Hadsiz, patavatsiz, insaniyetsiz, rezil, ezik

O sahip olduğu mallar var ya. Onlar onun değil. Çocukları var ya, onlarda değil. Hele mevkisi hiç onun olmadı ki. Vücudu bile kendinin değil. Allah-ü Teala'nın insanlara verdikleri birer emanettir. O emanetle neler yaptığınıza bakar. İnsanlar da kendilerinin sanır. Bu adamın bu yaşına kadar gözlerindeki perde kalkmamışsa rahmet kapıları kapanmışsa yapabilecek pek bir şey yoktur.

Aynen canim ben ona aciyorum. Bu yasina gelmis hala hayata dair ogrenememis bir seyleri. Hani derler ya beyhude yasamis.

Herneysede boylelerininde yonetici olmasi, hani makam sahibi olup dahada kibirlesmelerine gicik oluyorum.

kizlar aynen benim gorumceler boyle baskalariyla cok iyiler canla basla yardim ederler bana gelince surekli kusur ararlar daha gecen gun yemege gittik akrabalara onlarda geldi bi konu gecti bitanesi yeminle beni cocuk gibi azarliyo dogru bildigim seyi oyle degil sen ne biliyonki konusuyon diye beni susturmaya ugrasiyor milletin icinde kucuk daglari onlar yaratmis sanki tovbe tovbe bide zengin bunlar hic fakirlik gormemisler bizde esimle islerimiz ters gitti biraz cabaliyoruz buyuk gorumcemin dedigi lafa bakin siz allahin sevdigi kulu degilsiniz de ondan isleriniz yolunda gitmiyor bakin bana yagdiriyor rabbim cok zoruma gidiyor cevapda vermiyorum kendi kendimi hasta ettim sonunda asil mahserde hesaplasacam ben onlarla haberleri yok:43:

O lafa sinir olurum ben Allahin sevdigi kuluyum diyerek baskalarini zavallilastirmak, dahada moralini bozmak bu.

Basina birsey gelir sukur anlaminda dersi de. Karsindakini asagilmak icin soylemek ne ayip

Nerden biliyorsun sevdigi kulu oldugunu. Dur bakalim daha kac senee omrun var bu hayatta neler yasayacaksin biliyormusun

Aciyida tatliyida tadacak herkes sirayla. Dur bakalim.

verende o alanda...hic kimse kinadigi seyi yasamadan olmezmis :34:
belki bu soz seni biraz rahatlatir. Rabbim cok verip arsiz az verip hirsiz etmesin bizleri.

Cok haklisinda yapamiyorum ben iste. Srekli icimden Allah seni islah etsin dedim. Hos bu yasina kadar bir sey ogrenmediyse bu
hayattan bundan sonrada sanmiyorum. Diyorum ya asil ezik o

orası belli olmaz canım
hayatları boyunca yanlış yolda olup son anlarında birden dönüş yapanlar da var
kötü olmasını istemek daha kötü
çünkü şerli bir insanın şerrinin artması için dua etmiş olursun bir nevi

Yorumları okurken hayrete düştüm gerçekten.:53::53::53:
Evet bu adam ne söylediğini bilmeyen ,insanları kıran biri olabilir;sözleri yanlış olabilir ama eleştiri yaparken de biz hanımların daha dikkatli olması gerekmez mi?Kime ne yazacağını söyleyecek değilim,herkes özgürdür istediği yorumu yazmakta ama bu forumu okuyan binlerce kişi var.Henüz okullar tatil onlarca küçük genç kız da forumda. "cinsel organı kalkmıyordur "gibi yorumlar yapmak;tanımadığımız birine bunları söylemek bizi bu adamdan ne kadar ayrı kılar?Lütfen biraz daha dikkatli olalım.Yanlış anlaşılmasın ben konu sahibinin patronun savunmuyorum.Bir bayana yakışır şekilde eleştiri yapın diyorum o kadar.

Egosu çok şişmiş! Ama Rabbim havasını almasınıda bilir... Genelde müdürlerin çoğu kompleksli oluyolar yahu!!

Back
X