• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara güvenilmiyo

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim amcamın iki kızı var.Ben bunlara erkek arkadaşımı anlatmıştım.Amcam genel olarak ne dedıgını bılmez ortam içinde falan.Geçen ilk kez akrabalarla ortak birşey yapalım dedik.Araba da giderken amcam bana senin ki napıyo falan bişeyler sordu.Çocugun facede paylaştıgı şeylerle ilgili şeyler sordu.Kuzenimin yüzüne baktım rengi gitti.Daha öncede yengem sevgilin yaşlı demişti.Ki ben çocugun resmini amcam yengeme göstermedim.Kuzenime dedim ya sen anlattın ya ablan diye.Yok ben anlatmadım amcanla yüzleşiriz falan dedi.Ayrıca yengemle iki dakika mutfakta konuştuk adımız dedikodu yapıyoya çıktı.Çok değişikler.Şimdi ciddi mesafe koydum.Gerekmedikçe konuşmuyorum.Herkesin akrabası böyle mi acaba?

Akraba değil onlar , akbaba :KK70:
Yani amcama neden anlatıyo amaç ne.Sevgılıme engellettım kuzenımı.Takıp edıyo.Ayrıldık dedım bılerek halaa sorular laf almalar.Sımdıde wp yazmıs bızden uzak durun mutluyuz.Ayy çok degısıkler.Daha 28yasında ama hayatı sadece dedıkodudan ıbaret

Çoğu böyle.. akrabalık ilişkileri aşırı derecede bitmeye başladı... Araya mesafe koymadan önce keşke yuzlestirmis olsaydınız en sinir olduğum şey bir insanın ağzının gevşek olması...
Canım inkar etcek.Babası da gevsek.Yaa cok bos konusuyo labali bi tip.Yüzleşse inkar etcek.Dicekkii ben duyarım herseyi falan artık tanıdım onları .Bayramdan bayrama görusurum anca yeter

Canım inkar etcek.Babası da gevsek.Yaa cok bos konusuyo labali bi tip.Yüzleşse inkar etcek.Dicekkii ben duyarım herseyi falan artık tanıdım onları .Bayramdan bayrama görusurum anca yeter
O zaman salıverin iplerini... Hiç takılmayn söylenenlere ...

Yani amcama neden anlatıyo amaç ne.Sevgılıme engellettım kuzenımı.Takıp edıyo.Ayrıldık dedım bılerek halaa sorular laf almalar.Sımdıde wp yazmıs bızden uzak durun mutluyuz.Ayy çok degısıkler.Daha 28yasında ama hayatı sadece dedıkodudan ıbaret
Bence artık dikkatli ol güven vermeyen kimseye anlatma ilişkini , akraba değil bütün insanlar aşağı yukarı böyle eğer ki rahatsız oluyorsan bahsetmeyeceksin.

Tek çözüm bu , çok ayıp etmişler hele amcanızın davranışı bi erkeğe hele bi büyüğe hiç yakışmamış.

Bence artık dikkatli ol güven vermeyen kimseye anlatma ilişkini , akraba değil bütün insanlar aşağı yukarı böyle eğer ki rahatsız oluyorsan bahsetmeyeceksin.

Tek çözüm bu , çok ayıp etmişler hele amcanızın davranışı bi erkeğe hele bi büyüğe hiç yakışmamış.
Evet agır biri degil ki amcam falan.Evlenınce yok o da onay vercekmıs.zaten kuzenıme dedım dugun zamanı haberınız olcak.Gitmıs yengeme demıs dugune cagırmıcakmıs.Ya cok sogudum anlatamam.Ararsa yazarsa kesınlıkle cvp atmayı dusunmuyorum.

Kuzenlerin babalarına seni kötü gôsterip, kendilerince ego tatmin etmişler. Özellikle akrabaya anlatılmamalı bence.,

eltilerime güvenmem beklentiyede girmem
onlar benim için bir el beklemediğim bir hareketlerini gördüğümdede haklı davrandığımı düşünürüm vicdanim sızlamaz

Kuzenlerin babalarına seni kötü gôsterip, kendilerince ego tatmin etmişler. Özellikle akrabaya anlatılmamalı bence.,
Belki de.Ayy zaten onlar sadece insan eleştiriyo.Geçen bayram halam falan herkes aynı ortamda.Amcam kendi kızından bir başladı köydekı eniştemden çıktı konu.Babamla hep evlat eleştiriyolar.Senınkıler şöyle bızımkıler böyle.Hep çene hep çene

eltilerime güvenmem beklentiyede girmem
onlar benim için bir el beklemediğim bir hareketlerini gördüğümdede haklı davrandığımı düşünürüm vicdanim sızlamaz
Elalem cidden daha iyi bunu anladım ben ya.Arkadaslara ve akrabalara anlatmıyorum artık ben

Bir şeylerinizi anlatmayın o vakit.
Yok bir senedir anlatmıyodum.Hatta ayrıldık dıyorum bir senedir.Tabı laf almaya calısıyo.Sosyla medayada sevgılımı takıp edıyo konustugumuzu anlamaya calıısyo.Engellettım bende :)

herkese söyle akrabaya söyleme. çok ciddyim bak
benim amca kızım da aynını yapmıştı
bunun telefonda bulduğu biri vardı, babannemin yanında adamla saatlerce telde konuşuyodu
babannem de kızmış, seni amcana söylicem demiş (amcası babam yani)
kuzenim de kalkıp benim için "o kendi kızına baksın neler yapıyo" demiş
evet biriyle çıkıyodum da, yani "neler yapıyo" falan nedir
üni öğrencisiydim yani, çıktığımız da mı olmayacaktı :KK53:

bunu bana yapan insan benden 8 yaş büyüktü bu arada.
o sırada ben 20 yaşında falandım

babannem de babamın kızgın bi zamanında babama bu konuyu yumurtlamıştı
olaylaaar olaylaaarr :KK53::KK53:
öyle tutucu tip de değildi babam ama babannem sanki ben başka şeyler yapıyomuşum gibi ima etmiş galiba
yoksa niye olay çıksın bilemiyorum
hey gidi, aradan kaç sene geçmiş

gene eskiye gittim :d
işin özeti yani akrabaya anlatmıcan bacım.
ayrıldık de sen onlara, sonra da tek sırrını söyleme sakınnn sakınnnnnn

Yok bir senedir anlatmıyodum.Hatta ayrıldık dıyorum bir senedir.Tabı laf almaya calısıyo.Sosyla medayada sevgılımı takıp edıyo konustugumuzu anlamaya calıısyo.Engellettım bende :)

aaaa ne takip ediyo çocuğu yahu, çüşünüz

Back
X