• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara hayır diyememek

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Benim temmuz ayında kpss alan sınavım var.Şuan buna odaklandım.Haftada iki gün işe gidiyorum.Diger günler gerekmedikçe dışarıya çıkmıyorum.Arkadaslarımın falan beni cagırması zaman gecirmek istemeleri güzel bişey ama sınava az kalmısken ben gezmek falan istemiyorum.Bugün bi arkadasımın özel işleri vardı cagırdı gitmedim.Diger arkadasım evli kafası rahat hep evde.O kac gundur arıyo ama işteydım.Bugünde aradı evdeydım ama işteydım dedim artık.Kuzenim gel bizde kal dedi.Yorgunum deyince trip attı küstü.Benim planım şu bir ayı atlatıp kafam rahat gezmek.İnsanlara sınavım var deyince anlamıyorlar ki.Çok zamanın var çalışırsın dıyolar.Yalan söylemek durumunda kaldım işteyim diye.Bende haftaiçi kapatayım diyorum telefonumu.HaHaftanu zaten iş var.Hayır dıyemıyorum, üzülüyorum sonra.Küscekler diye korkuyorum napcam ben böyle :(

Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişken kesinlikle Hayır diyeceksiniz. Cevrenizin de bu konuda duyarlı olmasi lazim. Varsın küsen de küssün.
Kaç yıllık arkadasım.Gecen dogum gunune cagırdı cocugunun.Esının sulalesı orda kımseyı tanımıyom dıye gıtmedım.Küsmesini istemıyorum sadece :(

Kaç yıllık arkadasım.Gecen dogum gunune cagırdı cocugunun.Esının sulalesı orda kımseyı tanımıyom dıye gıtmedım.Küsmesini istemıyorum sadece :KK43:
Kaç yıllık arkadaşınız durumunuzun farkındadır herhalde bu yüzden kusecegini zannetmiyorum. Güzel bir dille anlatın bu süreyi iyi degerlendirmeniz gerektiğini.

Benim temmuz ayında kpss alan sınavım var.Şuan buna odaklandım.Haftada iki gün işe gidiyorum.Diger günler gerekmedikçe dışarıya çıkmıyorum.Arkadaslarımın falan beni cagırması zaman gecirmek istemeleri güzel bişey ama sınava az kalmısken ben gezmek falan istemiyorum.Bugün bi arkadasımın özel işleri vardı cagırdı gitmedim.Diger arkadasım evli kafası rahat hep evde.O kac gundur arıyo ama işteydım.Bugünde aradı evdeydım ama işteydım dedim artık.Kuzenim gel bizde kal dedi.Yorgunum deyince trip attı küstü.Benim planım şu bir ayı atlatıp kafam rahat gezmek.İnsanlara sınavım var deyince anlamıyorlar ki.Çok zamanın var çalışırsın dıyolar.Yalan söylemek durumunda kaldım işteyim diye.Bende haftaiçi kapatayım diyorum telefonumu.HaHaftanu zaten iş var.Hayır dıyemıyorum, üzülüyorum sonra.Küscekler diye korkuyorum napcam ben böyle :KK43:

bırakın küssünler.
size anlayış göstermeleri gerekirken ynlarına çenedaş arıyorlar.
küserler sonra barışırlar.
önemli bir sınava gireceksiniz, diğer insanlar bunu anlamak zorunda.

Benim kuzenim de 3 senedir KPSS için dersaneye gidiyor. Aldığı puanlar hep 60 falan. Nasıl oluyor ya hu? O kadar çalışmayla nasıl düşük alınıyor? KPSS'yi çok gözünde büyütüyor herkes. Ben hiç çalışmadan, kitap yüzü açmadan bir kere girdim 80 aldım. Bilemiyorum acaba bu kadar çok çalışmayla istenilen not neden alınmıyor? Hep bunu merak etmişimdir.
Sizin derdinize de gelince umarım istediğiniz puanı alırsınız. Arkadaşlarınıza da gayet açık söyleyin, hayır demekten çekinmeyin.

40 yaşına gelince öğrenirsin hayır demeyi. Öyle güzel hayır der oldum ki ben bile şaşıyorum. Keşke en başlarda hayır diyebilseymişim çoğu şeye.
Bu aralar bana müsade edin, dönüşüm muhteşem olacak deyin şaka yollu. Küsen zaten hiç senin dostun olmamıştır.

bırakın küssünler.
size anlayış göstermeleri gerekirken ynlarına çenedaş arıyorlar.
küserler sonra barışırlar.
önemli bir sınava gireceksiniz, diğer insanlar bunu anlamak zorunda.
Dimi yanı 40günüm kaldı zaten.Gerekmedıkce dısarı cıkmayı dusunmuyorum

40 yaşına gelince öğrenirsin hayır demeyi. Öyle güzel hayır der oldum ki ben bile şaşıyorum. Keşke en başlarda hayır diyebilseymişim çoğu şeye.
Bu aralar bana müsade edin, dönüşüm muhteşem olacak deyin şaka yollu. Küsen zaten hiç senin dostun olmamıştır.
Dimi böyle seyler diyim :) Ah bende hayır diyebilsem

Siz şuanda hayatınızın şekilleneceği önemli bir süreçten geçiyorsunuz ve sizi bu zamanda anlamayan insanlar bırakın küssünler.küsenede bu cevabı verin

Sen kem küm dersen daha çok üstelerler. Net bir şekilde hayır de ve açıklamanı düzgün bir şekilde yap. Hayır diyenler evet diyenlerden daha çok saygı görüyor. Çok fedakar olanların ne zaman kıymeti bilinmiş ki :KK12:

Benim temmuz ayında kpss alan sınavım var.Şuan buna odaklandım.Haftada iki gün işe gidiyorum.Diger günler gerekmedikçe dışarıya çıkmıyorum.Arkadaslarımın falan beni cagırması zaman gecirmek istemeleri güzel bişey ama sınava az kalmısken ben gezmek falan istemiyorum.Bugün bi arkadasımın özel işleri vardı cagırdı gitmedim.Diger arkadasım evli kafası rahat hep evde.O kac gundur arıyo ama işteydım.Bugünde aradı evdeydım ama işteydım dedim artık.Kuzenim gel bizde kal dedi.Yorgunum deyince trip attı küstü.Benim planım şu bir ayı atlatıp kafam rahat gezmek.İnsanlara sınavım var deyince anlamıyorlar ki.Çok zamanın var çalışırsın dıyolar.Yalan söylemek durumunda kaldım işteyim diye.Bende haftaiçi kapatayım diyorum telefonumu.HaHaftanu zaten iş var.Hayır dıyemıyorum, üzülüyorum sonra.Küscekler diye korkuyorum napcam ben böyle :KK43:
Canım bir arkadaşım vardı, kurstan , hepimiz sınava hazırlandık ama bir o kazandı. Nasıl olduğunu sorduğumda bana son bir ay sosyal medya hesaplarını dondurduğunu ve telefonu da akşama kadar kapalı tuttuğunu akşam bir kaç saat açıp tekrar kapattığını söylemişti kendimi soyutladım dış dünyadan ve dikkatimi dağıtacak herkesten demişti faydasını da gördü

Canım bir arkadaşım vardı, kurstan , hepimiz sınava hazırlandık ama bir o kazandı. Nasıl olduğunu sorduğumda bana son bir ay sosyal medya hesaplarını dondurduğunu ve telefonu da akşama kadar kapalı tuttuğunu akşam bir kaç saat açıp tekrar kapattığını söylemişti kendimi soyutladım dış dünyadan ve dikkatimi dağıtacak herkesten demişti faydasını da gördü
bende gerekmedıkce elıme almıyorum telımı.ama suan herkesle aram bozuldu resmen.Kımseyle gorusmuyorum nerdeyse :(

Kesinlikle hayır demeyi öğren,senin ders çalıştıtığnı bilerek ısrarla çağrıyorlarsa kötü niyet sezerim.Küserlerse küskünler önceliğin gelecek olsun.
Oblar evde sıkılıyo.Bu yuzden hadı bısıler yapalım dıyolar.ee haftada iki kez falan bi de.Ben ne ara ders calıscam.Suan hıc aramıyorum.Onlarda aramayı kestı.Ama bana bozuklar

Back
X