• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara hayır diyememek

Bu sınav büyuk ihtimalle senin hayatini kurtaracak.

Sen buna saygi duymayan insanlara arkadas mi diyorsun? Birak kirilan kirilsin. Onlarin seni motive etmesi gerekir... kostek olmasi degil
Evet de onlar anlamıyo sınav falan.Ben bu yıl işe bile gitmedim ders çalısayım dıye.hep baskı yaptılar işe gir diye.Sınav falan bilmiyolar yani

Evet de onlar anlamıyo sınav falan.Ben bu yıl işe bile gitmedim ders çalısayım dıye.hep baskı yaptılar işe gir diye.Sınav falan bilmiyolar yani
Ben çok iyi bilirim bu durumu, ben farklı bir sınava hazırlanıyordum; istisnasız herkes bırak artık olmayacak, şöyle bir iş var onu zorlasan? Ya da kpssye mi girsen acaba? Dedi.. sanki o çok kolay, çalıştığım sınavın onunla alakası yok ayrıca niye sil baştan yapayım yani? Ama insanlara anlatmakla uğraşnadım. Sadece ya çok yaklaştıysam ve tam ulaşacakken vazgeçmemi söylüyorsanız?dedim. Az da olsa sustular.. Gerçekten de en çok konuştukları zaman en yakın oldğm zamanmış, kazanınca herkes biz biliyoduk dedi :KK48: Bileceksin tabi yıllarca kazanıcam dedim ya yahu :KK48: :KK73:Darısı başınıza ..

Kendinden yana ol aksi takdirde sınavı kaybedersen sen ancak çoook üzüntüsü olan olursun da el alem şu bu ah canım öyle mi oldu tüh vah vah ama üzülme sakın der geçerler sen yakınlarından gittikten sonra inanki senin sınavın umurlarında olmaz yani ister anlansinlar istemesede anlamasınlar sen nasıl rahat hissedeceksen öyle davran aslında seni anlamadıkları seni hiç takmadıklarını göstermiş olmuyormu?

Back
X