• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara hayır diyememek

Ben gezmeye de ihtiyaç olduğunu düşünenlerdenim. Öyle de yaptım, 6 gün full ders 1 gün birkaç saat gezme molam oldu. O şekilde kazandım. Ama nereye kimle gideceğimin kararını başkasına verdirmedim, o motivasyonu yükseltmeyip düşürür tabii..

Benim temmuz ayında kpss alan sınavım var.Şuan buna odaklandım.Haftada iki gün işe gidiyorum.Diger günler gerekmedikçe dışarıya çıkmıyorum.Arkadaslarımın falan beni cagırması zaman gecirmek istemeleri güzel bişey ama sınava az kalmısken ben gezmek falan istemiyorum.Bugün bi arkadasımın özel işleri vardı cagırdı gitmedim.Diger arkadasım evli kafası rahat hep evde.O kac gundur arıyo ama işteydım.Bugünde aradı evdeydım ama işteydım dedim artık.Kuzenim gel bizde kal dedi.Yorgunum deyince trip attı küstü.Benim planım şu bir ayı atlatıp kafam rahat gezmek.İnsanlara sınavım var deyince anlamıyorlar ki.Çok zamanın var çalışırsın dıyolar.Yalan söylemek durumunda kaldım işteyim diye.Bende haftaiçi kapatayım diyorum telefonumu.HaHaftanu zaten iş var.Hayır dıyemıyorum, üzülüyorum sonra.Küscekler diye korkuyorum napcam ben böyle :KK43:
hayır hayır direk söyle sınavım var de
benim kaç ay çıkamadığım oluyor duruma göre
anlayışsız olacaklarsa kendileri bilir
ama sen söyle sınava çalışıyorum de

hayır hayır direk söyle sınavım var de
benim kaç ay çıkamadığım oluyor duruma göre
anlayışsız olacaklarsa kendileri bilir
ama sen söyle sınava çalışıyorum de
Şuan lkendımı sıkıyorum bayramda ıkı gun dısarı cıkıcam kafam rahat sekılde.Evet soylerım bıdaha cagırırlarsa :(

Benim kuzenim de 3 senedir KPSS için dersaneye gidiyor. Aldığı puanlar hep 60 falan. Nasıl oluyor ya hu? O kadar çalışmayla nasıl düşük alınıyor? KPSS'yi çok gözünde büyütüyor herkes. Ben hiç çalışmadan, kitap yüzü açmadan bir kere girdim 80 aldım. Bilemiyorum acaba bu kadar çok çalışmayla istenilen not neden alınmıyor? Hep bunu merak etmişimdir.
Sizin derdinize de gelince umarım istediğiniz puanı alırsınız. Arkadaşlarınıza da gayet açık söyleyin, hayır demekten çekinmeyin.
Hım sende sınavlara hiç çalışmadan girenlerdensin:KK23:

Bu sınav büyuk ihtimalle senin hayatini kurtaracak.

Sen buna saygi duymayan insanlara arkadas mi diyorsun? Birak kirilan kirilsin. Onlarin seni motive etmesi gerekir... kostek olmasi degil

Benim temmuz ayında kpss alan sınavım var.Şuan buna odaklandım.Haftada iki gün işe gidiyorum.Diger günler gerekmedikçe dışarıya çıkmıyorum.Arkadaslarımın falan beni cagırması zaman gecirmek istemeleri güzel bişey ama sınava az kalmısken ben gezmek falan istemiyorum.Bugün bi arkadasımın özel işleri vardı cagırdı gitmedim.Diger arkadasım evli kafası rahat hep evde.O kac gundur arıyo ama işteydım.Bugünde aradı evdeydım ama işteydım dedim artık.Kuzenim gel bizde kal dedi.Yorgunum deyince trip attı küstü.Benim planım şu bir ayı atlatıp kafam rahat gezmek.İnsanlara sınavım var deyince anlamıyorlar ki.Çok zamanın var çalışırsın dıyolar.Yalan söylemek durumunda kaldım işteyim diye.Bende haftaiçi kapatayım diyorum telefonumu.HaHaftanu zaten iş var.Hayır dıyemıyorum, üzülüyorum sonra.Küscekler diye korkuyorum napcam ben böyle :KK43:
Görüşme...senin hayatından önemli hiçbor şey yok.hayır de gelemem de hatta gelmek istemiyorum de ve ciddi bir tonla de.bazı insanlar kibarlıktan anlamıyo maalesef

Görüşme...senin hayatından önemli hiçbor şey yok.hayır de gelemem de hatta gelmek istemiyorum de ve ciddi bir tonla de.bazı insanlar kibarlıktan anlamıyo maalesef
4kez falan arka arkaya bahane ürettim.Artık aramıyo evli olan arkadaşım.Sınavdan sonra alırım gönlünğ :) Kuzenim falan da baya bozuk bana.ama cidden onunla dedikodu yapıcak halim yok.Güzel puan alim zaten bol bol gezıcem inşallah :)

Back
X