- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Para al bence iş başka arkadaşlık başka , laf arasında söyleseydin keşke düzenli olacaksa benim ücretli özel ders verdiğim öğrenciler var ayarlama yapmam lazım, normalde 70 ama sizin çocuğa saati 50 ye veririm falan diye
Tansiyon aletini görüp direk kolunu uzatan teyze kıvamında komşunuz
Geçmiş olsun...
Simdi kendi teklif etmeden para istemek tabii ki olmaz ama her zaman düzenli ders vermek zorunda da degilsin sonuçta sen ona uymayacaksin o sana uyacak. Madem evde değil birkac saat sonrası icin, ben su an musaitim, birkaç saat sonra şu isim.var ya da dinlenecegim desen daha dogru olurdu
Herkesin kendine göre bir düzeni var, yardımcı olmak baska,dersi bizzat vermek baska
Insanlar anlayissiz maalesef, ben de insanlra hayir deme, kimseyi kırma diye yetistirildim kolay kolay sert cikamam ama bakiyorum benim kendimden ödün verip canimi disime taktığım insanlar benim ihtiyacım oldugunda rahatlıkla hayir diyor. Ben de ona göre tavır aliyorum artık !
Tansiyon ölçmek yine 3-5 dakika neyse ama 1 saat ders çalıştırmak hem de düzenliTansiyon aletini görüp direk kolunu uzatan teyze kıvamında komşunuz
Geçmiş olsun...
Annenle konus, o da sana arka cikarsa merak etme itibari zedelenmezHele bir gelsin çocuk belki memnun kalmayacaksınız ne bileyim. Bu ne telaş anlamadım. Emrivakiyi hiç sevmiyorum tek düşündüğüm annemin apartmandaki itibarı :)) Yoksa daha net olabilirdim.
Her gün ya her gün işten gelirken apartman bahçesinde görüyor, ablacım bi dur bi eve gireyim yok.
Sizi hayrat gibi kullanmalarına izin vermeyin.Hele bir gelsin çocuk belki memnun kalmayacaksınız ne bileyim. Bu ne telaş anlamadım. Emrivakiyi hiç sevmiyorum tek düşündüğüm annemin apartmandaki itibarı :)) Yoksa daha net olabilirdim.
Her gün ya her gün işten gelirken apartman bahçesinde görüyor, ablacım bi dur bi eve gireyim yok.
Teklif ederse diye dusun bakalim isine gelir miydi?İnanır mısınız kendi teklif etse bile ne tepki veririm bilmiyorum, şu kafa yapısından bir çıkabilseydim belki ay sonunu rahat getirebilirdim :)
Teklif ederse diye dusun bakalim isine gelir miydi?
Eger cok da ihtiyacim yok olsa da olur olmasa da diyebiliyorsan "ozel ders vermeyi düşünmedim.arada yardimci olurum ama.ozel derdr vaktim yok" diyerek kibarca reddebilirsin
Kadın ders için istekte bulunduğunda özel ders verdiğim başka öğrencilerimde var sizin çocuğa göre değil benim vaktime göre ayarlamamız gerekiyo diyin.
Konusu açılmışken hiç konuşmadık ama 1 ders yapalım birbirimizden memnun kalırsak sonrası için ücret saati bukadar dersin.
Tabiki al hakkini.emek vereceksin,vakit ayiracaksin,bu senin meslegin ayip degil dilenmiyoraun sadaka istemiyorsun.hayrina vermeyecek yani emeginin karsiligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?