insanlara olan inancımı yitirmeye başladım

busem24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
92
1
36
Elazığ
iyi akşamlar arkadaşlar artık insanlara olan inancımı yitirmeye başladım .hiçmi kimseye güvenemeyeceğiz beni üzen bi olayı komşumla paylaşmıştım malelslef salak lık etmişim buğün onun evindeyken diğer bi komşu geldi di ve onun ağızından duydum tabiki çok farklı anlatarak .anladım ki devir çok değişmiş insanlar çok adi olmuş .bunu yapanda namazında ve kapalı birisi.yazıklar olsun ne diyebilirimki bende eşeklik salak lık işte ne diye anlatırsın ki :(

geçen haftasonu benim alt komşu çocuklarıyla kavga etti çocukları asi yani oğlu olsun kızı olsun söz dinlemezler her ikiside annesini babasını çok üzüyorlar sabaha karşı komşum un ağlama seslerine kalktım ve çok üzüldüm etkilendim o gün sersem gibiydin uykusuzdum yani :(üst komşum geldi hayırdır sen iyi değilsin bugün dedi bende konuyu anlattım komşum adına üzüldüğünü hiç bir annenin babanın bunları haketmediğinden bahsettim .buğünde onlardaydık en üst komşuda geldi bu olayı anlattı yok o komşunun kızının sevgili varmış beni evlendirmiyolar diye anasına babasını ağlatmış diye, ben şoke oldum çünkü o kıpkırmızı oldu afalladı filan nerden çıktı diye belliki ondan çıkmış üzerinede ekleyerek.

anlaşılan dedikoducu bir tip. bence muhatap olma. iyi veya kötü ne kendinle nede başkalarıyla ilgili bir şey söyleme
benim başımada geldi böyle bir olay. onlar iyi olur sen kötü olursun arada. bu devirde kimseye güvenmeyeceksin en yakınına bile

Bu laf yetiştirenleri hiçç anlamam .allahtan korkmaz ,kuldan utanmazlar mı?

Kendi karekterleriyle eşdeğer yaptıkları:41:

kimseye güvenme canım ne kendinle ne de başkalarıyla ilgili kimseye birşey anlatma.herkes dedikodu peşinde ağzı sıkı insan çok az var

Back
X