Kızlar özellikle çocuklarım olduktan sonra insanlara tahammülüm azaldı . Ne bir yere gitmek istiyorum ne de gelsinler istiyorum . Hele büyük yaştaki insanların çocuklarımla olan saçma sapan konuşmaları beni çok yoruyor . Benim gibi olan var mı eskiden sürekli birileri gelip gitsin isterdim şimdi çok sakin bir hayat istiyorum normal mi
Peki sizi de tetikleyen bir şey mi olduİnsandan uzaklaşan bir daha eskisi gibi olmuyor kendimden biliyorum
Anneme geldim mesela misafir geldikçe sinir oluyorum ki beni görmeye geliyorlarBu durumun bi normali yok ki. Bazen tam tersi sosyalleşmek istersiniz, bazen de böyle içine kapanabilir insan. Robot değiliz sonuçta elbette normal
Peki sizi de tetikleyen bir şey mi oldu
Anneme geldim mesela misafir geldikçe sinir oluyorum ki beni görmeye geliyorlar
Siz bensiniz yaBirde arkadaşlarımla da çok sık görüşmem yüz yüze hep bahanem vardır.
Her şeyi normal mi diye sorgulamakta bana garip gelir oldu. Ya insanız bugün böyle oluruz başka gün öyle. 5 sene insan sevmeyiz sonra birden sosyal olmak isteriz ne var bunda....Kızlar özellikle çocuklarım olduktan sonra insanlara tahammülüm azaldı . Ne bir yere gitmek istiyorum ne de gelsinler istiyorum . Hele büyük yaştaki insanların çocuklarımla olan saçma sapan konuşmaları beni çok yoruyor . Benim gibi olan var mı eskiden sürekli birileri gelip gitsin isterdim şimdi çok sakin bir hayat istiyorum normal mi
Çok kalabalık bir ailede büyüdüm ama şimdi böyle olmak tuhaf geliyor o yüzdenHer şeyi normal mi diye sorgulamakta bana garip gelir oldu. Ya insanız bugün böyle oluruz başka gün öyle. 5 sene insan sevmeyiz sonra birden sosyal olmak isteriz ne var bunda....
Ben bir de gurbetteyim yakında değil kimse ona rağmen böyleyimBende böyleyim ama ben çocuktan sonra değil de evlenip eş ailesinin içine girince öyle oldum. Kaynana, görümce beni tüm insanlardan soğuttu darlaya darlaya. Çocuktan sonra tavan yaptı bu durum malesef. Eşim ve oğlum hariç insan istemiyorum etrafımda
Kesinlikle bazen her şeyi kapatıp kendi kabuğumda yaşamak istiyorumŞuan tüm herkesin kadin erkek farketmeksizin tahammülsuzlestigini farkediyorum kendimde dahil ülkemizin ekonomik sartlarindan ve devamli bir belirsizlik icinde yasadigimiz icin her an neye zam gelecek, nerede deprem yasanacak ,cocuklarima kim zarar verecek, hastalik virusler ,sosyal medyada ki abartili yasam tarzlari malesef ki gunumuz insanlarini maf etti tek degilsiniz emin olun.
Evet eskiden çok arkadaş canlısı bir insandım şimdi Uf yanımda kim kaldı ki hepsi ayrı yerde diye kimseyle arkadaşlık da kurasım gelmiyor arkadaş olsam da samimi olamıyorumNormalde de çok sosyal değilim ama yansıtmıyorum pek. Tetikleyici bilemiyorum kendimi çok izole ede ede belki de birde insanların herşeye karışması ya da çıkarcı hareketleri yoruyor beni ya az sayıda arkadaşım var akrabaları da sevmiyorum insanların sadece kültürlü , duyarlı, pozitif olanlarını seviyorum.
sana deger vermisler sayiyorlarda yanina geliyorlar demek ki bilselerdi onlarin seni rahatsiz ettiklerini vs sinir oldugunu onlarda sana ne saygi duyar nede yüzünü görmeye zahmete girmezlerdi oldugun gibi görün ki onlarda bilsinler karsilarindaki dostmu düsmanmi neyAnneme geldim mesela misafir geldikçe sinir oluyorum ki beni görmeye geliyorlar
Ben de böyleyim. insanların samimiyetsizliğini göre göre bu hale geldim.Kızlar özellikle çocuklarım olduktan sonra insanlara tahammülüm azaldı . Ne bir yere gitmek istiyorum ne de gelsinler istiyorum . Hele büyük yaştaki insanların çocuklarımla olan saçma sapan konuşmaları beni çok yoruyor . Benim gibi olan var mı eskiden sürekli birileri gelip gitsin isterdim şimdi çok sakin bir hayat istiyorum normal mi
Siz bensiniz yaBen de azıcık aşım kaygısız başım kendi evimde kendi kendime yaşayıp gitmek istiyorum. İşten eve gidince kimseyi göresim gelmiyor. Bazen eşime bile tahammül edemiyorum. Bir de çevrede insanlar olunca hep bir taviz vermek gerekiyor misal bir kafeye gidip kahve içilecek X diyor şuraya gidelim, Y diyor buraya gidelim ama sen ikisinin dediği yere de gitmek istemiyorsun bu sefer istemediğin bir yerde zaten kısıtlı olan vaktini harcıyorsun. Haftasonu da evden çıkasım gelmiyor artık sadece evimde yaşamak istiyorum. Kocam da asosyal misin diye söyleniyor hatta bazen. Biz birlikte bilgisayar oynuyoruz mesela orda bile arkadaşların oyuna dahil olmasını istemiyorum
Borellus80 neyi beğenmediniz pardon?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?