• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara Verdiğin Değeri Görememek

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
32
arkadaşlar merhaba :) ben son dönemlerde insanlardan yoruldum, verdiğim değeri göremiyorum, hani herşey mi çıkar ilişkisine dönmüş durumda bilmiyorum, ben ara sıra insanların halini hattını sorarım, yardıma ihtiyacı varsa o kişi sormadan elimden geleni yaparım ama ben çoğu kişi tarafından sadece ihtiyaç anında aranırım ve cidden çok yoruldum :( En güzeli değer vermemek mi? O zaman da hayat böyle geçer mi ?

İnsanlara iyilik yaptığın için mutlu olmayı seçince

İnsanlar sana iyilik yapmadığında mutsuz olmayı da bırakabilirsen
Tam anlamıyla mutlu oluyorsun.

İyilik yap at denize.. Misali..

İşte kendimi soyutlamakta istiyorum, bozulan ya da olabilecek ilişkilerimi bozan kişiler hep arkadaşlar oldu, bilerek isteyerek yaptılar, onlarla da iletişimi kestim, Elif Şafakın bir sözü var ya biriyle fena halde arkadaş oluyorum, biraz tanıyınca geçiyor diye durum o durum Yani :( Hani ben değer veriyorum üstüne de zarar gördüm çok üzüldüm, ha bu değeri hak edenlerde var, bana çok yardımı dokunan, ama azınlık.

Zamana uymak zorunda değiliz.
Kendimizi korumak şartıyla; inadına iyi, güven veren ve güvenen olmalıyız bence.
Yoksa her şey iyice kötüye gidecek.

Zamana uymak zorunda değiliz.
Kendimizi korumak şartıyla; inadına iyi, güven veren ve güvenen olmalıyız bence.
Yoksa her şey iyice kötüye gidecek.
Haklısınız ama işte benim çok sevdiğim ve beni de sevdiğini düşündüğüm biriyle aramı bir başka güvendiğim kişi bozmuş daha yeni öğrendim, ne olacak böyle böyle ?

siz de yani o zaman değer vermeyin,önceden de böyle 1-2 konunuzu hatırlıyorum insanlara değer veriyorum ama onlar bana vermiyor gibi. hak ettikleri gibi davranın o halde.

Haklısınız ama işte benim çok sevdiğim ve beni de sevdiğini düşündüğüm biriyle aramı bir başka güvendiğim kişi bozmuş daha yeni öğrendim, ne olacak böyle böyle ?

Korumadan kastım o işte.
Böyle bir şeyi beklemeniz lazım zaten.
Ayşe'nin iyi biri olması ne yazık ki hep iyi şeylerle karşılaşacağı anlamına gelmiyor.
Fatma bir anda beklenmedik şeylerle Ayşe'yi hayal kırıklığına uğratabiliyor.
Atşe iyi bir insan olarak kalmaya devam edecek ama fatma ve onun gibi insanların kendisine zarar vermesine de izin vermeyecek.
Ben sessizce uzaklaşmayı tercih ederim böyle bir durumda. Ha fatma sorarsa "niye böyle yapıyorsun" diye pek güzel yüzlerim ve hoşçakal derim.
Sizi kendilerine benzetmelerine izin vermeyin. İnanıyor musunuz bilmem ama bence diğer tarafta kalbimizin ekmeğini yiyeceğiz.

Korumadan kastım o işte.
Böyle bir şeyi beklemeniz lazım zaten.
Ayşe'nin iyi biri olması ne yazık ki hep iyi şeylerle karşılaşacağı anlamına gelmiyor.
Fatma bir anda beklenmedik şeylerle Ayşe'yi hayal kırıklığına uğratabiliyor.
Atşe iyi bir insan olarak kalmaya devam edecek ama fatma ve onun gibi insanların kendisine zarar vermesine de izin vermeyecek.
Ben sessizce uzaklaşmayı tercih ederim böyle bir durumda. Ha fatma sorarsa "niye böyle yapıyorsun" diye pek güzel yüzlerim ve hoşçakal derim.
Sizi kendilerine benzetmelerine izin vermeyin. İnanıyor musunuz bilmem ama bence diğer tarafta kalbimizin ekmeğini yiyeceğiz.
Dediklerinizin harfi harfine katılıyorum ama içi kötülük dolu çok insan var İşte onlarla nasıl mücadele edeceğiz ki?

menfaati uğruna iyiymiş gibi olup işini yapmayınca görmezden geleni gördü bu gözler:KK53: kendi kötülüklerinde boğulsunlar öyle fesatlar ki yüzlerine bile vuruyor bu çirkinlik ve herkes kimin ne olduğunu çok ii bilio merak etmeyin:super:

Dediklerinizin harfi harfine katılıyorum ama içi kötülük dolu çok insan var İşte onlarla nasıl mücadele edeceğiz ki?

İnsan kazık yiye yiye birazcık sarraflaşmaya başlıyor açıkçası.
Ben bazen anlayabiliyorum kendime "kızım uzak dur fena işler var" diyorum.
Benim hata ettiğim nokta genelde en başından güvenmek oluyor. Güveni zamana yaymak gerek sanırım.
Çok baş edilemeyecek gibiyse hayatımdan çıkarıyorum.
Tolere edebileceğim biriyse hayatımda kalıyor ama her şeyi bekliyorum ve şaşırmıyorum.
Öteki türlü kimse kalmaz etrafta çünkü.

İnsan kazık yiye yiye birazcık sarraflaşmaya başlıyor açıkçası.
Ben bazen anlayabiliyorum kendime "kızım uzak dur fena işler var" diyorum.
Benim hata ettiğim nokta genelde en başından güvenmek oluyor. Güveni zamana yaymak gerek sanırım.
Çok baş edilemeyecek gibiyse hayatımdan çıkarıyorum.
Tolere edebileceğim biriyse hayatımda kalıyor ama her şeyi bekliyorum ve şaşırmıyorum.
Öteki türlü kimse kalmaz etrafta çünkü.
İşte çok sorguluyorum bu sıra bu tip şeyleri, çok menfaatçi insanlar vs yordu beni...

Back
X