Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nesi nahos ? Size oyle ogretilmis bize ogretilmedi. Bu yuzden kimseye terbiyesiz saygisiz demek haddinize degil. Ve bu sacma.sapan seyi kizima.da ogretmeyecegim. Babasinin anasinin yaninda yatabolir bacak bacak ustune atabilir. Sayginin gercek anlamini bilmesi yeter. Bacak bacak ustune atti diye terbiyesiz olur mu bir insan ya azicik mantikkonu bacak bacak üstüne atmak değil, bu ve buna benzer bi çok nahoş hareketin normalleştirilmesi. herkesin yetiştirilme tarzı farklıdır ama benim gördüğüm ,gezdiğim, gözlemlediğim her ortamda büyüklerin yanında bacak bacak üstüne alılmaması gerektiği kuralı değişmez , değişmemeli.
Nesi nahos ? Size oyle ogretilmis bize ogretilmedi. Bu yuzden kimseye terbiyesiz saygisiz demek haddinize degil. Ve bu sacma.sapan seyi kizima.da ogretmeyecegim. Babasinin anasinin yaninda yatabolir bacak bacak ustune atabilir. Sayginin gercek anlamini bilmesi yeter. Bacak bacak ustune atti diye terbiyesiz olur mu bir insan ya azicik mantik
Size böyle öğretilmiş olması neden bu olguyu gerçek yapıyor peki? Öğretilen yanlış olamaz mı? Belki bizimki doğrudur... Kendi doğrunuzun, kendi öğrendiğinizin gerçek olduğuna nasıl bu kadar sorgulamadan inanabiliyorsunuz?size öğretilmemiş olması doğru olmadığı gerçeğini değiştirmiyor. mantık kişinin bildiğinden ibarettir, bize de kafamıza silah dayayarak 'BUYUKLERİN ÖNÜNDE BACAK BACAK ÜSTÜNE ATMAYACAKSIN' denmedi ama anne babam asla aile büyükleri karşısında bu şekilde durmadı ve görerek bu bilinç oluştu bizde. asla kişiye münhasır konuşmadım, genel olarak bilinen Türk toplumunun geneline hakim bi saygı kuralını kendimce yorumlamiş olmam size benim mantık boyutumu sorgulama hakkını asla vermez.
olayın özeti
![]()
Eğer eltinizin size karşı yaptığı bir şey olsaydı daha farklı yorumlar yapardık. Ama size hiç bir zararı olmayan bir insanı burda bize şikayet ediyorsunuz. Biz de ona göre yorum yapıyoruz.
Ahaha eltici olduk konu sahibi sayesinde. Tanısak kankito oluruz valla.Ay hakkaten ya, okuyorum okuyorum kadının ehliyet dosyasını yakmasından başka bir hatasını göremiyorum. Karşılığında verecek cevabı da varmış ki rahatsız olup da belli edemeyenlerden başka şikayet edeni yok.
Elti, dış kapının mandalının da ötesindeyim ama bana bile yarandın yani ama bir dahaki sınava daha fazla çalış, etrafın lafına sözüne de bakma.![]()
Abla bu yaptigın demogoji oluyor.konumuz dısardaki davranıslar dgl bacak bacak ustune atmak.o kotu davranışları bende tasvip etmiorum tabi ki. Sırf ego tatmin etmektir ana babanın yanında atmak. Ha yasıtlarınla filan atılır sorun olmaz ama eşinin senin ana babanın yanında attgnı ve senin ana babanında bunu sevmdgni bir hayal et ya da gelinin ya da damatın oldugunu dusun bi. Bacak atmak sorun dglse, kv ya da kp yanında yatmak,onlar varken uzanmakta sorun dgl o zaman. Sonuçta insan dinleniyor.