Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iice saçmaladılar ne anlatmak istediklerini bilmiyolar sadece boş konuşuyolar zaten : D
Benim elti olmayan minyatür eltim (görümcemin gelini) yüzüme söyledi ya la.. Yolmadım, yolamadım...eltilerim de benim hakkımda pis ukala gıcık diye düşünüyolar mıdır acabağğ?
gelsin yüzüme söylesinler itinayla yolarım onları![]()
peki siz modern hanm lar buna ne diyceksiniz bakalım eltimle kaynm bizdeyken bir.muhabbet oldu
piknik konusu köy pikniği var bizde ve bizimkilerde gitmek istiyor tabi yaz için ben pek sevmek.köy pikniklerini bütün köy dipdibe ailecek gitmeyi severim eltimde dediki ben gelin falan anlamam gider yatarım hamakta bende yatamazssn her yer bizim köylü adamlar falan filan yatarım dedi peki senin biliceyin.ozaman ne diyim dedim ha yanlarnda yatmİssn ha gözleri önünde ne fark var
Benim elti olmayan minyatür eltim (görümcemin gelini) yüzüme söyledi ya la.. Yolmadım, yolamadım...![]()
Yok kız benimle yaşıttı. Eşi küçüktü. Cahilliğine veremedik. Kendileri de bir yıllık evlilik sonucu ayrıldılar zaten. Az uğraşmadı benimle ama tepki alamadı hiç. Allahtan eltim yok diyorum çoğu zaman. İyi anlaşan elti çok az sanırım.olsun küçükmüş o cahilliğine ver ama tenhada kıstırırsın bi ara
biz eltilerimle iyi anlaşırız çünkü kıskançlık ya da dedikodu yapmayız.ne söyleyeceksek yüzümüze söyleriz en güzeli,hem üçümüzde ukalayız![]()
Just sakin ol cicim... Alıntıla alıntıla bitmez...Avrupaiyi hakaret olarak kullanıyorsunuz ya hani, hani evlenmeden sevişmeleri sizin için ahlaksızlıkları ya hani.
Adamlar insan haklarını çiğnemenin acısını çok derin yaşadılar, şimdi çoğunluğu insana saygı duymanın anlamını öğrenmiş durumda.
Diyorum ki keşke avrupanın %10u kadar saygı kavramı bulaşsa kültürüNÜZE![]()
Namus iki bacağının arasında değil de nerde...
Just sakin ol cicim... Alıntıla alıntıla bitmez...
Biz burda bunu anlatmak için boğaz patlatsak da gelenekçi zihniyet değişmez değişemez.Sinir oldum
Ne alakası var terbiyesizlikle
O elti ben de olabilirdim
Ben de okudum ettim ben de bacak bacak üstüne atarım
Böyle geleneksel kabul edilen saçma sapan kültür adı altında dayatılan şeyleri de uygulamam
Bu ülkenin içinde bir tek onların kültürü yok
Biz burda bunu anlatmak için boğaz patlatsak da gelenekçi zihniyet değişmez değişemez.
Baksana kadın sizin öğrenmemiş olmanız gerçeği değiştirmez diyor. O kadar emin ki öğrendiğinin doğru olduğuna sorgulamıyor bile. Millet olarak en büyük problemimiz sorgusuz sualsiz inanmak değil mi zaten...
Anne babanin yaninda bacak bacak ustune atmak mi ego tatmini? Ne kadar basit seylerden egonuz tatmin oluyor hayret ettim. Annemin babamin yanindada mi rahat edemeyecegim. Amuda bile kalkarim ben ya. Canimdan parca onlar, devlet dairesind mudurun karsisinda oturmuyorum sonuctaAbla bu yaptigın demogoji oluyor.konumuz dısardaki davranıslar dgl bacak bacak ustune atmak.o kotu davranışları bende tasvip etmiorum tabi ki. Sırf ego tatmin etmektir ana babanın yanında atmak. Ha yasıtlarınla filan atılır sorun olmaz ama eşinin senin ana babanın yanında attgnı ve senin ana babanında bunu sevmdgni bir hayal et ya da gelinin ya da damatın oldugunu dusun bi. Bacak atmak sorun dglse, kv ya da kp yanında yatmak,onlar varken uzanmakta sorun dgl o zaman. Sonuçta insan dinleniyor.
bu konuya yazılacak çok güzel iki söz var ama banlanmak istemiyorum.
küfürlü falan değil ha.
ama çok güzel otururdu buraya
sorma onu gördüm o yüzden alıntılamadım bile![]()