İnsanlarda Karakter Kalmamış....

Canim senin guclu olma yolundaki azmin neden sonuyor sacmalama. Normal hickimse bir kadina bosanmis diye "Sana metreslik ayarladim" demez. Yani bunu sen kendi ustune alinma. Arkadasim diye bahsettigin insan muhtemelen deli. Cidden delidir yani bir sorunu vardir. Sen kendi uzerine alinma. Ne degisik insanlar var yahu hayret ettim. Daha neler okuyacagiz.

eğer durum ve dialog aynen anlattığınız gibiyse -ki bana samimi geldiniz- arkadaşınız hakkında yapılması ve söylenmesi gerekenlerin en az 6 ay yatarı var...açıp durup dururken ananıza küfredip kapatsa daha iyiymiş...sakın yelkenleri indirme, şöyle düşün, sokakta delinin biri sana eliyle sertçe vurdu ve kaçtı...ilk şoku atlattıktan sonra ne yaparsın? deli işte der geçersin di mi? aynen böyle bu durum, sakın genelleme, üstüne alınma ....bu toplum böyle de geç

Aynen gecen bir haber gordum "yolda karsilastigi selam veren arkadasini aralarinda bir husumet olmasina ragmen bacagindan bicaklayip kacti" diye. Bu da ona benziyor. Acip anasima kufredip kapatmis durup dururken ruh hastasi psikomanyak :D

eğer durum ve dialog aynen anlattığınız gibiyse -ki bana samimi geldiniz- arkadaşınız hakkında yapılması ve söylenmesi gerekenlerin en az 6 ay yatarı var...açıp durup dururken ananıza küfredip kapatsa daha iyiymiş...sakın yelkenleri indirme, şöyle düşün, sokakta delinin biri sana eliyle sertçe vurdu ve kaçtı...ilk şoku atlattıktan sonra ne yaparsın? deli işte der geçersin di mi? aynen böyle bu durum, sakın genelleme, üstüne alınma ....bu toplum böyle de geç
Aynen boyle oldu :( bende hal hatir sormaya ariyor sandim hani gecmis olsun vs diyecek heralde dedim . Ya bilmiyorum anlik mi gecer mi bu his ama inanilmaz tiksindim resmen tokat yemise dondum. Zaten pek sosyal degilim iyice asosyal olacagim insanlar boyleyse... bir kizim var gerekirse ona adayacagim kendimi moduna girdim

Hanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Aa yok gerçekten ben burda oturduğum yerde delirdim, gerçekten her seyi saymali hakaret edip kapatmaliydiniz. Densiz, pis hadsiz.

Sen hic canini sıkma arkadaşım. Boşanan insanlar coook fazla ve emin ol telli duvakli 4 4lük düğün yapıyorlar, Toplumun neyi uygun gördüğüne bakmadan gönlünce geziyorlar da sevip evleniyorlar da.. hayatın yeniden başlıyor senin. Sırtındaki kamburdan kurtuldun. Hata yapmıştın hatandan döndün.
Mutlu ol pozitif ol yaşa sev sevil maddi manevi kendine yatırım yap.. hayat kisa zamanini bu sümsük densizleri kafana takarak gecirme:)

Aa yok gerçekten ben burda oturduğum yerde delirdim, gerçekten her seyi saymali hakaret edip kapatmaliydiniz. Densiz, pis hadsiz.

Sen hic canini sıkma arkadaşım. Boşanan insanlar coook fazla ve emin ol telli duvakli 4 4lük düğün yapıyorlar, Toplumun neyi uygun gördüğüne bakmadan gönlünce geziyorlar da sevip evleniyorlar da.. hayatın yeniden başlıyor senin. Sırtındaki kamburdan kurtuldun. Hata yapmıştın hatandan döndün.
Mutlu ol pozitif ol yaşa sev sevil maddi manevi kendine yatırım yap.. hayat kisa zamanini bu sümsük densizleri kafana takarak gecirme:)
Ne guzel yazmissiniz :( anneme bile anlatamadim uzulur kiza salca olur diye be bicim arkadasin var der der de der:( bu insanlar neden boyle bilmiyorum. Benim basima gelmez kimse o gozle bakamaz dedigim her sey sirayla geliyo adeta. Buyuklerin sen dulsun onu giyme oraya gitme kirk kere dusun dedigi seyleri bile hakli buldum bugun ya ben

Hanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Kesinlikle bu arkadaşınızın terbiyesizliği. Gerçekten bazı insanlar hadlerini bilmiyorlar ya, insan şunu söylemeden önce kafasında ölçer biçer de kulağa nasıl geldiğine bakar. Bence o arkadaşınızın muhakeme yeteneği bile yok. Aklı da başında değil.
Siz hiç üzülmeyin, üstünüze alınmayın bu onun saygısızlığı kendini bilmezliği. Bu tarz insanları hayatınızdan çıkarın bence, insan böylelerinden uzaklaşınca huzuru buluyor

Senin gibi derken?? 😲

Bence engeli kaldır yaz evli adamlara p...klik yapıyorsun ne şerefsiz ne ahlaksız bir insanmışsın yazık de. Ben olsam bu kişiyi ifşa ederdim bana böyle yaklaştı diye diğer insanlar da adam sanıp arkadaşlık etmesinler.
Bence bunu kesinlikle yapmalısınız. Bir tek engel yetmez. Ve tabi ki boşanmış insanlara bakış açısı böyle değil. Çevremde tonla boşanmış, iki kez de boşanmış insan var, kimse namuslarına laf etmez.

Hanımlar merhabalar...
Bende boşanmış bi kadınım sakın kendini o ahlak yoksunu için üzme uzak dur yeter

Aynen boyle oldu :KK43: bende hal hatir sormaya ariyor sandim hani gecmis olsun vs diyecek heralde dedim . Ya bilmiyorum anlik mi gecer mi bu his ama inanilmaz tiksindim resmen tokat yemise dondum. Zaten pek sosyal degilim iyice asosyal olacagim insanlar boyleyse... bir kizim var gerekirse ona adayacagim kendimi moduna girdim
evet tatlım , insanların bir kısmi böyle, katili de var, hırsızı da var, yalancısı da var, bu örnekteki gibi çürümüşü de var...burası ortadoğu ,kadın isek, evli de olsak, boşanmış da olsak, bekar da olsak, 15 veye 65 yaşında da olsak farketmez, temkinli olmak zorundayız, ama hayattan da vazgeçemeyiz

Size yalan borcum mu var? Hemcinslerimden destek almaya geldim
Boyle bir teklifin arkadaşınızdan gelmesi tuhaf ötesi
Boyle bir insanla arkadaşsanız bence kendinizi sorgulayın.
Anayasada teklif dahi edilemez ilkeler var ya
Size böyle birsey teklif edebilme cüretini nerden bulmuş
Akil mantik isi degil.
Ha bosanmis ol ha bekar ol
Bunun medeni durumla da alakasi yok

evet tatlım , insanların bir kısmi böyle, katili de var, hırsızı da var, yalancısı da var, bu örnekteki gibi çürümüşü de var...burası ortadoğu ,kadın isek, evli de olsak, boşanmış da olsak, bekar da olsak, 15 veye 65 yaşında da olsak farketmez, temkinli olmak zorundayız, ama hayattan da vazgeçemeyiz
Haklisiniz... Allah dogru yoldan sasirtmasin hic birimizi :( bugun sukrettim azla yetinsemde dogru yoldasin kizim dedim binlerce kez sukrettim

Boyle bir teklifin arkadaşınızdan gelmesi tuhaf ötesi
Boyle bir insanla arkadaşsanız bence kendinizi sorgulayın.
Anayasada teklif dahi edilemez ilkeler var ya
Size böyle birsey teklif edebilme cüretini nerden bulmuş
Akil mantik isi degil.
Ha bosanmis ol ha bekar ol
Bunun medeni durumla da alakasi yok
Zaten cok yakin degiliz karakterini vs bilmem sadece bir iki ortamda karsilasip sohbetimiz oldu o kadar. Ne yapayim kiz hadsizse . Zaten yeterince sorguladim kendimi. Napsam ne etsemde boyle seylerle muhatap olmasam diye...

Şu kriz halinde bi öylesi denk gelmedi bana , evirip çevirip eşek sudan gelene kadar döveyim. Hani şu filmlerdeki genel evin patroniçeleri vardır ya ismi ne haltsa unuttum, aynı ondan işte senin bu tanıdık .... acaba aranızı yapınca komisyon alıcakmıydı onu merak ediyorum 🙄
Bende de kriz yonetimi hic yok. Kibarcik gibiyim agzima geleni sayamiyorum. Demek ki kalp kirmaktan korkmamak lazimmis.

Sizi sadece paylaşımlardan takip eden, aranızda bir sohbet olmayan biri nasıl bu cesareti gösteriyor aklım almadı.
Bunu, aranızda espri olan arkadaşınız bile yapsa kallavi bir lafı hak eder.
Ya sizi sinirlendirmek için bilerek yaptı ya da arkadaş dediğiniz ne dediğini bilmeyen bir amip. Tek hücreli.
Pislik.

Üzülmeyin lütfen.
kimse yaptığının, söylediğinin, kınadığının bedelini ödemeden ölmez.

Back
X