İnsanlarda Karakter Kalmamış....

Hanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Tam 9 yil boyunca "bosanmis" kadindim. Yurt disinda yasadigim icin "dul" damgasi yemedim hic. Turkiyeye gelip gittigimde belki dusunen olmustu ama kimse yuzume vurmadi. Zaten hal ve hareketlerimi bilecek kadar olgun birisiyim. Ama banada oyle etiket yapistiran olsaydi butun iliskimi keserdim.
Simdi gel gelelim o arkadasiniza, kendimi sizin yerine koydum. Acik ve net bir daha asla ama asla konusmam gorusmezdim
Direk heryerden engellerdim, herkes yerini bilecek. Eger siz kendi sinirlrinizi cizerseniz, karakterinizi, guclu kadin oldugunuzu gosterirseniz kimse size "dul" kadin gözüyle bakmaz.
Ayrica siz "dul" degil "bosanmis" ve guclu bir kadinsiniz :)

Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Lütfen bu tarz karaktersiz, şeref yoksunu insanlar yüzünden kendinizi üzmeyin son cümlelerinize üzüldüm siz değerlisiniz karşıdaki kişi sırf sizi daha çok üzebilmek için yapmış. Böyle insanlar için gözyaşlarınızı akıtmayın. Değmez.

Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim.
İnanın hiç alakası yok. Bazen öyle anlar olur ki donup kalırız. Bu da öyle bir anmış işte. İçinizde tutacağınıza engeli kaldırıp tüm içinizi boşaltın sonra da engelleyin. Ortak arkadaşlarınız varsa hepsine söyleyin. Ahlaksız kadın çok istiyorsa kendisi metres olsun

gerçekten öyle kötü insanlar var ki; on sene önce boşandım bekarım. kızım var diye tekrar evlenmek istemedim.
her cins insanla karşılaştım. bu Allah'ın belası insanlarla aynı yerde de yaşadım. karşıma geçip birşey diyemediler ama her türlü pisliği döndürmüşler arkamdan. tahmin ediyordum ama cümlelerine kadar dönen diyalogları yeni öğrendim. iğrendim. söyleyen k,hpelerden biri geçen yaz öldü, diğer karı koca olanı burda dibimde yaşıyor, bir diğeri tescilsiz deli dolanıyor, kimse artık konuşmuyor.
şimdi eski yaz olsaydı cinnet geçirirdi ama canımın kıymetini öğrendim. ifşa ediyorum, diyeni düşüneni yapanı söyleyeni hepsini. hırsım geçiyor mu hayır, bazen uykularım kaçıyor.
çok doluyum konu açıcam ama nerden başlıyacağımı bilmiyorum.
ShellShock ShellShock vesile oldun buraya yazdım. üzme kendini ama içine atıp sessiz kalma. ilerde ben gibi tahammülsüz olursun. seni mevcut durumunla kim vurursa susma ifşa et ki rezil olan onlar olsun.
tecrübemle sabit.

Hanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Arkadasına sen dene diyebilirsin madem 2. Kadın olma olayını bu kadar rahat söyleyebiliyorsa sana söylemeyi midesi kaldırıyorsa sen düşün arkadas benim midem o kadar geniş değil deseydin

Hanımlar merhabalar...
:oha::oha::oha::oha:

Hadi adam boşanmış olur, sana tavsiye eder bi bak görüşün, deneyin diye. Ama adam evli daha yahu. Resmen metres arıyor herife. Tövbe tövbe, böyle arkadaşın olacağına bir saksı çiçeğin olsun, arada sularsın, oksijen verir falan. Bacım her yerden engelle, yüzünü dahi görme, böylesi hiç bi halt edemese bile çamuru bulaşır.

Yuh yani. Pislik seni ne sanmış utanmaz. Keşke bana değilde sana uygunmuş , kendine ayarla deseydin.insanlar delirmiş gerçekten birini arayıpda özellikle bunu söylemesi düşünmesi,belkide sana sinir oluyordu dalga geçti. Gerçek yüzünü görmüş oldun. İçinde kalmasın okkalı bir mesaj at engelle. Küfürse küfür et. Pes etme böyle pislikler olacak sen güçlü kal.

:oha::oha::oha::oha:

Hadi adam boşanmış olur, sana tavsiye eder bi bak görüşün, deneyin diye. Ama adam evli daha yahu. Resmen metres arıyor herife. Tövbe tövbe, böyle arkadaşın olacağına bir saksı çiçeğin olsun, arada sularsın, oksijen verir falan. Bacım her yerden engelle, yüzünü dahi görme, böylesi hiç bi halt edemese bile çamuru bulaşır.
Bekar bir erkekle görüşmesini bile isteyemez, kadın boşanalı 3 ay olmuş üstelik neler yaşadı da boşanmaya karar verdi bilir arkadaşları, henüz yaraları taze olan birine çok afedersiniz yangından mal kaçırır gibi erkek bulma çabasını hiç iyi niyetli görmüyorum bu da benim kötü kalpliliğim olsun, bu dönemde arkadaşına destek olacağına, evli-bekar fark etmeksizin erkek arayan birisi aman boş kalmasın bizim sevgililerimize eşlerimize yürümesin diye düşünecek kadar iyi niyetten, arkadaşlıktan uzak biridir, malum kadın boşanmış ya potansiyel tehlike olarak görüyorlar, bu kadar arkadaşlar, bu kadar süper düşünceliler, bu kadar kendilerine ve eşlerine güvensizler ve bu kadar arkadaşlarına kötü niyetliler işte, böyle düşünen bir arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.

Bekar bir erkekle görüşmesini bile isteyemez, kadın boşanalı 3 ay olmuş üstelik neler yaşadı da boşanmaya karar verdi bilir arkadaşları, henüz yaraları taze olan birine çok afedersiniz yangından mal kaçırır gibi erkek bulma çabasını hiç iyi niyetli görmüyorum bu da benim kötü kalpliliğim olsun, bu dönemde arkadaşına destek olacağına, evli-bekar fark etmeksizin erkek arayan birisi aman boş kalmasın bizim sevgililerimize eşlerimize yürümesin diye düşünecek kadar iyi niyetten, arkadaşlıktan uzak biridir, malum kadın boşanmış ya potansiyel tehlike olarak görüyorlar, bu kadar arkadaşlar, bu kadar süper düşünceliler, bu kadar kendilerine ve eşlerine güvensizler ve bu kadar arkadaşlarına kötü niyetliler işte, böyle düşünen bir arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi.
Doğru haklısınız, ama şöyle birşey var. Teoride boşanmış bir kadın ve bir erkek olur. Hani, hiç değilse bir parça iyi niyetli düşünme alanı olur, tanıştırmak isteyendeki cesareti biraz anlayabiliriz. ShellShock diyor ki, '' O kadar samimiyetimiz yok o arkadaşla. '' , evli adamı ShellShock a tavsiye edecek cesareti nerden bulmuş o kadın? Şoka girdim.

Doğru haklısınız, ama şöyle birşey var. Teoride boşanmış bir kadın ve bir erkek olur. Hani, hiç değilse bir parça iyi niyetli düşünme alanı olur, tanıştırmak isteyendeki cesareti biraz anlayabiliriz. ShellShock diyor ki, '' O kadar samimiyetimiz yok o arkadaşla. '' , evli adamı ShellShock a tavsiye edecek cesareti nerden bulmuş o kadın? Şoka girdim.
Katipyarisi sizi alıntıladım ama samimiyete dayanarak alıntıladım, ciddi ciddi yazarken emoji de koymadığım için sanki size hesap soruyor, azarlıyor gibi duruyorsa yazım bunun için de özür dilerim, konuda bahsedilen arkadaşa tepem attı çünkü.

Şöyle olsa iyi niyet, arkadaşlık samimiyetine dayanarak yapıldı derim, mesela arkadaşım boşanmıştır, üstünden de zaman geçmiştir ikimiz sohbet ederken "artık bekarım yeni aşklara yelken açmaya hazırım" gibi bir şey der, ben de espriyle karışık şurada şöyle yakışıklı biri var, ayarlayalım sana derim gülüşürüz, ki boşanmış arkadaşlarım var arada bir geyik yaptığımızda "siz evlisiniz şansınıza küsün, ben bekarım yakışıklı adamlara talibim, bir bulamadınız bana şöyle kaslı, yakışıklı karizmatik bir adam" derler, Google'dan kaslı yakışıklı adam görselleri atıp bu nasıl, alayım sana bunu deyip şakalaşırız, bunda artniyet yok, üstelik boşanmış arkadaşınız kendisi şakalaşıyor ama ShellShock yeni boşanmış, daha kafası allak bullakken, hayatına birilerini dahil etmek istediğine dair hiçbir konuşması, isteği, kimseden böyle bir talebi yokken, samimi de olmadığınız birinin, üstelik de evli bir adamla aranızı yapmaya çalışması kötü kalpliliktir, demek ki o arkadaşın ya eşi ya da sevgilisi var ve boşanmış olan ShellShock'tan ödü kopuyor çünkü boşanmış kadın onun için tehlike, minnoş pek kıymetli bulunmaz hint kumaşı sevgilisi/eşi elinden gider diye korkuyor, ki bu nasıl çirkin ve aciz bir düşüncedir.

Katipyarisi sizi alıntıladım ama samimiyete dayanarak alıntıladım, ciddi ciddi yazarken emoji de koymadığım için sanki size hesap soruyor, azarlıyor gibi duruyorsa yazım bunun için de özür dilerim, konuda bahsedilen arkadaşa tepem attı çünkü.

Şöyle olsa iyi niyet, arkadaşlık samimiyetine dayanarak yapıldı derim, mesela arkadaşım boşanmıştır, üstünden de zaman geçmiştir ikimiz sohbet ederken "artık bekarım yeni aşklara yelken açmaya hazırım" gibi bir şey der, ben de espriyle karışık şurada şöyle yakışıklı biri var, ayarlayalım sana derim gülüşürüz, ki boşanmış arkadaşlarım var arada bir geyik yaptığımızda "siz evlisiniz şansınıza küsün, ben bekarım yakışıklı adamlara talibim, bir bulamadınız bana şöyle kaslı, yakışıklı karizmatik bir adam" derler, Google'dan kaslı yakışıklı adam görselleri atıp bu nasıl, alayım sana bunu deyip şakalaşırız, bunda artniyet yok, üstelik boşanmış arkadaşınız kendisi şakalaşıyor ama ShellShock yeni boşanmış, daha kafası allak bullakken, hayatına birilerini dahil etmek istediğine dair hiçbir konuşması, isteği, kimseden böyle bir talebi yokken, samimi de olmadığınız birinin, üstelik de evli bir adamla aranızı yapmaya çalışması kötü kalpliliktir, demek ki o arkadaşın ya eşi ya da sevgilisi var ve boşanmış olan ShellShock'tan ödü kopuyor çünkü boşanmış kadın onun için tehlike, minnoş pek kıymetli bulunmaz hint kumaşı sevgilisi/eşi elinden gider diye korkuyor, ki bu nasıl çirkin ve aciz bir düşüncedir.
Ne demek efendim, memnun oldum.

O kıymetli kocalarının gözünü bantlamaya güçleri yetmiyor (halbuki en kolayı bu olmalı, ömür boyu kadın milletini heriflerinin gözünün önünden uzağa kaldıramayacaklar.) ; kendi halinde, yaşam savaşı veren, evlat büyütme derdine düşmüş, büyük ihtimalle güzel bir kadınla uğraşmak daha kolaylarına geliyor. Hayatta, en çok bundan tiksindim: Bu dünya gücü yeten yetene.

Ne demek efendim, memnun oldum.

O kıymetli kocalarının gözünü bantlamaya güçleri yetmiyor (halbuki en kolayı bu olmalı, ömür boyu kadın milletini heriflerinin gözünün önünden uzağa kaldıramayacaklar.) ; kendi halinde, yaşam savaşı veren, evlat büyütme derdine düşmüş, büyük ihtimalle güzel bir kadınla uğraşmak daha kolaylarına geliyor. Hayatta, en çok bundan tiksindim: Bu dünya gücü yeten yetene.
Bu düşünceler yüzünden boşanmış kadına bakış açısı değişmiyor, evet artık farklı düşünenler de var ama azınlık, bir kadın boşandığında etrafında iş, arkadaşlık veya ailevi sebeplerle yakın gibi görünenleri bir panik alıyor, boşandı hemen evlendirelim, birini bulalım düşüncesine giriyorlar.
Nitekim ShellShock eski eşi düzelse düşüncesine girmiş, oysa mutsuz bir evlilikti ki boşandı, zorla kadınları eski eşlerine veya birilerine itme çabasını anlamıyorum, kadın tek olunca hayatını idame ettiremezmiş gibi düşünülmesinden nefret ediyorum ya da başında bir erkek olursa namusu korunur, başka kadınlar için tehlike olmaz düşüncesinden, kadın korunmaya muhtaç aciz bir canlı değil, böyle düşünen kadınların eşleri, sevgilileri, ağabeyleri, babaları yürüyor boşanmış kadınlara çünkü bu kadınlar boşanmış kadına olan bakışlarını ama öyle ama böyle bir şekilde erkeklere aktarıyor belli ediyor, bir toplumda değişim olacaksa bu değişim kadınlardan başlar.

Hayır ciddiye alıp moral mi bozdunuz cidden.

Benim arkadaşım seks işçisi olsa yani bu isi parayla yapsa dahi, böyle bir şeydiyemem.

Denmez çünkü.

Kk da duyduğum en saçma 3 konunun sıralaması değişti . Sizin konunuz en sacma konu siramalasinda 2.oldu.

Bunu ciddiyetle söylüyorum.

Back
X