İnsanlardaki bu müdahale etme cürreti.

Aynen aynen, hele aman evime geldi iyi karşılayayım iyi hürmet edeyim kafasindaydim ben, baktım ki vazifen oluyor yaptığın tüm iyilikler, kimse 6 ay önce yaptığın iyiligi hatirlamiyor oysa sen bi ton emek harcamissin mesela... Hiiiccc kimse benden kıymetli değil gençlere söylüyorum da hep işte yaşamadan öğrenemiyor insan.

Sözlendin mi hayırlı olsun ❤
İnsanların ne dediğini umursama sen mutluysan her konuda doğru davrandığını düşünüyorsan gerisi fasa fiso

Teşekkür ederiim tebrik etmeyenlerden biri de sözlümle aynı birimden orta yaşlı kendini büyük gören biri. Beni sevdigini dusunurdum,yanlış dusunmusum demek ki .d Son cümlede de öyle haklısınız ki..

1. Insanlardan uzak durmak
2. Istediğiniz kadar uzak durun. Bazen Hadsiz insanlar her zaman çıkacaktır. Cevabını verin ve takmamayı deneyin

Valla sandım ki ben yazdım bende öyleyim ama herkes maşallah herşeyine karışmayı sever sen uzak durdukça seni bulur bende evlendigimde tebrik etmek yerine eşimi ayrı doldurdular bana karşı yüzüme de ayrı biz istemiyorduk ama sanki zorlana kendimi onlara yem ettim. Allahtan onlar teklif etti onlar geldi. Kendileri beğendi olunca eminmisiniz. Böyleleri ne aslında anlaşacağı onların dilinden gitmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…