• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlardan çok çabuk soğuyorum

Ben de hemen soğurum ve bir daha görüşmem patavatsız inanlarla.En güzeli en başta yol vereceksin ki sonra başın ağrımasın.:66:

Aman Allahım normalmişim
İnsanlardan soğurum o ayrı kolay kolayda dostluk arkadaşlık ilişkisi kuramam
Hemen canımlı cicimli olanlara hep hayretle bakmışımdır.
Bi ara baya bir taktım kafaya insan sevgimmi yok çokmu önyargılıyım diye
Ama yalnız değilmişim
:51:

Aman Allahım normalmişim
İnsanlardan soğurum o ayrı kolay kolayda dostluk arkadaşlık ilişkisi kuramam
Hemen canımlı cicimli olanlara hep hayretle bakmışımdır.
Bi ara baya bir taktım kafaya insan sevgimmi yok çokmu önyargılıyım diye
Ama yalnız değilmişim :51:

Endişelenme gayet normalsin bende hayret ederim öyle insanlara hatta gıcık oluyorum canım cicim diyenlere.Ama etrafımdaki böyle hemen samimi olan insanlara bakıyorum canım cicim dediklerinin arkasından konuşuyorlar :53::53: o zaman neyine gerek samimi olmak onlar gibi olmaktansa benim gibi olmak daha iyi geliyor şikayetci de değilim o yüzden

Ben insanlarla konuşmayı seviyorum ama hiç tam samimiyetim ilerlememişken beni kullanmaya çalışmalarına izin vermiyorum ve menfaat üzerine dayalı dostluklardan hep uzak durmuşumdur işi bitince benim değerimde kalmıyacak o vakit yalnız kalmak daha değerli hiç değilse üzülmem

merhabalar.. ben Odtü de mühendislik okuyorum derslerim cok ağır ve beni cok bunalttı.. bu 3 yıl içerisinde hayat enerjim azaldı. bunun etkisi var mı bilmiyorum ama benim derdim insanlardan çok çabuk soğumak. karşımdaki insanın tek bir hatası olursa bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kişinin. sizce normal mi yani bu

bir de şöyle birşey var artık herşeyden çok sıkılıyorum mesela yeni bir ortama giriyorum bir süre sonra konuşmaktan sıkılıyorum.. sizce psikolojik desteğe ihtiyacım var mı? daha önce böyle seyler yaşayan oldu mu?:59:

Yalnız değilsin arkadaşım

bende senin gibiyim

örneklerini okudum, yoo hiç de haksız değilsin. ben de benzerlerini ve beterlerini yaşadım ve üniversitedeyken sayısız arkadaşım vardı ama şimdi diyorum ki keşke ilk hatalarında yol verseymişim hepsine de yıllarca ne kullanılsaymışım ne kırılsaymışım. böylece, içimde belki insanlara karşı daha çok anlayış, daha çok tahammül kalırdı. şu zamanda, arkadaşlık diye bir şeye inanmıyorum, hele hassas, duyarlı ve düşünceli biri için imkansız gibi bir şey. arkadaşlık yok, sadece rölantiden konuşmalar, vakit geçirmeler var. yıllarca arkadaş kisvesi altında hainlik yapanları boşuna çekmişim, hiç birine de hakkımı helal etmiyorum/edemiyorum. seni de hiç anormal bulmadım.

Ben de böyleyim.

Liseden ünv.den yakın arkadaşlarım bile sıkıyo beni, bazıları bana kırgındır hatta yok niye aramıyomuşum bilmem ne. E sen ara o zaman arkadaşım. O zaman onlara nası dayanmışım bilmiyorum.sürekli aynı laflar, biri kariyer peşinde sürekli herşeyi sorgular, diğeri en güzel benim der vs. vs.

Normal bi durum yani arkadaşım.

Çok çabuk ısınıp sonucunda hayal kırıklığına uğramaktansa çok çabuk soğuyup risk almamayı tercih ederim.

herkesin yazdıklarını tek tek okudum teşekkür ederim yazdıklarınız için.. inanın çok kafama takmıştım ama şuan haklı olduğumu anladım sizin sayenizde.. ama düşündüm yine biraz şöyle bi karara vardım.
cok yakın olmayan arkadaslarım yanlış bişey yaptıkları zaman affedilmicek bişiyse yol vericem.. ama yakın arkadaslarıma karşı biraz daha sakin ve toleranslı olacağım... bakalım belki işe yarar :34:

teşekkür ederim herkese zaman ayırıp yazdığınız için :16:

merhabalar.. ben Odtü de mühendislik okuyorum derslerim cok ağır ve beni cok bunalttı.. bu 3 yıl içerisinde hayat enerjim azaldı. bunun etkisi var mı bilmiyorum ama benim derdim insanlardan çok çabuk soğumak. karşımdaki insanın tek bir hatası olursa bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kişinin. sizce normal mi yani bu

bir de şöyle birşey var artık herşeyden çok sıkılıyorum mesela yeni bir ortama giriyorum bir süre sonra konuşmaktan sıkılıyorum.. sizce psikolojik desteğe ihtiyacım var mı? daha önce böyle seyler yaşayan oldu mu?:59:

bende bir dönem böyleydim...bu, çevrendeki insanlarla birlikte olmaktan mutlu olmadığından kaynaklanıyor bence....genelde koç burçları böyledir :)

Bende koçum,ama bu koçluktan çok karakter meselesi.biraz da karşındakinde bitiyor olay.yakın dediğim arkadaşlarımın beni kıskanmasıyla başladı bütün soğumalarım.
sizce burda koçun bir suçu mu var.beni kıskanan insanla ne işim olur, bi zaman sonra hinlik düşünüp ayağımı kaydırır.
son senem, 1 hafta kala bikaç kişinin satılmışlığına da uğradım.hem de bile bile, ne iiyiliklerim dokundu oysa.(hakkımı da helal etmiyorum.bunu da söyledim onlara, çok rahatladım)
yine mi koç suçlu.tabi ki böyle bi ortam sevebileceğim bi ortam olmaz ve ben memnun olmam.
ne okulda ne yurtta konuştuğum 1 kişi bile yok.bu nasıl sınavdır ki, tek tek seçmişsin de koymuşsun gibiler.

sınav çin okula gidiyoru, yarım saatlik yol bile bana ömür geliyo.
bilmeyenler için çok zor bir durumdur.zira takma demesi kolaydır.bazen bende takma diyorum ama takılmıcak gibi değil.
insanlara bakıyosun, kendine bakıyosun, haketmediğin şeyleri yaşadığın için ister istemez mutsuz oluyosun.
ama şu konumda çok mutluyum ve bir o kadar içim rahat ki, iki yüzlü, satan, kıskanan, birinin arkasından konuşup hiç bir şey olmamış gibi yüzüne gülen biri olmadım hiç bi zaman.

çok normal yaşadığın şeyler bence bende aynı şeyleri yaşıyorum ve kendmi etrefımdaki insanlara göre çok daha olgun görüyorum bnce sende etrafındakilere göre daha olgun olduğun için sıkılıyorsundur

bende tam böle aha buldum ii güzel anlaşıyorum diorum sora bi huy hemen soğuyorum bende arkadaş konusunda böleyim artık görmezden gelmye çalışıyorum

Valla burda yazılanları okyunca üni.ye gitmekten korktum :5: bir de odtü istiyordum tam oldu :1:
konu sahibi arkadaş sende anormal bi durum yok anormal olan çevrendekiler :10:

valla bende sırf bunlar yüzündenbaşka okul okumayı falan düşünmüyorum.hiiiiiiiç çekemem.

Senin hatayı kabul etmeyen bi yapın var, benim gibi bu aslında güzel bi huy bana göre ama ssadece seni yalnızlığa iter o kadar.
mesela şu rapor ödev konularında ben de en ince ayrıntısına kadar uğraşırım istersek 4 kişi olalım genede ben daha çaba gösteririm tek doğru benim doğrumdur diye bi yaklaşım içine giriyorum ki yanılmadım da bugüne kadar sadece şu arkadaşlık ilişkilerinde biraz daha ılımlı olabilirsin kendin için hani bi ortamda hemen karşındakine önyargısız ılımlı olarak davran zaten önemli olan 1 dost edinmek geri kalanı arkadaş çevredir.zamanla bunu başarabilirsin bence bi uğraş kendimden biliyorum ya en ufak bi hatada sinir olur nem kapardım ağzıma geleni sayardım ha hala öyle ama bu sefer frenleyebiliyorum daha kibarca uyarıyorum mesela ya da hareketin çok yalnış falan diyorum
soon olarak şu ekilme mevzusunda kesinliklee haklısıııınn az bile yapmışsın

ben de öyleydim ,bi süre sonra çevremde kimse kalmadı hepsine kusur bula bula. insanları oldukları halleriyle kabul etmek lazım. hiçbirimiz mükemmel değiliz. içinde bulunduğunuz durum bence okul temponuzla alakalı. kafanızı dağıtıcak bi uğraş bulsanız insanlara karşı toleransınızı artırabilirsiniz belki. rutine binince hayat çevrenizdeki insanlar batıyodur size çok normal.

Back
X