- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allahım normalmişim
İnsanlardan soğurum o ayrı kolay kolayda dostluk arkadaşlık ilişkisi kuramam
Hemen canımlı cicimli olanlara hep hayretle bakmışımdır.
Bi ara baya bir taktım kafaya insan sevgimmi yok çokmu önyargılıyım diye
Ama yalnız değilmişim![]()
merhabalar.. ben Odtü de mühendislik okuyorum derslerim cok ağır ve beni cok bunalttı.. bu 3 yıl içerisinde hayat enerjim azaldı. bunun etkisi var mı bilmiyorum ama benim derdim insanlardan çok çabuk soğumak. karşımdaki insanın tek bir hatası olursa bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kişinin. sizce normal mi yani bu
bir de şöyle birşey var artık herşeyden çok sıkılıyorum mesela yeni bir ortama giriyorum bir süre sonra konuşmaktan sıkılıyorum.. sizce psikolojik desteğe ihtiyacım var mı? daha önce böyle seyler yaşayan oldu mu?![]()
merhabalar.. ben Odtü de mühendislik okuyorum derslerim cok ağır ve beni cok bunalttı.. bu 3 yıl içerisinde hayat enerjim azaldı. bunun etkisi var mı bilmiyorum ama benim derdim insanlardan çok çabuk soğumak. karşımdaki insanın tek bir hatası olursa bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kişinin. sizce normal mi yani bu
bir de şöyle birşey var artık herşeyden çok sıkılıyorum mesela yeni bir ortama giriyorum bir süre sonra konuşmaktan sıkılıyorum.. sizce psikolojik desteğe ihtiyacım var mı? daha önce böyle seyler yaşayan oldu mu?![]()
çok normal yaşadığın şeyler bence bende aynı şeyleri yaşıyorum ve kendmi etrefımdaki insanlara göre çok daha olgun görüyorum bnce sende etrafındakilere göre daha olgun olduğun için sıkılıyorsundurmerhabalar.. ben Odtü de mühendislik okuyorum derslerim cok ağır ve beni cok bunalttı.. bu 3 yıl içerisinde hayat enerjim azaldı. bunun etkisi var mı bilmiyorum ama benim derdim insanlardan çok çabuk soğumak. karşımdaki insanın tek bir hatası olursa bir daha yüzünü görmek istemiyorum o kişinin. sizce normal mi yani bu