• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlardan çok çabuk soğuyorum

aynen yaa keske hayat bizi bulustursaymıs cok güzel anlasırdık heralde.. bu arada ne diyeti yapıyosun ?

Bilmiyorum ki anlaşırdık sanırım bu kadar dertliyken:1:

Diyet bölümünde konum var aslında:8: Geçen yaz akupunktura gitmiştim de şimdi tekrardan o diyete başladım canım:8:

bende de var böyle hava atmayı çok seven ve kendini öyle gösteren ama cebinde de hiç parası olmaz.nasıl zenginlikse.
insanın sinirini yıpratmaktan başka bi işe yaramıyolar zaten.
allahtan bu sene okulum bitiyor da lanet ortamdan kurtuluyorum.
1 ay falan kaldı ama, o 1 ayı geçirene kadar neler çektim neler.

darısı başıma bnm daha 2 yılım var valla nası gecicek bilmiyorum

onu bana hiç sorma kimle ne paylaştıysam ertesi gün milletten duydum hayat böle bazı insanlar böle terbiyesiz işte..

aynen öyleyim ben de.. geçen cok yakın bi arkadasımla görüşmeyi kestimcünkü sürekli ekiyordu beni.olay en sonunda koptu.6 7 ay süre sonra ilk kez görüşcektik akşam cıkalım eğlenelim dedik. beni o gün aradı iptal etmek istediğini söyledi , hastaymıs cok yorgunmus , tamam dedim bozulmustum. daha sonra aradı saat 2 gibi görüşelim kahve içmeye gidelim dedi. tamam dedim. gittik 1 saat kahve içtik.
sonra kalktık işte evlerimiz yanyana..yolda bi arkadası aradı sabah aksam onunla görüşüolar zaten.. bişiler söledi kız bizimki pek bişi sölemedi kısa kısa cevaplar verdi ben anladım bişiler olduğunu.. neyse beni bıraktı eve baktım eve gitmiyor.. ben şehre gidiyorum tekrar dedi :20: tamam dedim.. o dakka anladım yani olayı biz 6 7 aydr görüşmüoruz hergün görüştüğü insanlarla cıkmak için beni sattı resmen.. cok yakındık cok ama.. ben ondan sonra aramayı kestim...
okula döndüm facebooktan falan yazıodu ara sıra soğuk konusuodum bigün söledim içimdekileri.. bana sacmalama off bıktım sıkıldım bunlardan falan dedii.. sonra ben görüşmeyi kestim.. 3 ay falan hiç görüşmedik.. sömestrde memlekete gittim alısveriş merkezinde karsılastık yine o kızlaydı.. yan yana geçtik 2 kez ama ne ben ne o baktık birbirimize selam falan vermedik.. onun da üzernden 2 ay sonra msn den yazdı bana falan yok işte sen gittiğinden beri hayatımda cok şey değişti falan.. yalan yaa 5 6 ay sonra mı geldi aklına.. arada yazıo bazen he hı diip geciorm umrumda diil oysa ki neler paylaşmıstık.. neyse bazı insanlara değer vermemek gerekiyor işte.. daha bende cok olay var diğerlerini de anlatırım :1:

genç kızlarda vefa yok ama koskoca kadınlardada yok spor yapmak için yürüyüşe çıkıyorsun kadının değneklemediği kapı kalmamış yanında ben olmama rağmen hep yanından geçenlerle sohbet yanına başka kadınları takma açıkca zevk almıyorum sadece benimle sıkı arkadaşlık yapan birini aramaktan çnktan vazgeçtim kalmamış bu insanlardan

benim öğrendiğim tek şey kimseye güvenme kimseye inanma herkesle arkadas ol ama belli bi sınırı geöme kimseye hiçbir derdini özelini sırrını anlatma merhaba merhaba ol yeter.. yoksa pişman oluyo insan.. ben bunu her zaman uygulayamıyorum malesef belki bu insan düzgündür bu sefer diye.. ama sonuc yine hüsran oluyor

ben aynen anlattığın gibiyim canım:31:bunu çok iyi başarıyorum arkadaşlıklarım merhaba ve hal hatır sorma boyutunda sadece zaten kimseyle çok sık görüşmediğim için fazla sıkıntımı derdimi anlatma gibi bir durumumda olmuyor:97:
belki de bu zamanda en iyisi böyle olmak

sanırım üni. deki arkadaşların böyle... belkide haklısın, anlattıklarına kim gıcık olmaz ki
ama üni... dışında da arkadaşların başka bi hayatın varsa ve aynı problemleri yaşıyosan, belkide dönüp bi de kendine bakmalısın çok mu abartıyorum diye
ama bence genel geçer olarak, bi insandan çok emin değilsen derin ilişkiler kurmıcaksın, zaten derin ilişki içinde olduğun insanada zırt pırt gücenmezsin, o zaman kimsenin yaptığı sana batmaz

Kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye bir söz var ,sende hangi kusura tahamülün varsa ona göre arkadaşlık kuracaksın

ben aynen anlattığın gibiyim canım:31:bunu çok iyi başarıyorum arkadaşlıklarım merhaba ve hal hatır sorma boyutunda sadece zaten kimseyle çok sık görüşmediğim için fazla sıkıntımı derdimi anlatma gibi bir durumumda olmuyor:97:
belki de bu zamanda en iyisi böyle olmak

ben henüz tam olarak başaramıyorum malesef her seferinde aynı saflıkla bu sefer oldu diyorum ama sonuc aynı :9:

sanırım üni. deki arkadaşların böyle... belkide haklısın, anlattıklarına kim gıcık olmaz ki
ama üni... dışında da arkadaşların başka bi hayatın varsa ve aynı problemleri yaşıyosan, belkide dönüp bi de kendine bakmalısın çok mu abartıyorum diye
ama bence genel geçer olarak, bi insandan çok emin değilsen derin ilişkiler kurmıcaksın, zaten derin ilişki içinde olduğun insanada zırt pırt gücenmezsin, o zaman kimsenin yaptığı sana batmaz

yok üni dısında memlekette cok yakın arkadaslarım var kardeş gibi yani.. ama kardeş gibi dediğim birinin yaptığını ilk sayfada anlattım.. kendime dönüp baktım gercekten dedim acaba sorun bende mi ben mi cok takıyorum ben mi sorunluyum diye. psikologtan destek almayı bile düşünüyorum ama bircok insan böyle olduğunu söyledi suan bilmiyorum ki ben de anlamadım hala sorun kimde

Herkeste olağan birşey.
Valla kendi adıma bende öyleyim:1:
Gayet normalsin yada ikimizde sorunluyuz:1:
Bir hata yapan insan benim içinde bitmiştir, çünkü tekrar güvenemem.
Dün gece bir cafeye gittik.
Uzuuuun zamandan sonra olsada muhabbet sarmadı, saçma saçma konular üstüne apaçi dansları falan:1::1:
Kalkıp geldim hemen yurda.Birde dersler gerçekten bunaltıyor bende sıkıldım bu ara fena hemde.:2: Sevmiyorsun sarmıyor sıkılıyorsun bazen, gayet normal hayatım.:71:

genç kızlarda vefa yok ama koskoca kadınlardada yok spor yapmak için yürüyüşe çıkıyorsun kadının değneklemediği kapı kalmamış yanında ben olmama rağmen hep yanından geçenlerle sohbet yanına başka kadınları takma açıkca zevk almıyorum sadece benimle sıkı arkadaşlık yapan birini aramaktan çnktan vazgeçtim kalmamış bu insanlardan

bunun yaşla cok alakalı olduğunu sanmıyorum ne demişler zaman insanları değil armutları olgunlaştırır. bi insan 7sinde neyse 70 inde de o dur.. her insanda birşey var işte ama küçük ama büyük sorunlar..

Herkeste olağan birşey.
Valla kendi adıma bende öyleyim:1:
Gayet normalsin yada ikimizde sorunluyuz:1:
Bir hata yapan insan benim içinde bitmiştir, çünkü tekrar güvenemem.
Dün gece bir cafeye gittik.
Uzuuuun zamandan sonra olsada muhabbet sarmadı, saçma saçma konular üstüne apaçi dansları falan:1::1:
Kalkıp geldim hemen yurda.Birde dersler gerçekten bunaltıyor bende sıkıldım bu ara fena hemde.:2: Sevmiyorsun sarmıyor sıkılıyorsun bazen, gayet normal hayatım.:71:

aynen canım yaa.. dersler bi yandan baska sıkıntılar bi yandan iyice bunalıyoruz tahammül sınırı sıfıra düşüyor :1:
bende de cok oluyo sıkılma bunalma öyle ortamlarda :9:

Kusursuz dost arayan dostsuz kalır diye bir söz var ,sende hangi kusura tahamülün varsa ona göre arkadaşlık kuracaksın

kusursuz değil aradığım herkesin bi kusuru var bunu cok iyi biliyorum.. belli bi sınıra kadar tolere edebiliyorum ama sınırı aşınca kopuyo ipler..

bence burda sen de suçlusun yazdıklarını okudum bu kadar basit seviyesiz insanlarla konuşman hatta onları dinlemen bile hata. sen de onların kalitesinin farkındasın yaptıklarının gereksiz olduğunun farkındasın bunu farkedebilmen bile güzel.çünkü zamanla yanındaki insanlara benzeyenler de az değil. onlara tavrını koy az öz konuş yüz verme böyle insanlarla yan yana olursan her an seni zor duruma sokabilirler.ihtiyacın kadarını konuş fazlasını konuşma arkadaşsız kalırım diye de korkma hiçkimse arkadaşsız kalmaz en adi insanın bile arkadaşı vardır başka bölümlerden dışardan da arkadaşların olur yalnız öyle basit insanlarla arkadaş olacağına tek olmak bin kat iyidir

Son düzenleme:
aslında anlayıslı bi insanımdır gerek özel hayatımda gerek ailemde gerekse arkadaslarımda ama bazı seylere katlanamıyorum.. hemen bir örnek daha vereyim.. 2 sene önce bi oda arkadasım vardı.. marka takıntısı vardı kızda. annesi geldi gezmeye hep beraberdik genelde. bigün 2si çarşıya gittiler geldi işte gözlük almıs cantalar almıs cüzdan almış.. ama hepsi sahte yani çünkü burda orjinal satan bi er yok ve belli oluyor kalitesinden.. bana diyoki işte bu 1 milyar bu 500 tl :9: neyse dedim .. cüzdanını yere düşürdü aldı eğilip off kendimi satsam alamam bi daha bunu dedi :66:
annesine de çakma chanel canta almışlar aynı görgüsüzlükleri annesi de yaptı.. hadi dedim sabret. sonra bana şey dedi annesi o cüzdanı alırken kendine bi tane de blackys'e alalım onun 1 tane cüzdanı var hep aynı cüzdanla görüyorum demiş :52::52: kız da ay blackys böyle pahalı bi hediyeyi kabul edemez demiş :62::62: 20 tl ye gitmiş yapıştıcısı bile belli olan birşey almıs bana bunun görgüsüzlüğünü yapıyolar ailecek :9:
sonra benim sevgilimle de muhabbetleri vardı.. bizim aramız bozulursa onunla dertleşirdi sevgilim..sonra geldi sevgilimin sinirle söylediği seyleri bana anlattı, benim sinirle söylediklerimi ona aramızı bozdu .. onun sevgilisi benim seviglimden borc almıs ödemedi.. uzun süre sonra yarısını vermiş.. o cocuk da öyle yalancı baya görseniz trilyoner konusmalarından falan ama 300 tl borcunu bile ödemedi ..

o kızcağızın azıcık daha büyümeye ihtiyacı var demek ki :))) daha küçük sanırım. anladım canım, umarım karşına gerçekten tam anlamıyla iyi anlaşabileceğin insanlar çıkar :)

aslında anlayıslı bi insanımdır gerek özel hayatımda gerek ailemde gerekse arkadaslarımda ama bazı seylere katlanamıyorum.. hemen bir örnek daha vereyim.. 2 sene önce bi oda arkadasım vardı.. marka takıntısı vardı kızda. annesi geldi gezmeye hep beraberdik genelde. bigün 2si çarşıya gittiler geldi işte gözlük almıs cantalar almıs cüzdan almış.. ama hepsi sahte yani çünkü burda orjinal satan bi er yok ve belli oluyor kalitesinden.. bana diyoki işte bu 1 milyar bu 500 tl :9: neyse dedim .. cüzdanını yere düşürdü aldı eğilip off kendimi satsam alamam bi daha bunu dedi :66:
annesine de çakma chanel canta almışlar aynı görgüsüzlükleri annesi de yaptı.. hadi dedim sabret. sonra bana şey dedi annesi o cüzdanı alırken kendine bi tane de blackys'e alalım onun 1 tane cüzdanı var hep aynı cüzdanla görüyorum demiş :52::52: kız da ay blackys böyle pahalı bi hediyeyi kabul edemez demiş :62::62: 20 tl ye gitmiş yapıştıcısı bile belli olan birşey almıs bana bunun görgüsüzlüğünü yapıyolar ailecek :9:
sonra benim sevgilimle de muhabbetleri vardı.. bizim aramız bozulursa onunla dertleşirdi sevgilim..sonra geldi sevgilimin sinirle söylediği seyleri bana anlattı, benim sinirle söylediklerimi ona aramızı bozdu .. onun sevgilisi benim seviglimden borc almıs ödemedi.. uzun süre sonra yarısını vermiş.. o cocuk da öyle yalancı baya görseniz trilyoner konusmalarından falan ama 300 tl borcunu bile ödemedi ..
Ankara gibi biryerde mağazalar yokmu neden olmasın almıştır elbet. ama bunu gözüne sokması yanlıs. benimde ev arkadasm oralı 100 liralık kazak giyer marka takınıtılı. bigün okul dönüşü birsürü şey almış gelmiş ki bende alıyorum almıyo değilim maddiyatım bu sıra kötü biliyor. bu şu kadar bu bu kadar annen olmasa bi hiçsin bunu biliyosun dimi dedim kaldı:52::52::52::52: ver sende sana öyle diyenlerin ağzının payını bende sessizim bu yüzden kaybediyorum.

Ne kadar çokmuşuz biz böyle bende senin gibi dostum dediğim insanlardan bile soğuduğum oluyor bazen nişanlım bazen sen benden de soğursun ilerde diyor :1::1: Bende asosyalliğe bağlıyorum durumu ama çokta takmıyorum

Ankara gibi biryerde mağazalar yokmu neden olmasın almıştır elbet. ama bunu gözüne sokması yanlıs. benimde ev arkadasm oralı 100 liralık kazak giyer marka takınıtılı. bigün okul dönüşü birsürü şey almış gelmiş ki bende alıyorum almıyo değilim maddiyatım bu sıra kötü biliyor. bu şu kadar bu bu kadar annen olmasa bi hiçsin bunu biliyosun dimi dedim kaldı:52::52::52::52: ver sende sana öyle diyenlerin ağzının payını bende sessizim bu yüzden kaybediyorum.

odtünün kıbrıs kampüsünde okuyorum burda o markaların orjinali yok

bence burda sen de suçlusun yazdıklarını okudum bu kadar basit seviyesiz insanlarla konuşman hatta onları dinlemen bile hata. sen de onların kalitesinin farkındasın yaptıklarının gereksiz olduğunun farkındasın bunu farkedebilmen bile güzel.çünkü zamanla yanındaki insanlara benzeyenler de az değil. onlara tavrını koy az öz konuş yüz verme böyle insanlarla yan yana olursan her an seni zor duruma sokabilirler.ihtiyacın kadarını konuş fazlasını konuşma arkadaşsız kalırım diye de korkma hiçkimse arkadaşsız kalmaz en adi insanın bile arkadaşı vardır başka bölümlerden dışardan da arkadaşların olur yalnız öyle basit insanlarla arkadaş olacağına tek olmak bin kat iyidir

eğer cok bariz bi durum yoksa insanların basitliğini anlayamıyosun ki ilk başlarda.. sonradan sonraya patlak veiyor.. evet ben de öyle düşünüyorum uzun bir süredir bi tek sevgilim var zaten maşalah diyeyeim :nazar::nazar::nazar:

Back
X