İnsanlardan darbe yedikçe soğuyorum, uzaklaşıyorum.

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Artik dayanamiyorum gercekten. Hep idare edip alttan alip ayni seyleri yasamaktan biktim.

Herkes kotu seyler yasar, yasiyor ve ama bir sekilde toparliyorlar. Toparlaniyor demiyorum toparliyorlar. Bana ise gelen vuruyor giden vuruyor. Biri vursun oteki kaldirsin ya biri de iyi yaklassin evet kotu seyler yasiyosun ama ben yanindayim desin. Lafla degil yanimda oldugunu hissettirsin.

Kendi kendine trip atip yanindakilerini kendine ceken mi dersin ki bu psikolojik baski oluyor(ben sana ne yaptim dün geldin bugun koktun. Evini mi atese verdim. Allaha havale ediyorum seni .) ; yakinim bildigim kisilere, etrafimdakilerin bana olan tavir ve sozlerini anlattigimda onlara yapismasi mi dersin, guvenip hayatima aldigim sevgilim bildigim kisilerin darbesi mi dersin. Yeter artik yeter. Ben kime ne yaptim niye boyle ,niye ben bunlari yasiyorum. Şu hayatta cok sey istemedim mutlu olmak istedim, yalniz kalmak istemedim kimseye bilerek ,isterek bir kotulugum de yok . Ama insanlardan darbe yedikce soguyorum ,uzaklasiyorum.

Sonra niye sessizsin, niye konusmuyorsun laflari. Kirildikca degisirdin derlerdi o kadar hakli bir soz ki. Daha onceleri kufur neden ederler ne anliyorlar ki derdim. Simdi daha iyi anliyorum onlari

Hercaideki reyyan da parcalandi ama sonra gururunu ,degerli oldugunu hissettiren birileri cikti. Bense parcalandim simdi de surukleniyorum

Her insan yaşamının bir döneminde dipte oluyor. Bi nefes tutup yukarıya çıkmak sizin elinizde.
Her zaman kötü insanlar denk gelmez. Bazen biz de yaptıklarımızla kötü insanları çağırırız etrafımıza.

erkeklerın annelerıne nıye kufur edıyorsunuz

once su melankolık dumanlı halden cıkın aglamadan konusun dedıklerınızden pek bırsey anlasılmıyor cunku

dostum olumlu düşün her zaman... olumsuz ifadelerinle zaten dipte olan ruh halini iyice batırma. biliyorum demesi kolay, psikolojik destek almaya ne dersin?

Ateşin ortasına hapsedilmiş bir akrebin kendini yok edişini kimse anlamaz o yüzden boş ver....

Hayatta ayni sey birden cok kere karşimiza cikiyorsa, gereken dersi alamamişiz.
Aldiklarimizi geri iade edememişiz ondan bizde kalir bizde devam eder.
Son vermek istiyorsaniz once bi rahatlayin kendinizi anlayin dinleyin. Hesaplaşin
Sonra diģerlerine hesap sorarsiniz.

Konu basliginiz çok çirkin kimsenin efradina kötü kelimeler kullanma hakkını size vermez anne onu yetistiren buyutendir karakterini sekillendiren kendi iradesidir ailesinin ne suçu var!!!

Kurban psikolojisi, aşırı hassaslık, alınganlık, insanlardan fazla beklenti içinde olma, agresyon, melankoli.

Anlattikca da bir sey cözülmüyordu. Ben de susmayi tercih ettim. Icimi doktum gecti mi ,gecmedi. Ama biraz iyi oldu. Yorum yapanlara tesekkur ediyorum .

Benimki iyi baslayip kotuyle sonuclaniyor hep. Hep mi boyle olur. Keske hicbir seyin farkinda olmasaydim, hicbir seyi fark etmeseydim. Ve bu kadar alingan ve hassas olmasaydim daha guclu olsaydim

Sana boyle yapanlara inat dik dur. Suclu psikolojisine girme, onlarin istedigi bu. Kotu bir sey yapmadin, kimseyi uzmedinse hayatindan cikanlari srpetindeki curuk elmalari ayiklamis gibi dusun. Sen yoluna devam et. Iyiler de var. Hayayinda yaninda olmasi gerekenlercseni bulur. Gotmesi gerekenler de gider.

Herkesten darbe yedim herkes kotu bir ben melektim muhabbeti yapanlar beni boğuyor acikcasi ve hiç samimi bulmuyorum.
Bu kadar herkesten darbe yiyenlerin sebebi yine kendileri oluyor ama hep etraf suçlu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…