- 25 Kasım 2012
- 1.887
- 2.042
- 333
- Konu Sahibi esmergizmo
evet bu konuyla ilgili çabalayacağım inş o güzel ortamlara kavuşuruz hepimiz.
3 günlük dünyayı huzursuzlukla geçirmek bana çok manasız geliyor.
InsALLAH , bende öyle düsünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bu konuyla ilgili çabalayacağım inş o güzel ortamlara kavuşuruz hepimiz.
3 günlük dünyayı huzursuzlukla geçirmek bana çok manasız geliyor.
Bu banada oluyordu özellikle işyerindeki dedikodu ortamı beni sürekli içine çekiyordu.. dedikoduyu geçtim bide bak kimseye söyleme diye başlayan cümleler yokmu sakız gibi insana yapişiyordu. sonra işi bıraktım bı süre daha etkisi devam etti şimdi evde olduğumdan dolayı neredeyse sıfırlandı. Çok mutluyum bu konuda. Zaten biryerde duymuştum çevrendeki 5 kişinin ortalamasiymişsin
Geçmek istiyorum vallaonun bi sınırı var sınıra gelmemişsiniz :) aman gelmeyin iyi değil o sınırdan dark side a geçmemek kolay değil.
Ister ilahi adalet de, ister karma de, istersen de Rüstem aga de bu var
Yok öyle yanima kalsin
Icindeki kötülük, gözlerindeki kötülük sana zarar asil
Bir kavrasalar
Yaptigin ibadet bile aslinda sana yarari olan birsey
Ibadet yap , meditasyon yap ama birseyler yap, kendin icin
Insanlar bu kafada degiller, ooh enayi diyorlardir belki de bana cünkü paylastim neyim varsa, o yillardir zor buldugum tariflerimi paylastim cünkü paylasildikca cogalir, benden eksilmez artar
Ama karsimdak benden sakliyor mesela iyi birsey olunca söylemez ki ben de yapayim
Tüh diyorum senin insanligina ama ben kaybeden degilim asla
Paylasmak büyük mutluluk, insanlar mutlulugun formülünü karsitirmislar
Herkesden iyi olmanin top mutluluk saniyorlar galiba
yok öyle birsey ama neyse ne yapalim
Yasin kac?
Valla zaman insanin kalbini taslastiriyor. En azindan bende oyle oldu.
eskiden oyle sevgi dolu oyle hümanist bir insandım ki. Cok kotu birisi adina bile üzülürdüm kötü kalpli olmayi o tercih etmedigi icin. Sevmedigim insanlari sadece hayatımdan çıkarırdım, haklarinda kötü düşünüp canımı bile sıkmazdim. Eski sevgilisine beddua edenlere "beraberken ne iyiydi,ayrilinca mi kotu oldu" der uyuz olurdum.kimsenin kötülüğünü istemezdim...
Eski bazen hortlatilan kk konularinda yillar onceki cevaplarımi goruyorum (bazen de bilerek ben aratiyorum) nasil da naifmisim
Simdi mi?
Is arkadasim dayak yedigi-tehdit eden adamla mi beraber? Bana ne? Bicaklanir bir gun biz de haberlerde "ay tehdit ederdi hakkaten" der geceriz
Biri ofiste sigara mi içiyor? Gebersin bana ne? Yeter ki benim yanimda icmesin.
Uyusturucudan biri mi öldü? Doğal secilim diye birsey var. Hem heves edip kendi baslayip hem havali birsey gibi bununla boburlenip hem en ucra sehirde bile kendine mal getirecek birini bulup hem kendini bu kotu aliskanliktan kurtarmak isteyene "her ot icen esrarkes mi? Herkes iciyor. Rihanna da esrarkes yani" diye dalga gecen insan. Bana ne? Dogal secilim olmus gitmis iste. Allah rahmet eylesin
Eski ev arkadaşlarım ? Allahin cezalarini polise sikayet ettim ama mahkemede istedigim gibi olmadi. Ote taraftaki mahkeme icin de hakkimi bir gram helal etmiyorum. Pislikler
Ayrildiktan sonra sümük gibi yapisan -evimi basmaya calisan eski sevgili? Pislik! Seytan gorsun yüzünü
eski sevgilim ve annesi? Overdoz alip annesini girtlakladigini ogrensem gram üzülmem. Cok zor durumda kalsa on cc sifir rh pozitif kan vermem...
Yillar icinde o kadar igrenc insanlarla tanisip o kadar kere guvendigim dağlara kar yagdi,o kadar dost kazigi yedim ki, insanliga olan sevgim bitti.
Tahammulum azaldi.
Simdi "herkesin cani cehenneme,bana ne" modundayim.
Dusunup de kendimi üzmüyorum ya da gecmiste kalmis degilim . Sadece artik insanlari saf sevgiyle sevmiyorum ve umursamiyorum.
bana ne? deyip geciyorum.
Zaman iste... hep pitircik kalamiyoruz
Belkı de ıcındekı karanlığa karsı koyamıyordur.Karanlık tarafa geçiyorsun![]()
Etrafında iyileri taklit et niye kötüleri izliyorsun
valla yaştandır belki de ben de 30u geçtim. artık insanlara dediğiniz gibi banane modundayım ama kötülük yapanlar da kötülük yaşayınca seviniyorum artık oh olsun falan diyorum ben. çok kötü bişey farkındayım ama bilmiyorum ya. ya benim için de birileri böyle diyorsa diye düşünmeye başladım. bunun sonu yok yani. bile isteye kötülük yapmıyorum ama sinir anımda mesela daha önce bana denen bi lafı söyleyebiliyorum. çok üzüldüğüm çok eleştirdiğim bi tavrı kendim yapabiliyorum bunlar beni üzüyor. özellikle temkini bıraktığım zamanlarda yapıyorum bu tarz şeyleri bilinç altımdan yani. nası acaba silebilirim bunları bilinç altımdan
Evet başka insanlarda sizin başınıza kötü bir olay gelince " ohhh olsun, kici kalkmıştı zaten" diyorlar. Bu net.
Bunlari niye bilinc altından silmek istiyorsunuz? Bilinc altiniz sizi korumaya çalışıyor. Verdiğiniz tepkiler aşırı normal dışı değilse niye değiştirmek istiyorsunuz?
Bir köpek sizi 64748382929 defa ısırdığı zaman hala başını okşuyormusunuz?
Yani ya yolunuzu değiştiriyorsunuzdur yada sonunda dayanamayip tekmeyi basiyorsunuzdur.
Bilincinizin yapmadığını bilinç altiniz yapmaya başlamış :)basiyor tekmeyi işte...
Belkı de ıcındekı karanlığa karsı koyamıyordur.
Bir ozlusoz birakip kacayim.
"Insanlarin size davranislari onlarin karakterini yansitir,
sizin nasil cevap verdiginizse sizin karakterinizi"
Bu soze inanmakla birlikte, insanin kalbi zamanla taslasiyor ne yaparsaniz yapin gibi de geliyor.
olabilir evet zaten aynı kişilere aynı tavırları gösteriyorum belki de eden bulur oluyor onlar için. işte başkalarına da yaparım diye korkuyorum sanırım ben. ama şimdi düşününce bakıyorum bir başkasına aynı tavrı yapmıyorum her tür kötüye bana ne cins kötülük yapmışsa benzer iş yapmaya kalkmışım yani kısasa kısas gibi sanırım.
yine de özüm bozuluyormuş gibi geliyor ondan korkuyorum.
bilemedim- ben yillardir kisasa kisas yapiyorum ve özüm bozulmuyor. eger kisasa kisas yapmak istemiyorsan ve bu tür insanlardan kendini soyutlama firsatin yoksa mecbur sineye cekeceksin.
baska cikar yolu yok.
ayrica her zaman karsindaki insanin "dilini" konusmak en sagliklisidir.