insanlardan geçen kötü huylar

Bu malesef insanoglunun yaratilisinda var neyi görüyorsak onu kapiyoruz ögreniyoruz bosyere su lafi dememisler.
Kimle gezdıgıne, kimle arkadaşlık ettiğinize dikkat edin. Çünkü; bülbül güle, karga çöplüge götür

hadi ya :(

peki şimdi ne yapabilirim bu konuda?

yani hem zarar görüyorum hem de gelecekteki hayatımdaki tüm ilişki türlerine zararı olacak huylar kapıyorum her türlü ben zarardayım. buna bi çare bulmam lazım. özüme dönmek istiyorum resetlenmek istiyorum.

hadi ya :KK43:

peki şimdi ne yapabilirim bu konuda?

yani hem zarar görüyorum hem de gelecekteki hayatımdaki tüm ilişki türlerine zararı olacak huylar kapıyorum her türlü ben zarardayım. buna bi çare bulmam lazım. özüme dönmek istiyorum resetlenmek istiyorum.

Valla ben bugüne kadar huyunu suyunu davranislarini sevmedigim insanlarla nekadar yapiskanda olsalar samimi olmadim uzak durdum. Ondan cok sükür ayni durumdayim. Sanmayin cok arkadas birsey getiriyor . Samimi buldugunuz size yalani dolani kalp kirmayan dürüstlügü savunan insanlarla zamaninizi gecirin sunun hatrina felan diyip katlanmayin.
Birgün bakarsiniz 1 sene önce elestirdiginiz ortamin icinde oturuyorsunuz .

Özellikle kompleksli insanlardan, benimle kendini yaristiranlardan acayip soguyorum
Ben ona birseyler katarken o benden saklayip benimle yarisa giriyor ya, cok sey kaybediyorlar
Ve maaaaalesef cogu insan böyle, özellikle kadinlar
Mütevazi olamayacagim bu konuda kendini bilen, sagi duyup seven bir insanim bu da insanlara yansiyor
ve buna tahammül edemiyorlar
Benim iyi enerjim insanlari kiskanliga sürüklüyor
Insallah kalbi temiz insanlarla karsilasirim
Ben de kadinim yani anliyorum, ama ben kiskanmak yeirne örnek almayi tercih etmeye calisiyorum

aynen yaa aynısını yaşadım.

kesinlikle. yardımım dokunmuş insanlar bile onları kıskandığımı sanıyor. yahu ben seni kıskansam sen iyi ol diye tüm aklımla sana yardım etmeye çalışır mıyım bildiğimi döker miyim sana daha iyi daha mutlu ol diye ya!

gerçekten kadınlar neden böyle çok yoruldum ben! halbuki tek istediğim dostluktu birlikte daha iyi olmaktı. ama haberim yokmuş yarışıyormuşuz meğerse. ben derdimi bile anlatırken bıyık altından mutlu oluyorlarmış. ne acı !

Özellikle kompleksli insanlardan, benimle kendini yaristiranlardan acayip soguyorum
Ben ona birseyler katarken o benden saklayip benimle yarisa giriyor ya, cok sey kaybediyorlar
Ve maaaaalesef cogu insan böyle, özellikle kadinlar
Mütevazi olamayacagim bu konuda kendini bilen, sagi duyup seven bir insanim bu da insanlara yansiyor
ve buna tahammül edemiyorlar
Benim iyi enerjim insanlari kiskanliga sürüklüyor
Insallah kalbi temiz insanlarla karsilasirim
Ben de kadinim yani anliyorum, ama ben kiskanmak yeirne örnek almayi tercih etmeye calisiyorum

Aynen bende öyle mesela eskiden cok sevdigim bir kuzenim vardi cok kafa yormuyordum üzerine karakteriyle alakali ama zamanla yaptiklarini cözünce benle yarisa girdigini triplerini sacmaliklarini anlayinca bende mesafemi koydum oysa eskiden can cigerdik herseyimi bile anlatirdim .

Valla ben bugüne kadar huyunu suyunu davranislarini sevmedigim insanlarla nekadar yapiskanda olsalar samimi olmadim uzak durdum. Ondan cok sükür ayni durumdayim. Sanmayin cok arkadas birsey getiriyor . Samimi buldugunuz size yalani dolani kalp kirmayan dürüstlügü savunan insanlarla zamaninizi gecirin sunun hatrina felan diyip katlanmayin.
Birgün bakarsiniz 1 sene önce elestirdiginiz ortamin icinde oturuyorsunuz .

valla şu an elimden geldiğince uzak duruyorum bu insanlardan hatta baya yalnızlaştım o yüzden. iyi insanlara denk gelemiyorum bu ara. sorun etmiyorum ama işte uzaklaşma durumunuzun olmadıklarına da psikolojik uzaklaşma yapmak lazım belki de. fiziken uzaklaşamıyorum mecburum çünkü.

Bu durum bana söyle geliyor sanki insan gözü gördügü seyi kaydediyor olan biteni sonra bu normallesiyor gibi ve aynisini yapmaya basliyor .

valla şu an elimden geldiğince uzak duruyorum bu insanlardan hatta baya yalnızlaştım o yüzden. iyi insanlara denk gelemiyorum bu ara. sorun etmiyorum ama işte uzaklaşma durumunuzun olmadıklarına da psikolojik uzaklaşma yapmak lazım belki de. fiziken uzaklaşamıyorum mecburum çünkü.

Yanlizlasmak ,sahte dostluklardan size kötülüge iten sizi kötülük yaptiginiz icin üzen insanlardan iyirdir.

Aynen bende öyle mesela eskiden cok sevdigim bir kuzenim vardi cok kafa yormuyordum üzerine karakteriyle alakali ama zamanla yaptiklarini cözünce benle yarisa girdigini triplerini sacmaliklarini anlayinca bende mesafemi koydum oysa eskiden can cigerdik herseyimi bile anlatirdim .

Ay yok yalan hep, güvenecek bir esim var baska yok inan
Kadin kadina dostluk ne zormus
Illa bir derdinin olmasi lazim ki seninle iclerini rahatlatsinlar
Ben kendimden eminim gercekten ne verirsen onu alirsina inanirim
Iyilik de kötülük de gelir sana döner buna inanirim
Ama bunu hayatina otursan cok az insan var
Bilmeliler ki iclerinde kötülük oldukca kenid isleri de düzelmeyecek
Ben herkesin iyiligini istiyorum ama kötülük yapanlarin basi dertten kalmayinca da isabet olmus diyorum ne yapayim

ne yazık ki böyle insanlar sürüsüne bereket :(

amaçları sizi kullanmak işini görmek sizden ne kapabiliyorsa hayatla ilgili tüm sırlarınızı kapmak. parazit gibiler. sonra sizden tüm kapacağını alınca bu sefer sizle yarışıp sizden üste çıkarmaya çalışıyor kendini aklınca. sizin enerjinizi düşürüp sizi düşürmeye çalışıyor.

Ben herkesin iyiligini istiyorum ama kötülük yapanlarin basi dertten kalmayinca da isabet olmus diyorum ne yapayim

Aynen öyle bende üzülüyorum kötülügümü isteyen birinin kötü duruma düsmesine ama ne yapaliiriz onlarda hakkimizda iyi olani isteselermis keske.

Yanlizlasmak ,sahte dostluklardan size kötülüge iten sizi kötülük yaptiginiz icin üzen insanlardan iyirdir.

haklısınız kesinlikle.

aslında düşündüm de eskiden de yalnızmışım etrafım doluymuş ama psikolojik olarak yalnızmışım bu sayede bariyer varmış kendimle başkaları arasında negatif etkilenmiyormuşum. tekrar öyle olmaya çalışacağım. bir de iyi insanları tespit edip onlarla takılırdım bunu bırakmışım sanırım tekrar bu konuda çabalayacağım ki güzel bi çevre oluşturabileyim. belki hoş bir grubum olur.

ne yazık ki böyle insanlar sürüsüne bereket :KK43:

amaçları sizi kullanmak işini görmek sizden ne kapabiliyorsa hayatla ilgili tüm sırlarınızı kapmak. parazit gibiler. sonra sizden tüm kapacağını alınca bu sefer sizle yarışıp sizden üste çıkarmaya çalışıyor kendini aklınca. sizin enerjinizi düşürüp sizi düşürmeye çalışıyor.

Evet malesef yinede gec olmadan anlamis olmanizda büyük birsey , umarim sizin gibi karsisindaki kisinin iyiligini isteyen iyiligi dokunan insanlarla karsilasirsiniz. :KK200:

arkadaşlar selam

biraz empatik bi insanım belki ondan oluyor bilmiyorum. ama bana yapılan kötü davranışları bilinç altıma işleyip kendime geçirdiğimi fark etmeye başladım üzüm üzüme baka baka kararır durumu mu bilmiyorum. ama bana yapılan kötü tavırları bakıyorum ben yapmaya başlamışım.

ne yazık ki bu insanlarla muhattap olmaya devam etmek zorundayım ama bu etkilenmeyi nasıl engelleyeceğim? o nefret ettiğim insanlara dönüşmeye başladım resmen. çok temiz iyi bi kalbim vardı benim artık kararıyormuş gibi hissediyorum :KK43: o saflığımı iyi niyetini kaybetmek kalbi kara insanlardan olmak istemiyorum.
Bu banada oluyordu özellikle işyerindeki dedikodu ortamı beni sürekli içine çekiyordu.. dedikoduyu geçtim bide bak kimseye söyleme diye başlayan cümleler yokmu sakız gibi insana yapişiyordu. sonra işi bıraktım bı süre daha etkisi devam etti şimdi evde olduğumdan dolayı neredeyse sıfırlandı. Çok mutluyum bu konuda. Zaten biryerde duymuştum çevrendeki 5 kişinin ortalamasiymişsin

aynen yaa aynısını yaşadım.

kesinlikle. yardımım dokunmuş insanlar bile onları kıskandığımı sanıyor. yahu ben seni kıskansam sen iyi ol diye tüm aklımla sana yardım etmeye çalışır mıyım bildiğimi döker miyim sana daha iyi daha mutlu ol diye ya!

gerçekten kadınlar neden böyle çok yoruldum ben! halbuki tek istediğim dostluktu birlikte daha iyi olmaktı. ama haberim yokmuş yarışıyormuşuz meğerse. ben derdimi bile anlatırken bıyık altından mutlu oluyorlarmış. ne acı !

Malesef, ben yoruldum cünkü cok üzülüyordum elimde degil
Ben cok önemserim arkadaslik iliskileri, etkileniyorum da
Bu yüzden yettik beah dedim herkesden uzaklastim, zaten cok kimse de yoktu
Mal mal bakiyorlar simdi, cok bakarsin cicim diyorum
Neydi o ya surat asmalar, laf sokmalar
Kocamin bana yapdigim tripleri yiyordum haksiz yere
Milletin stres torbasimiyim ben, benim degerimi bil haniiiim
Beni kaybetti yani baska birsey degil :kahve:

ne güzel şanslısınız. ben de böyle sandığım bi ilişkideydim meğer o kadınlardan da betermiş asıl adam yarıştaymış benle.. asıl o ben kötü olayım diye enerjimi düşürmüş uğraşmış benle. ne acı.

ben karmaya inanıyorum. ne yaşatırsan yaşarsın. o yüzden temiz kalmaya çalışıyorum o enerji etrafını bozuyor çünkü (mesela beni bozdukları gibi) sonra geri dönüyor aynı kişiye.

insan kendi karakterini değiştirmemeli. iyi ki yazmışım kk ya anlayanlar çıktı beni ben de abarttığımı sanmıştım ama gerçekten varmış böyle bir şey 💕

Aynen öyle bende üzülüyorum kötülügümü isteyen birinin kötü duruma düsmesine ama ne yapaliiriz onlarda hakkimizda iyi olani isteselermis keske.

ben üzülmüyorum valla 🙄 dark side a mı geçiyorum acaba. hatta bu onların kötü hallerinden zevk alma olayı olduğu için onlara mı benzedim diye düşünmüştüm ben de.

Bu durum bana söyle geliyor sanki insan gözü gördügü seyi kaydediyor olan biteni sonra bu normallesiyor gibi ve aynisini yapmaya basliyor .

aa evet bu da olabilir.

hani kadına şiddet videoları şiddeti arttırıyor diyorlar ya.

hatta şiddet gören çocuklar ilerde çocuklarına şiddet gösterir diye mazlumun zalim olma teorisi de var.

ben de bunu düşündüm ama nası engellenebilir. kötülük görmek benim elimde olan bir şey değil ki :(

ne güzel şanslısınız. ben de böyle sandığım bi ilişkideydim meğer o kadınlardan da betermiş asıl adam yarıştaymış benle.. asıl o ben kötü olayım diye enerjimi düşürmüş uğraşmış benle. ne acı.

ben karmaya inanıyorum. ne yaşatırsan yaşarsın. o yüzden temiz kalmaya çalışıyorum o enerji etrafını bozuyor çünkü (mesela beni bozdukları gibi) sonra geri dönüyor aynı kişiye.

insan kendi karakterini değiştirmemeli. iyi ki yazmışım kk ya anlayanlar çıktı beni ben de abarttığımı sanmıştım ama gerçekten varmış böyle bir şey 💕

Ister ilahi adalet de, ister karma de, istersen de Rüstem aga de bu var
Yok öyle yanima kalsin
Icindeki kötülük, gözlerindeki kötülük sana zarar asil
Bir kavrasalar
Yaptigin ibadet bile aslinda sana yarari olan birsey
Ibadet yap , meditasyon yap ama birseyler yap, kendin icin
Insanlar bu kafada degiller, ooh enayi diyorlardir belki de bana cünkü paylastim neyim varsa, o yillardir zor buldugum tariflerimi paylastim cünkü paylasildikca cogalir, benden eksilmez artar
Ama karsimdak benden sakliyor mesela iyi birsey olunca söylemez ki ben de yapayim
Tüh diyorum senin insanligina ama ben kaybeden degilim asla
Paylasmak büyük mutluluk, insanlar mutlulugun formülünü karsitirmislar
Herkesden iyi olmanin top mutluluk saniyorlar galiba
yok öyle birsey ama neyse ne yapalim

Evet malesef yinede gec olmadan anlamis olmanizda büyük birsey , umarim sizin gibi karsisindaki kisinin iyiligini isteyen iyiligi dokunan insanlarla karsilasirsiniz. :KK200:

evet bu konuyla ilgili çabalayacağım inş o güzel ortamlara kavuşuruz hepimiz.💕💕

3 günlük dünyayı huzursuzlukla geçirmek bana çok manasız geliyor.

Back
X