- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 30
- Konu Sahibi Morpanjurluev
bu da benim derdim ya hu ...
küsemiyorum .
bi türlü bu insan bana zarar veriyor diye düşünüp bağlantımı koparmayı beceremiyorum .
bir kız var arkadaşım üniv 2.sınıf öğrencisiyiz .
bir konferansta konuşma yapacağım sürekli bana negatif enerji vermeye çalışıyor ..
" çok kötü olacak bence uğraşma sen öyle topluluk önünde konuşamazsın . bence düzgün bir konuşma metni olmamış . güzel olmayacağını düşünüyorum ve eminim .. "
bunları beni yıldırmak için defalarca söyledi .
ben yılmadım çalıştım . çok da güzel bir konuşma yaptım . sonunda gelip beni tebrik etmek kaldı ona ..
şimdi ben salak aklımla üç haftadır çeşitli nedenlerle ingilizce dersine girmedim ve imza atması için rica ettim ona .
tam 3 haftadır her ingilizce dersinden önce bana dedi ki evet atıyorum . sen rahatına bak git işlerini hallet .
o ise imza atmamış .
bugün derse girdim gördüm .
yoklama kağıdında hiçbir imza yok ..
Resmen yalan söylemiş ...
ben ise ona imza atmamışsın deyip surat asmaktan başka hiç bişey yapmadım ..
döndü dedi ki aaa evet atmamışım ya tüh .....
benim ise
sustum yine migrenim tuttu sinirden .
şimdi ben kendimi ne yapayım .
bu kızla küsmek gerekmiyor mu ... bağlantıyı koparmak gerekmiyor mu ???
bana bir akıl verin ..
ben niye böyleyim ?
küsemiyorum .
bi türlü bu insan bana zarar veriyor diye düşünüp bağlantımı koparmayı beceremiyorum .
bir kız var arkadaşım üniv 2.sınıf öğrencisiyiz .
bir konferansta konuşma yapacağım sürekli bana negatif enerji vermeye çalışıyor ..
" çok kötü olacak bence uğraşma sen öyle topluluk önünde konuşamazsın . bence düzgün bir konuşma metni olmamış . güzel olmayacağını düşünüyorum ve eminim .. "
bunları beni yıldırmak için defalarca söyledi .
ben yılmadım çalıştım . çok da güzel bir konuşma yaptım . sonunda gelip beni tebrik etmek kaldı ona ..
şimdi ben salak aklımla üç haftadır çeşitli nedenlerle ingilizce dersine girmedim ve imza atması için rica ettim ona .
tam 3 haftadır her ingilizce dersinden önce bana dedi ki evet atıyorum . sen rahatına bak git işlerini hallet .
o ise imza atmamış .
bugün derse girdim gördüm .
yoklama kağıdında hiçbir imza yok ..
Resmen yalan söylemiş ...
ben ise ona imza atmamışsın deyip surat asmaktan başka hiç bişey yapmadım ..
döndü dedi ki aaa evet atmamışım ya tüh .....
benim ise
sustum yine migrenim tuttu sinirden .
şimdi ben kendimi ne yapayım .
bu kızla küsmek gerekmiyor mu ... bağlantıyı koparmak gerekmiyor mu ???
bana bir akıl verin ..
ben niye böyleyim ?