- Konu Sahibi mavibeneklikiz777
Bu kadar büyük ne yaşadınız ki? Bir iş ya da sosoyal arkadaş en fazla ne yapmış olabilir ki?Herkese merhabalar. Gece gece kendimi çok yalnız ve mutsuz hissedince aklıma burası geldi ve içimi dökmek için bir şeyler yazmak istedim. Kendimi bildim bileli insanların arasında tedirgin hissetmişimdir fakat buna rağmen güvendiğim, sevdiğim, içimi açtığım çok fazla dostum arkadaşım da oldu. Yeri geldi çok fedakarlıklar yaptım. Bana yapılan bazı saygısızlıkları karşımdakini kırmayım diye görmezden gelmeye çalıştım. Fakat sanki bu bir hataymış gibi hep bunları yaptığım insanlardan darbeler yedim. Normalde konuşkan bir insanken soğuk, çekingen bir yapıya büründüm. İş yerimde yalnızım, iş için gittiğim şehirde yalnızım, ailemin yaşadığı şehirde yalnızım. Kimseye güvenemiyorum, herkes her an bir kötülük yapacakmış gibi geliyor. Hal böyleyken kötülerin, kabaların, düşüncesizlerin değer gördüğüne şahit oluyorum. Yaşar Kemal'in "Sen iyi bir adamsın, onun için seni çok öldürmüşler." sözünü doğrularcasına şeyler yaşıyorum ve artık iyi niyetimden vurulmaktan çok yoruldum. İnsanlardan korkuyorum ve kendimi kimseye açmak istemiyorum. Çok arkadaşım var ama kendimi çok yalnız hissediyorum. En son birini sevdim onun yüzünden de erkeklere olan güvenim sarsıldı. Sanki hiçbir zaman gerçekten sevilmeyecekmişim gibi hissediyorum. Bu sevgi yalnızca karşı cins anlamında değil her türlü insan ilişkileri için söylüyorum. Tüm bu düşünceler de beni intihar fikrine kadar yöneltiyor fakat imanlı bir insan olduğum için yapmıyorum. Biraz karışık yazmışım ve niçin yazdığımı da bilmiyorum fakat belki bu tarz şeyler yaşayanlar vardır aramızda ve paylaşırlar da bir nebze olsun derdimizi paylaşırız diye düşündüm. Ayrıca terapi almayı düşünüyorum bu konularda faydası olur mu? Ve 26 yaşındayım herkesten darbe yiye yiye tükendim; güvenmek, sevmek, gerçekten sevilmek ve kendi yuvamı kurmak istiyorum. Bu konuda da ailem baskı yapıyor, beni anlamıyorlar. İşin içinden çıkamıyorum. Severek sevilerek olsun istiyorum fakat olmuyor sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum. Ailem ise beni buna sürüklüyor resmen. Bu konuda da dua istiyorum. Allah razı olsun herkesten, her şeyin hayırlısını nasip etsin...