Evet maalesef öyle oluyor bazende tam tersi yani bu kişiden kişiye değişir mayasında insanlık varsa aldığını veriyo amma velakin sütü bozuksa hep bana hep bana diyorYa benim bir kuzinem var evli, eltisi var tr de birtanede burda yakininda. Yani almanyadaniz. Kuzinem 10 yildir evli ve kesinlikle simdiye kdr kv üzecek kiracak birsey yapmadi. En buyuk gelindir kendisi. Obur iki eltilerin kavgalari, kv uzmeleri haddi hesabi yok. Ama niyeyse onlar biraz daha degerli oluyor. Buda kuzinemim zoruna gidiyor. Yani hayat bu kdr basit mi. ayni teraziye konulur mu bunlarin hepsi. Onlar uzulmesim etmesin diye hep hosgoru goruyolar. Kiskanclik demeyelimde buna adaletsizlik. Kuzinem kayinvalidesinin herseyine kosar hep ziyaret eder. Ama oburler daha kiymetli.
İyi ya kuzeniniz bunları size anlayacağına gitsin kv ye anlatsın anlatamıyorsa tavrını koysun çok laubali olamaya gerek yok mesafe koysunMesela kuzinemin kv yakininda olan eltisinin ailesiyle yani dunürleriyle daha cok görüsür, arar falan. Ama teyzemle fazla gorusmez aramaz sormaz. Buda onu cok üzüyor.
Ya benim bir kuzinem var evli, eltisi var tr de birtanede burda yakininda. Yani almanyadaniz. Kuzinem 10 yildir evli ve kesinlikle simdiye kdr kv üzecek kiracak birsey yapmadi. En buyuk gelindir kendisi. Obur iki eltilerin kavgalari, kv uzmeleri haddi hesabi yok. Ama niyeyse onlar biraz daha degerli oluyor. Buda kuzinemim zoruna gidiyor. Yani hayat bu kdr basit mi. ayni teraziye konulur mu bunlarin hepsi. Onlar uzulmesim etmesin diye hep hosgoru goruyolar. Kiskanclik demeyelimde buna adaletsizlik. Kuzinem kayinvalidesinin herseyine kosar hep ziyaret eder. Ama oburler daha kiymetli.
Kuzinem insan olarak boyle herkese karsi iyi niyetli. Ne demek istedigimi anlamadiniz galiba. Sizce bu adalet mi? Insaniz sonucta duygularimiz var her insanin beklentisi var. Karsiliginds para pul mal mulk beklemiyor sonucta. Sadece gecerli ve hakiki olan deger. Bunun yilismakla alakasi yok ki.Kuzenin, kayinvalidesine karsilik beklemeden iyilik yapsaydi ozaman bunu dert haline getirmezdi.
Yaranmak kendini sevdirmek begendirmek adina kendinizden ödün vermeyin..
Icinizden geliyorsa yapin ozaman karsilik beklemezsiniz. Ötekiler kötülük yaptigi halde elde tutuluyor diye umrunuzda olmazdi. Ki belki kötülük yapmiyorlar, iclerinden geldigi gibi davraniyorlardir.
Hic sevmem kendini sevdirmek icin yilisan tipleri..cok itici ve samimiyetsiz olurlar..üstelik böyle karsilik alamayinca üzülürler karsisindaki insani suclarlar. Böylelerin "iyiligi" kendilerinde kalsin.
Sabah sabah o kadar 'kuzine' kelimesi okuyunca közlenmiş patates ve patlıcandan başka bir şey gelmiyor aklıma.
İnsani ilişkilerde adalet aranmaz, biz herkesi adaletli mi seviyoruz yani?
'Kuzineniz' ikili ilişkisine baksın, eltilerini ne yapacak.
Tek sizde olan bisey degil canim. Bizdede oyle var bitane. burda sorun kv nasil boyle dusunuyor anlamiyorum.onlara deger vermeyen saygi gostermeyenleri tutuyolar.Ya benim bir kuzinem var evli, eltisi var tr de birtanede burda yakininda. Yani almanyadaniz. Kuzinem 10 yildir evli ve kesinlikle simdiye kdr kv üzecek kiracak birsey yapmadi. En buyuk gelindir kendisi. Obur iki eltilerin kavgalari, kv uzmeleri haddi hesabi yok. Ama niyeyse onlar biraz daha degerli oluyor. Buda kuzinemim zoruna gidiyor. Yani hayat bu kdr basit mi. ayni teraziye konulur mu bunlarin hepsi. Onlar uzulmesim etmesin diye hep hosgoru goruyolar. Kiskanclik demeyelimde buna adaletsizlik. Kuzinem kayinvalidesinin herseyine kosar hep ziyaret eder. Ama oburler daha kiymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?