- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Densiz o kadar çok ki.Bugün iş yerinde benden yaklaşık 7 8 yaş küçük bi kız muhabbetin ortasında ee ne zaman evleniyorsun dedi. Baktım şöyle bi “sanane” diyecektim demedim. Üzerine yaşımı sordu gülerek. Annem de dedem de ne olursa olsun kimseye karşı kötü söz kullanmayan insanlar öyle gördüm ama iş hayatı özellikle kamu… “ee sen ne zaman doğuracaksın sen evlenmemi merak ediyorsan benimde kocanla münasebetine karışma hakkım var” diyeceğim ortalık karışsın. Akşam oldu hala haddini bildirmediğim için içimde kaldı.
Hadsiz insanlarla baş edemiyorum
Benimde aklıma geldi ama hiç sevmem öyle sorular sormayı
aklıma geldi bu efsane :)
valla bana evlilik ne zaman diyene ben de özeliyle ilgili sorular soruyorum gayet
Benimde aklıma geldi ama hiç sevmem öyle sorular sormayı
Canım istediği zaman evlenirim deseydiniz.Bugün iş yerinde benden yaklaşık 7 8 yaş küçük bi kız muhabbetin ortasında ee ne zaman evleniyorsun dedi. Baktım şöyle bi “sanane” diyecektim demedim. Üzerine yaşımı sordu gülerek. Annem de dedem de ne olursa olsun kimseye karşı kötü söz kullanmayan insanlar öyle gördüm ama iş hayatı özellikle kamu… “ee sen ne zaman doğuracaksın sen evlenmemi merak ediyorsan benimde kocanla münasebetine karışma hakkım var” diyeceğim ortalık karışsın. Akşam oldu hala haddini bildirmediğim için içimde kaldı.
Bence haftaya ee sen dogurmayi dusunmuyormusun diye bı girizgah yapın. GerçektenBugün iş yerinde benden yaklaşık 7 8 yaş küçük bi kız muhabbetin ortasında ee ne zaman evleniyorsun dedi. Baktım şöyle bi “sanane” diyecektim demedim. Üzerine yaşımı sordu gülerek. Annem de dedem de ne olursa olsun kimseye karşı kötü söz kullanmayan insanlar öyle gördüm ama iş hayatı özellikle kamu… “ee sen ne zaman doğuracaksın sen evlenmemi merak ediyorsan benimde kocanla münasebetine karışma hakkım var” diyeceğim ortalık karışsın. Akşam oldu hala haddini bildirmediğim için içimde kaldı.
Vallahi ben artık kırıyorum . Ben kırılacağına biraz da onlar kırılsın . Yıllarca sevgililik nişanlılık dönemi yaşadık herkes ne zman evleneceksiniz diye diye başımızın etini yediler . Evlendik daha 1 ay olmadan çocuk ne zaman diye konuşmaya başladılar . 4 senenin sonunda çocuk sahibi olduk.şimdi bakalım milletin bizim hakkımızda ne isteği var ne zaman dile getirecekler. Hiç bitmiyorlar hiçççBugün iş yerinde benden yaklaşık 7 8 yaş küçük bi kız muhabbetin ortasında ee ne zaman evleniyorsun dedi. Baktım şöyle bi “sanane” diyecektim demedim. Üzerine yaşımı sordu gülerek. Annem de dedem de ne olursa olsun kimseye karşı kötü söz kullanmayan insanlar öyle gördüm ama iş hayatı özellikle kamu… “ee sen ne zaman doğuracaksın sen evlenmemi merak ediyorsan benimde kocanla münasebetine karışma hakkım var” diyeceğim ortalık karışsın. Akşam oldu hala haddini bildirmediğim için içimde kaldı.
Bugün iş yerinde benden yaklaşık 7 8 yaş küçük bi kız muhabbetin ortasında ee ne zaman evleniyorsun dedi. Baktım şöyle bi “sanane” diyecektim demedim. Üzerine yaşımı sordu gülerek. Annem de dedem de ne olursa olsun kimseye karşı kötü söz kullanmayan insanlar öyle gördüm ama iş hayatı özellikle kamu… “ee sen ne zaman doğuracaksın sen evlenmemi merak ediyorsan benimde kocanla münasebetine karışma hakkım var” diyeceğim ortalık karışsın. Akşam oldu hala haddini bildirmediğim için içimde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?