İnsanları kırmak mı gerek

Söylemeyip sana dert olacağına söyleyin onlara dert olsun agzinin payını verince bir daha densizlik yapamaz

evet kırmak gerek. yani içinizde tutup kendınızı yemek nedir. buda ayrı bı olay yanı söyleyin o anda gitsin . nazaketi bozmadan da söyleyebilirsiniz, kırılırsa kırılsın

İkinci çocuk ne zaman

amaaaan agzı olan konusuyor ıste
evlenınce de cocuk ne zaman
cocuk dogar ıkıncı ne zaman
kız dogar bır erkek de dogur derler ısmarlarlar
sonu yok
ben o yuzden ınsanlarla tartısmaya gırmıyorum artık duymamazlıktan gelıyorum yav hehe sen haklısın deyıp gecıyorum o zaman susuyorlar

Anguta bak hele Evlenince ne oluyormuş elmas mı takıyorlarmış? İster evlenir ister evlenmez ne bu böyle fjdksk

Bu sınırı siz vermiş olabilirsiniz yalnız. Ben de şunu anlamıyorum bazıları (sizi tenzih ederim) konuşur da konuşur anlatır da anlatır yok komşusu yok kuzeni yok bilmem neyi (yani samimiyet kurar) ama karşıdaki buna dayanarak bisey sorunca da hadsiz olur. Ben bunu doğru bulmuyorum. Bu kız e abla o kadar yıldır çalışıyorsun araba ne zaman alacaksın diye sorsaydı da bu kadar kırılacak mıydınız? Yani insanlar sizin hassas karnınızı bilemez sadece öylesine sormuş bir soru olabilir çok içselleştirmeyin

Bu biraz insanın enerjisi ile alakalı sanırım. Bana da bi çok patavatsız insan bu tarz sorular sordu hatta bu yaşta niye bekarsın bir sorun mu var diyen anaa sen evde kalmışsin diyen mallar bile oldu. Bi arkadaşım var ona kimse böyle sorular sormaya cesaret edemiyor. Oda sert durar kimseyle gerekmedikce muatap olmaz bende ama ona niyeyse soramıyorlar. Demek ki bende bir sorun var diye düşündüm..

Gerektiği yerde kırılacak diye bakmayacaksiniz cevabını vereceksiniz

Evet insanları gerektiği zaman kırmak gerek. Gereksiz samimiyete girmeyip sessiz kalan insanları salak görüp üstüne üstüne daha fazla gidiyorlar ya nefret ediyorum ya Nefret!.. gercekten sessizsen kaybediyorsun arkadasım. Sözüm meclisten dışarı tabi benim gözümde bu böyle artık

Ayy ben de bi cenazeye gitmiştim, orda yeğenim de vardı, onun başını okşuyordum ve o anda 1 ay evli kalıp boşanmış birisi bana "yeğen seveceğine kendi çocugunu sevsene evlenip" demişti...bu daha üst versiyon

böyle insanlar hep olacaktir. bende denk geldim ve bana iyi gelen sey sınır koymak oldu, bunu burda başka bir konudada söylemiştim ( piskolog tülay kök). Artik eskisi gibi insanlar bana rasgele akillarina geleni soramiyorlar, daha ciddiye aliyorlar.

toksa alinmadigimi filan dusunurlerdi saygi duymazlardi laf sokup dururlardi.

size evlen veya cocuk yap diye baski kuruyorsa “ ay canim benim ideallerim var hem seni görünce gözüm korkuyor ben böyle yapmam vallah” diyip sakay vurun mesela.
veya isinize burun kivicina göz temasi kurup “ cok sukur ben isimden cok memnunum ve yaptigim is cok begeniliyor” diyin ve tepkisini izleyin, izlendigini hissedince tedirgin oluyorlar genelde

Bana da ikide bir ikinci çocuğu yapacak mısın diyorlar tövbe tövbe gerçekten insanların vizyonu mu düşük bilerek mi yapıyorlar bende çözemedim. Şu yaşıma kadar kimseye yaşını mesleğini medeni halini vb sormadım sormamda banane kim kaç çocuk yaparsa yapsın be zaman evlenirse evlensin yani ha illa yorum yapma sıram gelmişse de doğru zamanda doğru hissettiğin kişiyle evlen yaşın önemi yok derim geçerim 30 yaşında vasat bir evliliktense 40 yaşında mutlu bir evlilik yeğdir ama işte toplum baskısı bitmeyecek hiç…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…