Evet arkadaşlar sorum başlıkta böyle bir insanla nasıl başedilir.
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..
Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..
Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?