İnsanları sürekli bozmayı ve laf sokmayı alışkanlık haline getirmiş tipler

cecenn

Sabırla bekle...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
12.893
10.930
Evet arkadaşlar sorum başlıkta böyle bir insanla nasıl başedilir.
Şöyle düşünün bu kişi çok çok yakınınız hayatınızdan çıkarmanız imkansız...
Size ve diğer tüm insanlara sürekli laf sokan insanları bozmaktan keyif alan bununla beslenen bir tip
Özellikle son zamanlar da her konuşmasına başlarken 'şunu acayip bozdum bugün ya şuna bir laf soktum var ya bozuldu mu bilmiyorum ama şunu şunu söyledim vala '' gibi ifadeler takınan bir insan
Ayrıca insanlarla sürekli de alay eder. Yani bu kız 24 saatini böyle geçirmiyor tabi ki ama bir ortamda hep bu şekildedir...
Benim tavrımsa genellikle üzülmesin kırılmasın diye susmak...aman zoruna gitmesin aman dikkat edeyim tavrındayım .. Ama artık sabrım taşıyor..

Uzadı biraz bu ve bunun gibi insanlara karşı sukut en güzel cevap mıdır ?
Onun gibi davranırsak mı ancak baş edebiliriz ?
Yoksa bu tavrı hakkında onunla konuşmak yanlış olduğunu anlatmak mı ?
Siz hangisini yapardınız _?

Ayrıca beni taklit ediyor maalesef..
Şu bölümü okuyacağım dediğimde 1 hafta sonra aynı şeyi söylüyor bana
Şu kıyafeti alıcam dediğim de benden önce o almış oluyor
Zevklerimiz benziyor diye bunu pek umursamıyorum aslında
Kendi burnunu beğenmez misal bana senin ki de çirkin der vs vs.

Bu kişi arkadaşınız mı? Yani eğer öyleyse neden hayatınızdan çıkarmanız imkansız ki? Buz gibi soğuk davran bak nasıl havası söner

kısaca beyinden özürlü tipler o_O
onu öyle bi bozardımki kendinden utanırdı

cahil kimselerin yanında kitap gibi sessiz ol

Bu kişi arkadaşınız mı? Yani eğer öyleyse neden hayatınızdan çıkarmanız imkansız ki? Buz gibi soğuk davran bak nasıl havası söner
Arkadaş olsa gözünün yaşına bakmam. Ama çok yakın akrabam maalesf sürekli görüşmek durumundayız

Hic takmiyorum böyle insanlari kendii kendilerine bocalanip duruyorlar sanki baskasini kötüleyince onlar cok iyi insan oluyorlar negatif insanlardan uzak durun sizde yani ne söylerse takmayin sizde zamanla sizin ona karsi deger vermediginizi görecektir baska insanlari kücümseyerek prim yapmak isteyene prim yaptirmayin lütfen:KK69:

benim çalıştığım yerde var böyle birisi. gerçekten çok itici.

ben tek sebebinin sevgisizlik olduğunu düşünüyorum.

ne kendini seviyor ne sevildiğini hissediyor. sevilmediğini hissettiği anlarda bu davranışları tavan yapıyor.

insanlara kendini böyle kabul ettirebileceğini, laf sokarak zekasını ispat edebileceğini sanıyor ama insanları kendinden uzaklaştırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor bu tavırları.

ben pek bir çözüm bulamadım. neden daha yapıcı bir üslup benimsemiyorsun diyebiliyorum sadece. çok sinirlenirsem karşılık veriyorum maalesef.

Valla ben bir yerde dayanamaz. Ayyy şuna bir laf soktum bıdı bıdı vıdı vıdı anlatırken -ki muhtemelen ballandırarak anlatıyordur- ee ne oldu başın göğe erdi mi? derdim. Gözlemlediğim kadarıyla bu tiplerde ego tavan oluyor genellikle. Birde kendilerini çok dürüst dobro sözünü esirgemeyen biri zannediyorlar. Lafı yerinde zamanında karşındakini kırmadan dökmeden söylemek güzel olandir. Sürekli laf sokan tipler bir müddet sonra pek kaale alınmıyor açıkcası. Ben almıyorum en azından.. Sözünün bir hikmeti kıymeti kalmıyor. Yine egosunu tatmin etti gitti diyorum.

benım var oyle bı kuzenım hemde erkek careyı gorusmemekte gordugumde merhaba diyip muhabbetı kesmekte buldum cunku bu tıpler laf soksanız haklı olsanız bıle sızın haklı oldugunuzu anlamaz laf soktugunuzdada sonrasında ya sızın dedıkodunuzu yapar yada aıle ıcınde şikayet eder sızı gene sız kotu olursunuz :KK51:

benim çalıştığım yerde var böyle birisi. gerçekten çok itici.

ben tek sebebinin sevgisizlik olduğunu düşünüyorum.

ne kendini seviyor ne sevildiğini hissediyor. sevilmediğini hissettiği anlarda bu davranışları tavan yapıyor.

insanlara kendini böyle kabul ettirebileceğini, laf sokarak zekasını ispat edebileceğini sanıyor ama insanları kendinden uzaklaştırmaktan başka hiç bir işe yaramıyor bu tavırları.

ben pek bir çözüm bulamadım. neden daha yapıcı bir üslup benimsemiyorsun diyebiliyorum sadece. çok sinirlenirsem karşılık veriyorum maalesef.
Çok Güzel anlatmışsın böyle insanların nasıl bir duygu içinde olduğunu katılıyorum gerçekten
Bir şeyler eksik bu insanlar da ve onu tamamlamak adına yapıyorlar bunları
Hoş bazı insanlar ne kadar sevgisiz olursa olsun karakteri çok sağlam oluyor

Valla ben bir yerde dayanamaz. Ayyy şuna bir laf soktum bıdı bıdı vıdı vıdı anlatırken -ki muhtemelen ballandırarak anlatıyordur- ee ne oldu başın göğe erdi mi? derdim. Gözlemlediğim kadarıyla bu tiplerde ego tavan oluyor genellikle. Birde kendilerini çok dürüst dobro sözünü esirgemeyen biri zannediyorlar. Lafı yerinde zamanında karşındakini kırmadan dökmeden söylemek güzel olandir. Sürekli laf sokan tipler bir müddet sonra pek kaale alınmıyor açıkcası. Ben almıyorum en azından.. Sözünün bir hikmeti kıymeti kalmıyor. Yine egosunu tatmin etti gitti diyorum.
Aslında böylelerine Necip Fazıl misali sana maymuna dönmüşsün dendiği zaman şimdi de duvara döndüm deyip yüzünü çevireceksin ama işte olmuyor bazen. :) Başın göğe erdi mi şöyle bir ilham verdi bana bugünde lafını sokumuşsun gece rahat uyursun artık :KK19:

benım var oyle bı kuzenım hemde erkek careyı gorusmemekte gordugumde merhaba diyip muhabbetı kesmekte buldum cunku bu tıpler laf soksanız haklı olsanız bıle sızın haklı oldugunuzu anlamaz laf soktugunuzdada sonrasında ya sızın dedıkodunuzu yapar yada aıle ıcınde şikayet eder sızı gene sız kotu olursunuz :KK51:
Heh işte benimde kuzenim maalesef. Görüşmesek aileler bile araya girer naapar eder bizi barıştırırdı eskiden
Atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun böyle tipleri

X