Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim evet o kadar bıktım ki şöyle ayı gibi olsaydım keşke diyorum.
bunu o kadar takıyorum ki oturup ağlıyorum düşün.sıktı artık.insanların bana bunu demesinden.şimdide bebeğim olucak ona taktılar oda minyon olur diye.la havle yaaa![]()
minyonsun denmesini sanki küfür gibi algılamışsınız
ne güzel işte,demekki her zaman küçük gözükeceksiniz![]()
boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2:![]()
kilon ve boyun gayet normal trde ortalama 160, etrafında iriler var sanırım kıskanıyorlardırbende iri kadınları itici buluyorum tamam güçlü görüntüleri var ama hiç zarif değiller minyon olmak güzeldir boşverin siz eşiniz bir şey demiyorsa gerisini duymayın bile.. ben 160ım ama 40 45 arası kilodayım yani beni 17 18 yaşında sanıyorlar sadece minyon deseler keşke.. birde saç rengi giyim duruş da çok etkiliyor bunlarda değişiklik yapabilirsiniz çünkü gayet normalsiniz
175 olmakla övünenler de gitsin mankenlik ajansına burada hava atmak boş.. ünlüler de bile kısa boylu olan bi sürü insan var önemli olan boy değil zeka işte uzun slk kızlardan farkımız bu + topukluyla istediğimiz boyda ve çok çekici olabiliyoruz![]()
Evimize gelen irice bir misafirimiz bana "ayy ne kadar küçüksüüün" dedi. Ben de dedim ki "Rabbim beni az ve öz yaratmış. Gerekli herşey var, akıl, fikir, zeka... Gereksiz hiç birşey yok, göbek, basen, selülit... Bozuldu ama haketti napiyim. Normal şartlarda gülüp geçerdim ama günlerce bizde kalıp yattığı yatağı yoplamayan o koca totosunun hizmetini anneme yaptıran biri olunca haliyle dolmuşum tabii.Eşim de benden için "onun ufak tefek olduğuna bakmayın, gördüğünüz buzdağının görünen kısmı" der.
Eğer insanlara zaafiyetlerinizi belli ederseniz onlar üstünüze gelmeye devam ederler. Bir kaç kere gülüp geçin hatta kendinizle ilgili espri yapın daha da konusunu açmazlar.
Bu arada bu kadın 1.53 boyundaymış... :)))
Eki Görüntüle 468484