insanların bana minyon demesinden bıktım artık...

bnde küçük gösteriyorum 21 yaşındayım herkez 15 yaşında gibi görünüyosun diyolar bazen bnmde moralim bozuluyo ama ilerde de genç göstericez

Minyon olmakta ne var ki? Bu kelimeyi hakaret olarak algiliyorsaniz sorun sizin gorusunuzde. Hayatiniz boyunca duyarsiniz bu kelimeyi, ve bu gorusunuzu degistirmezseniz hayat boyu dert edersiniz. Sizinki sarisin olup da sarisin denilmesine kizmak gibi birsey, yani olan birseyi kabul etmiyorsunuz. Evet, 1.62 bana gore de kisa bir boy, bence de minyon. Ama kimisine gore normaldir. Herkes uzun olacak diye birsey yok. Insanlar cesit cesit. Kizacak, dert edecek birsey degil bu; ozguven problemi var gibi geldi bana.

bilmem belki de öz güven problemi vardır.türk nufusunun %50si 1.60 ve aşağısı boyum 1.63 yani bence ortalama bir boy siz uzunsunuzdur size minyon gelmişimdir.ama genel olarak normal kabul edilen bir boy.bu yüzden bunun dile gelmesini insanların sürekli bunu söylemesini saçma buluyorum.benden daha minyon insanlarda gelip bana minyon diyor.sadece boy değil bence kilo ilede alakalı minyonluk kilomda 55.bence o da normal.herkesin rahatsız olduğu birşey vardır,kiminin kilo kiminin boy kiminin iri demesi,kimi de benim gibi minyon denmesinden rahatsız olur. prsikolojik bi sıkıntı yaşıyorsam da bunu sizlerle paylaşıp aşmak istedim.yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler. :26:

Senin boyun var ,iri kemiklisin ,yapılısın denmesinden daha ıyıdır emin ol.Bende bunları duymaktan bıktım çünkü..

Canim sanirim hamilesin, belki hamileligin verdigi bir duygusallikta vardir… :26:

Ohh ne guzel minyonsan..kucukken insanin siniri bozuluyor yorumlara ama yas ilerledikce aslinda ii taraflarini kesfedersin. Takma bak birde ne guzel anne olacaksin, citi piti annelere bayiliyorum :16: :nazar:

Ayrica ortalama turk hatunlarina gore uzun bile sayilirsin :34:

Senin boyun var ,iri kemiklisin ,yapılısın denmesinden daha ıyıdır emin ol.Bende bunları duymaktan bıktım çünkü..

Kesinlikle katılıyorum bence değerini bil durumunun hadi böyle boyun daha kısa olsa haklı olabilirsin de öyle abartılacak bir minyonluğun da yok :) Benim gibi 17 yasındayken bıle 22 23 görünmektense 22 23 olup 17 yaşında görünmek kat kat daha iyidir. Sana minyon diyenlere de bunları söyle bence haklısınız tarzında takılırsan onlarda üstüne gelmekte sakınca görmezler ne yazık ki insanlar çok düşüncesiz ve anlamazlar.

boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2: :ssz:

Seni çok çok iyi anlıyorum cnm yaa aynı şeyi bende yaşıyorum senle boyumuz ve kilomuz hemen hemen aynı ama yani aynı kilodaki insanlar daha iri duruyo olabilir ama banada sürekli ayyyy çok zayıfsınnn 45 misin ? ayy senin boyun böylemiydi çok kısa duruyosun falan diyolar hele bide azcık kilo vermeye gör senden kat kat zayıf veya kat kat kısa insanlar bile boy gösterisi yapar :)benim gibi biri var oldugu için şuan mutlu oldum diyebilirim :)hayır aynaya bakınca aynı şeyi ben neden göremiorum ..Bide ya yalan söyleme demeleri yok mu beni çıldırtıyo adeta..
Bide yaşlı kadınlar falan yokmu aaa sen 14 15 gösteriyosun falan diyolar :D buna çok takılmıorm genç göstermek güzel gerçi ama sürekli insanların aynı şeyi söylemesi psikolojik bunalıma sokuyo doğrudur.. İnsanlar başkalarıyla bu denli ilgilenmese hayat daha yaşanılır olcak eminim...Biri birine kilolu der biri birine zayıf der kısa der bilmem ne der off offf :D

Bende minyonum benim boyum 156 civarı 26 yaşıma girdim erkek kardeşim de 16 yaşında boyu 188 benim hep ondan küçük sanıyorlar kardeşimi 26 yaş benim 15 -16 yaş sanıyorlar ben hiç üzülmüyorum kardeşimde tam tersi bana abi de diyor başklarının yanında hatta kardeşimle bi kaç doktora gittik siz imza atamazssınız abiniz imza atsın dediler bi ara komşumuzun biri bana sen hangi ilkögretime gidiyorsun demişti bunda üzülecek bir şey yok aksine çok sevin hep genç gözükeceksin

sana minyon diyenler beni görseler ne derler acaba.benim boyum 154 kilom 45 ve yaşımda 20 :)

minyonsun diyenlere değilde cok kısasın küçücüksün diyenlere sinirim bozuluyor benimde bende 1,62 boyundayım..rahatsız oluyosan bu tür söylemlerden ay böyle lafları duyunca cok mutlu oluyorum de bu halini sevdiğini anlasınlar bi daha demezler zaten iyi niyetlide olsalar kötü niyetlide olsalar :1:

bende yaşımdan küçük gösteriyorum makyajsız halimle bu çok güzel birşey .ayrıca 1.62 boy kısa değil bizim ülkemiz için normal hatta .kilona gayet iyi 55 in üzerine çıkarsan şişman gözükürsün bu sefer .boşverr takılma minyon olmak güzel birşey kötü değil ki.minyonsun dediklerinde teşekkür ederim falan de kapak olsun .belki senin bu konua rahatsız olduğunu anladılar ondan üstüne geliyorlar var öle sayko tipler .

Ergenlik dönemindeyken minyon olmayı hiç sevmiyordum. Ama inan ki yaş ilerledikçe bunun avantajı artacak. :40:

Sana minyonsun diyenlere teşekkür ederim, minyon olmak ve bu sayede yaşımı belli etmemek, yaşlanmamak muhteşem bir şey diyebilirsin. :34:

şöyle de o zaman sen de,neye göre kime göre minyonum??? size öyle geliyor olabilir ama siz de bana göre fazla irisiniz ama fazlaaaa:)))

bence bu kemiklerle alakalı benim boyum 1.59 kilom 45 ama bana minyon demeyi bırak irisin diyenler var kemiklerim kalın diye spor yaptığım için kaslıyım da :D Bence çok zarif duruyor minyon kişiler

aynı dertten bende muzdaribim.minyonsun,zayıfsın.zayıfsın minyonsun.başka bildikleri yok.ayrıca 1.60 ve üstü türkiye standartlarında normal ölçüdür.kısa değildir.
ilk işe başladığımda odamdaki kızın biri,(benden 10 cm kadar kısa ve kilolu)ya sen benim gibi olcan ya ben senin gibi olacam dedi:53:o ne demek yahu dedim.
ya sen şişmanlıcan ya ben zayıflıcam böyle olmaz yanyana yoksa dedi.ve aynı kişi daha sonraları,giydiğim herşeye,makyaj yapmadığıma,saçıma herşeyime yorum yapmaya başladı
elbise giyyodum ay bu elbise aynı askıda duruyor gibi duruyor sende ,diyodu. bide kahkaha atarak söylüyodu bunu,ben giysem bana tam olur diyodu.yine kahkahalar atarak çocuk gibi görnüyorsun diyodu.baya uğraştı benle bi ara.
makyaj yapmadığımda ölü gibisin çok kötü görünüyosun rengin sapsarı.
bunlar çekememezlikten ibaret söylemler.ben bunu bildiğim için ciddiye bile almadım onu.
sende alma bence.
hem uzun boylu olanlara herkes iltifat etmiyorki.bu seferde kazulet gibi derler,travesti gibi derler.millet konuşur .boşveer.:34:

boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2: :ssz:

ilerde sana YAŞLANMAYAN KADIN diyecekelr minyon olmanın keyfini çıkar kendinle barışık olmayı dene:)

Boy derdi bende yıllar boyunca var olmuştu.Boyum 1.55,gayet de alımlı güzel bir kadınım.Önceden bunu fark etmemiştim.Ben boyumu takmazdım,kendimi severdim.Birileri çıkar bertaraf ederlerdi bu duygularımı.Kendimi kötü hissetmemi sağlarlardı.Oysaki ben kimseye böyle şeyler yaşatmazdım.Ve diğerlerini kendim gibi bildiğim için karşımdakinin artniyeti göremezdim.Yaş büyüdükçe insanların birçok yüzü olduğunu gördüm.En yakınınızdaki kızın siz bozuldukça içten içe zevk alabileceğini,tuhaf bir sadistlikle üzerinize gidebileceğini farkettim.Ya da size mat olan erkeklerin sizi bu şekilde ezmeye çalışabileceğini.Sorun sende değil.İnan buna.Kendisiyle barışık olan insanlar asla bu tarz cümleler kurup çevrelerini kırmazlar. Hele ki rahatsız olduğunu bile bile. Seninle kim uğraşıyorsa bil ki kompleksini sana kusuyordur. Manken ölçüleri pohpohlansa da medya tarafından,minyon kadınlar çok çekicidir,erkeklerin önemli denecek kadar kısmı ufak tefek kadınlara bayılır.Bu tarz fiziksel takıntılar bizim toplumumuzda çok fazla.Kafaları pek çalıştırmayı tercih etmediğimizden bence.Aileler de farkında olmadan buna alet oluyorlar.Huzurlu yaşamak için fesat kişileri ortamda bozun,)

Minyon;fransızca sevimli,güzel kadın anlamına gelir.Fransızlar işte böyle benim,senin gibi gibi kibar,narin,sevimli,çıtı pıtı kadınlara minyon derler.Sana minyon demekle kötü bişey demiyorlar,çok çok güzel birşey diyorlar. :) Ama bunu bilmeden, biraz art niyetle söylüyorlarmış gibi hissettim ben yazdıklarından.Gerçi kötü bi yanı yok minyon olmanın ama insanlar işte,kulp bulmak istemeyegörsünler :) Ayrıca sen 1.60 la kısaysan ben 1.55 boyla neyim bilmiyorum :) :) Bir kadına çıtı pıtı,narin olmak çok yakışıyor,sen onları boşver.Bana da sürekli aynı laf:Minyonsun,zayıfsın...bıdı bıdı.Ve bunu hep kadınlar diyor.Erkeklerse tam tersi çok sevimli buluyor,boyun kısa olsun sana çok yakışıyor, çok tatlısın,çok sevimlisin,bebek gibisin derlerdi ünv.deki erkek arkadaşlarım.Ama kızlara sorarsan ohooooo.

Bizim insanlarımızın bazı tuhaf takıntıları var her millette olduğu gibi :) Mesela yabancı ülkelerde bir bayanı boyunun kısa olmasıyla ilgili eleştirildiğini görmezsiniz.Onlar genelde bütüne bakıyorlar,bütün olarak göze güzel geliyorsa;güzeldir.Mesela Beren Saat minyon bir kadın,boyu çok uzun değil ama bütün olarak baktığında tipi,fiziği çok hoş.Ama yok ona bile güzel ama boyu kısa,ufak tefek diyenler var bizim ülkede.Dünyaya bir bak;Shakira,Christina Aguilera,Kylie Minogue..hepsi minicik.Ama dünyanın bayıldığı Shakira Türkiye'ye geldiğinde minicikmiş yorumları filan yapıldı basında hemen..hey Allahım diyorum.Ya kadın güzel işte :) Sonra Hero diye bir dizide başrol oynayan sarışın bir kız vardı,yabancı basından takip ediyorum ben de gayet güzel bulunuyor yüz olarak filan,ama biz de olsaydı malesef yüzü iyi de boyu kısa derlerdi :)Christina Aguilera Acun'un programına geldiğinde erkekler çıldırdı,kızlarımız çok beğendi,günlerce onu konuştu.Evet o boyu 1.60 bile olmayan 1.50 küsür olan kadını,hem zayıftı ama gayette güzeldi.

Kısacası boşver..Kilona dikkat ettiğin sürece ki bu herkes için geçerli her zaman fıstık gibi olacaksın ve uzun bir süre genç kalacaksın.Bunun keyfini çıkar bence :)

teşekkür ederim evet o kadar bıktım ki şöyle ayı gibi olsaydım keşke diyorum.
bunu o kadar takıyorum ki oturup ağlıyorum düşün.sıktı artık.insanların bana bunu demesinden.şimdide bebeğim olucak ona taktılar oda minyon olur diye.la havle yaaa :14:

niye ağlıyosun arkadaşım sanane insanların dediklerinden
onların hayallerindeki ölçülere göre mi yaşamak zorundasın sen???
uzunboyluysan at gibi derler,dişleksen tavşan derler,zayıfsan minyon derler şişmansan duba derler...
merak etme onların hayallerindeki vücut ölçülerine de sahip olsan,bir seksen boyunla doksan atmış doksan salınırkene o..pu derler
derler de derler
sen niye takılıyorsun ki millete???
ayrıca boyun fiziğin gayet de normal.
İstesen bu rakamlarla hostesliğe başvuracağını biliyo mu acaba onlar??

Kesinlikle bu insanların karaktersizliğini gösterir.Başka birşey değil.Ben böyle görüyorum artık.
En nefret ettiğim şey insanların yaratılışlarıyla ilgili şöylesin böylesin demek.
Ama böyle insanları önemsememek lazım.Hiç kafana taktığına değmez.
Benim de kulaklarım hem büyük hem kepçedir.
Sürekli beraber dolaştığım arkadaşım alay eder gibi senin kulakların kepçe dedi.
Ben de söylemesen bilmiyordum, ben kepçelerimden memnunum dedim :23: Sesini kesti.
Yani var ya böyleleri nerdeyse kendinizin anormal olduğuna inandıracak.

Benim boyum senden kısa, bide zayıfım spor giyindim mi, iş bitti.
Sana yine 18 diyorlarmış, ben 24 yaşındayım lise bitti mi diyorlar. :27:
Hatta işe yeni giren bir çalışanımız, beni görünce bu çocuğun ne işi var burda demiş, laf arasında kusura bakma vallahi ben seni 16-17 yaşında falansın sandım ilk gördüğümde ondan öyle dedim dedi. .:ssz:
Ben kafama takmadım hiç, hatta yaşımı duyduklarında ki yüz ifadeleri komik gelir gülerim, kızılacak bir şey yok bana göre. :31:

Son düzenleme:
Back
X