insanların bana minyon demesinden bıktım artık...

boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2: :ssz:

canım insanlar kusur aramaya meraklı bilmiyo musun
normal görünsen de kısa derler
çünkü onlar ideal bir tip belirlemişlerdir
mesela boy 1,70in altında olursa kilo şunun üstünde olursa güzel olsanda beğenmezler kusurlusundur onlar için
böyle tipler çok
bi de bunu sürekli söylerler tabi seni mutsuz etmek için
sen tersle olsun bitsin ya da fiziksel özellikleriyle sen de dalga geç yoksa üzülürsün hep

sana bunu soylesenler uzunsa ondan oyle soyluyorlardır kotu nıyetlı degıldır dıyecektım kı benden kısalar bıle boyle soyluyor dıye yazdıgını okuyunca o ınsanların sorunlu oldugunu dusunmeden edemedım..o ne özguvenn oooo

hic takma minyon olmak iyidir genç gösterirsin.
ayrıca senden kısa olupta senin boyunla ilgili eseştiride bulunanlara da ben minyonsam sen ne oluyorsun dersin olur biter.. :3:

siz minyonsanız ben neyim merak ettim..benim boyum 1.56 kilom da 42..ama ben asla boyumdan şikayetçi değilim aksine kendimi çok seviyorum:16: çıtı pıtılık her zaman iyidir, böyle her avuca sığarsın :)sevgilin bi sarılır, kollarında kaybolursun resmen:9: istediği gibi alır kucağına, atar tutar falan iyidir yani:1: ben 23 yaşındayım ama gören 18-19 sanıyor, ne güzel işte :) millet botokslar, kremler sürer daha genç göstersin diye sen ise yakınıyorsun:31: bence dezavantajından çok, avantajı daha fazla..:34:

o da bişey mi benim boyum 166 civarı....annemin gıcık bir kız arkadaşı var 155 falan bana demez mı sen kısa kalmışssın diye:32::32::32:
teyze falan da değil ha 35 yaşında bişey....kuduruk kıskanççççç pireeeeee:32:

insanları sanırsın ki adriana lima hey allahım yaaa takmayın bence

o da bişey mi benim boyum 166 civarı....annemin gıcık bir kız arkadaşı var 155 falan bana demez mı sen kısa kalmışssın diye:32::32::32:
teyze falan da değil ha 35 yaşında bişey....kuduruk kıskanççççç pireeeeee:32:

canım öyleleri çok maalesef
eleştirecek yer arıyolar işte

canım öyleleri çok maalesef
eleştirecek yer arıyolar işte
sonra kilomu beğenmez....çok zayıfmışım ama kızı da benle aynı kiloda:9::9::9:
eşimin yaanında ayyy ıyy çok zayıfsınn ben erkek olsam sevmem öyle falan der eşim lavoboya gitti mi başlar beni okşamaya bi yandan da anneme ama güzel kzın varr surata bakk yeşil gözlerini yerim der :1::1::1::1:

sonra kilomu beğenmez....çok zayıfmışım ama kızı da benle aynı kiloda:9::9::9:
eşimin yaanında ayyy ıyy çok zayıfsınn ben erkek olsam sevmem öyle falan der eşim lavoboya gitti mi başlar beni okşamaya bi yandan da anneme ama güzel kzın varr surata bakk yeşil gözlerini yerim der :1::1::1::1:

iki yüzlülüğün de böylesi yani :27:

bi taraftan göçertiyo
bi taraftan seviyo hayret sonra da yüzüne bakabiliyo
heralde kocanı kendi kızına mı düşünüyo napıyo :37: tövbe yarabbim ya zorla kötü söz söyletiyolar

iki yüzlülüğün de böylesi yani :27:

bi taraftan göçertiyo
bi taraftan seviyo hayret sonra da yüzüne bakabiliyo
heralde kocanı kendi kızına mı düşünüyo napıyo :37: tövbe yarabbim ya zorla kötü söz söyletiyolar
yok kızı 15 yaşında daha ....ama işte ego tatmini ...sadece bana değil ki anneme de bi ara lafın arasından gençken güzeldin diyor :53::53::53: halbuki ciddi anlamda söylüyorum annem azcık makyaj yapsın suratı bebek ben bile sönük kalırım o derece...
sonra kimi görse ayyy yüzü sapsarı kesin hasta diye dövünmeye başlar ...acayip bi cins..cidden o piskolojiyi anlayamıyorum .....ve hepimizin etrafında bunlardan o kadar çok var ki....çoğu insanın özgüvensizliği kendini beğenmeme durumu hep bu kişilerden dolayı....birde çirkin olsan bi dert beğenmezler...güzel olsan bi dert bu sefer de beğenmezler ...böyle kişilere de cidden okkalı cevap vermen gerekki akıllansınlar....

elinde olan güzelliğin farkında ol canım...
ben herzaman minyon kadınları kıskanmışımdır
çünkü birçok erkeğin minyon kadın sevdiğini duydum
oyüzden nerde minyon görsem kıskanırım acaba benim eşim de mi diye?
doya doya topuklu giyebilirsin eşinin ,sevgililin yanında bak ben giemiyorum mesela

yok kızı 15 yaşında daha ....ama işte ego tatmini ...sadece bana değil ki anneme de bi ara lafın arasından gençken güzeldin diyor :53::53::53: halbuki ciddi anlamda söylüyorum annem azcık makyaj yapsın suratı bebek ben bile sönük kalırım o derece...
sonra kimi görse ayyy yüzü sapsarı kesin hasta diye dövünmeye başlar ...acayip bi cins..cidden o piskolojiyi anlayamıyorum .....ve hepimizin etrafında bunlardan o kadar çok var ki....çoğu insanın özgüvensizliği kendini beğenmeme durumu hep bu kişilerden dolayı....birde çirkin olsan bi dert beğenmezler...güzel olsan bi dert bu sefer de beğenmezler ...böyle kişilere de cidden okkalı cevap vermen gerekki akıllansınlar....

mesela benim de yüzüm çok güzel herkes çok beğenir ve görür görmez söyler
ama boyuma kiloma takıyolar sürekli
halbuki 53 kiloyum ben 1,62 boyum heralde
keşke boyun da uzun olsaydı diyolar
hayır ben sorun etmiyorum ama bunlar yüzünden moralim bozuluyo yani
vücudum da orantılıdır benim bakınca kısa da görünmüyorum o kadar ama böyle işte

mesela benim de yüzüm çok güzel herkes çok beğenir ve görür görmez söyler
ama boyuma kiloma takıyolar sürekli
halbuki 53 kiloyum ben 1,62 boyum heralde
keşke boyun da uzun olsaydı diyolar
hayır ben sorun etmiyorum ama bunlar yüzünden moralim bozuluyo yani
vücudum da orantılıdır benim bakınca kısa da görünmüyorum o kadar ama böyle işte
seni o kadar iyi anlıyorum ki....illa bir kusur buluyolar....
halbuki Allah vergisi biz seçmedik ki ....hadi burnunu gözünü kaşını memeni dudağını vs değiştirebiliyorsun artık da( ki bence fazla oynanmamalı ne olursa olsun)....ama boy konusunda laf atmak ne ya......

Son düzenleme:
seni o kadar iyi anlıyorum ki....illa bir kusur buluyolar....
halbuki Allah vergisi biz seçmedik ki ....hadi burnunu gözünü kaşını memeni dudağını vs değiştirebiliyorsun artık da( ki bence fazla oynanmamalı ne olursa olsun)....ama boy konusunda laf atmak ne ya......

moral bozacaklar ya ondan
ben normalde hiç takan bi insan değilim ama 2-3 kişi var onlar sürekli aynı şeyi eleştirince sinir oluyorum
kendileri de benimle aynı boyda nerdeyse ben 1,63sem o da 1,65tir yani kendini uzun beni kısa sanıyo öyle düşünüyo ya gülüyorum artık :1:

moral bozacaklar ya ondan
ben normalde hiç takan bi insan değilim ama 2-3 kişi var onlar sürekli aynı şeyi eleştirince sinir oluyorum
kendileri de benimle aynı boyda nerdeyse ben 1,63sem o da 1,65tir yani kendini uzun beni kısa sanıyo öyle düşünüyo ya gülüyorum artık :1:
e bakmışlar ki surat bebek fizik iyi eh geriye boy kalıyor.....onda da bi kaç santim üstün ..kaçırır mı hiç fırsatı.....
öyle kişilerin hayat bakışı da negatiftir bence sen az uzak dur ..ben enerji meselesine çok inanırım...

ben de minyonum:) hayat arkadasınız olacak kişi sizi beğensin ve siz kendinizi sevin de gerisi mühim değil
tabi insan bozuluyor olumsuz yorumlara kaldı ki bir insanın fiziği neden eleştirilir anlam veremiyorum..bazen insanlar çok acımasız oluyor
benimde cildim cok hassas cok kızarırım vs..en samimi dostumun bile aaa yine kızarmıssın dediğini bilirim:) zaten moralimin bozulacağını biliyorsun neden dersin de mi?
ama öyle pozitif insanlar da var ki
ayy ne güzel al yanaklı diye yaklasıyorlar :) olumsuz düsüncelerin kisiyi ne kadar etkilediğini görebildim ben daha pozitif olmaya calısıyorum artık

İyide benım anlamadım 1.62 mınyon degldır kı.Mınyon kavramına 160ın altındakıler gırer ozellıkle 155 falan mınyondur.Benım cok arkadasım var 1.62lerde hıcte mınyon durmuyorlar senın yuz yapın falan oyle gosterıyodur.Üstelık mınyon bayanlar her zaman avantajlı bayanlardır.Ellerı ayakları küçücük kıbar narın bayanlardır.Ben cok sevıyorum ve begendıgım unlu kadınların coğu mınyon ne hıkmetse...

Ben sıze bırsey dıyım mı.. İnsanoglu memnunıyetsız ve doyumsuz bır varlıktır.Senın boyun daha yuksek olsa bu sefer yuzune agzına takacaklardı.Allah kımseyı dort dortluk yaratmamıs kımse fızıken kusursuz degıldır dıkkat edın en begendıgınız kadınlarda bıle bır kusur vardır.Bu Allahın kanunu insanları dort dortluk yaratmaz.Sen belkı boyun daha yuksek olsa bu sefer mınyonluga veya farklı bı yerıne takacaktın.Sen 30 35inde fıstık gıbı gorunurken onlar kalacak oyle ımrene ımrene

Son düzenleme:
benim boyum 1,53 kilom 48 24 yaşındayım ve banada minyon diyorlar bunun boyla kiloyla alakası yok minyon demek kötü bir şey değil ki yaşından küçük göstermenle alakalı bir şey. Bence abartmışsın biraz canım.

Back
X