- 2 Şubat 2025
- 707
- 1.715
- 28
- 27
- Konu Sahibi Derdimderya
Çılgınsın meeennŞu anki hedefin sıkı çalışmak ya bakalım . Olsun ya en azından neyin bana uygun olmadığını anladım puhshshhs.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çılgınsın meeennŞu anki hedefin sıkı çalışmak ya bakalım . Olsun ya en azından neyin bana uygun olmadığını anladım puhshshhs.
Kizim nasıl haklı cıktılar ? nasıl anladın 1 haftada bunu aaaaaYok anladım. Arkadaşını tebrik ederim şeflik için. Herkes yapamaz zor iş. Ama ben asciliga biraz inat ile gittim herkes yapamazsın yapamazsın dedi. Haklı da çıktılar doğal olarak. O yüzden benimki çok da şaşırtacak birsey değil
O zaman daha başarılı olsaydın da daha iyi bir bölüm okusaydın. Ayrıca engelli raporu peşinde koşup kolay yoldan bi yerlere kapak atmaya çalışan biri başkalarını eleştirecek yetkinlikte değildir. Önce kendini bi hallet sonra milletle uğraş.Şu ana kadar karşılaştığım en cahil insan topluluğu bu grup . Bir avuç cahil kız grubunun içine dahil oldum. O kadar cahil ve salaklar ki . Bana göre ne vatan ne millet sevgileri var. Bir kız var tam siyasal islamci . Kolejlerde okumus, zengin yani babadan. Bu üniversiteye neden gelmis bilmiyorum. Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor. O kadar sinirimi bozuyor ki yüzüne bakınca kusasım geliyor .Acayip egoist. Siz bana Bi kötülük yapsanız ben size kötülükle cevap vermem diyor. Wtf? Sana kötülük yapan mı var. Dersteyiz , hoca dedi ki seneye pastahene dersimiz de var . O cahil kız diyor ki hocam bu sene pastahane malzemeleri alalım mı? Bir sakin ol knk. Migren gecirdim 1 haftada. O kadar cahil vıcık vıcıklar ki . ( simdi bana kızacaksınız hissediyorum)Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz . Okulu da sevmedim taaa dağın başına. Beysehir de çok kötü. Derse girdim hoca doğrama tekniği vs gösteriyordu, sef bıçakları , önlükleri vs tanıttı. Ama içimde hicbir heves kıpırtı yok.Benim burada ne işim var dedim ve 1 hafta sonra geri döndüm zaten. Çok mutluyum. Gerçekten ascilik bana göre değilmiş. Hepiniz çok haklıymışsınız. Gözüm açıldı orada. Gelir gelmez kpss çalışmaya başladım. Orada doktora gittim ve yüzde 39 engel aldım. Buradaki doktora da gideceğim umarım 40 çıkar. Heyetten de çok korkuyorum. Bambaşka biri oldum sanki oradan gelince . Igrenc bi yer . Ben burada ne yapıyorum dedim sürekli.
Aslında bir buçuk haftaaaaaaaaaa .Kizim nasıl haklı cıktılar ? nasıl anladın 1 haftada bunu aaaaa
şefligin zorlugunu 1 haftada nasıl anladın ? sana uygun olmadıgını? 1 hafta bu ya![]()
Kendimi hallemiyorumO zaman daha başarılı olsaydın da daha iyi bir bölüm okusaydın. Ayrıca engelli raporu peşinde koşup kolay yoldan bi yerlere kapak atmaya çalışan biri başkalarını eleştirecek yetkinlikte değildir. Önce kendini bi hallet sonra milletle uğraş.
Gitme bırak keşke sen tercihe yazmasaydin da isteyen başka biri gitseydiAlaya alıyorum bu arada . Fazla ciddiye alıp beni gene linç topuna tutmayın plss. Ama hakket okul çok kötü. Kizacaksiniz ama
Yok bu kez hırs yaptım. Günde 8 saat çalışıyorum kaç gündür.Zannedersin tıp vs okuyor
Ya zaten 11 tercih yaptım. 10. GeldiGitme bırak keşke sen tercihe yazmasaydin da isteyen başka biri gitseydi
Hadi inşallahYok bu kez hırs yaptım. Günde 8 saat çalışıyorum kaç gündür.
Ailem birsey demedi. Alıştılar artık bana . Babam gitmeden önce bana dedi ki . Ben senin 1 hafta sonra geri geleceğini biliyorum . O bölümü de istemediğini biliyorum dedim ama cahil kafam keşke yazmasaydım da gitmeseydim.Ailen ne tepki verdi merak ediyorum? Memur olmanın kolay olmadığını söyle artık onlara
Hadi inşallah
Vatanı milleti seven insan çalışır didinir bileğinin hakkıyla bi yerlere gelir. Öyle rapor kovalayıp nerde beleş oraya yerleş yapmaz, başkalarına da faydası olur. Agzinizda sakız etmişsiniz bazı beylik lafları, bi konuda insanlardan destek almak için boş kavganiza vatan milleti alet ediyorsunuz.Kendimi hallemiyorum![]()
Mune abla siyasete girmiş arkadaş
Öyle dönüyorum dedin ve tamam mı dediler tövbe ya,alışmasın kimse yaşın büyüyor artık daha oturaklı olmalısınAilem birsey demedi. Alıştılar artık bana .
Yoooo burdan hiçbir zaman destek almadım ki ben şu an destek almanın peşine düşeyim. Neyse yav ben gidiyorumVatanı milleti seven insan çalışır didinir bileğinin hakkıyla bi yerlere gelir. Öyle rapor kovalayıp nerde beleş oraya yerleş yapmaz, başkalarına da faydası olur. Agzinizda sakız etmişsiniz bazı beylik lafları, bi konuda insanlardan destek almak için boş kavganiza vatan milleti alet ediyorsunuz.