tersliğin ayarınıda yapamıyorum . bazen cbirikiyor cok terliyorumKarşındaki söz söylediĝinde iyi niyetlemi söyledi....kötü niyetlemi diye kendine sor....anlamadıysan ne niyetle sözledin diye sor...cvbı ona göre ver...ters konuşamıyorsan bunu yenmelisin...deĝilse kafana çok takarsın....
O an öyle ani terslemek gelmiştir içinden..terslemeyi başardıysan... Gerisi gelir. Takma...Gülerek ters cvp ver...tersliğin ayarınıda yapamıyorum . bazen cbirikiyor cok terliyorum
Neler kullandınızBen de takıyordum ta ki bugüne kadar....
Psikiyatra gittim ilaç dozumu değiştirdi antidepresanı artırdı bi de bi damla verdi suya attım içtim oh kafam rahatladı.
Ben de kendi kendime çok sorar yıpratırdım kafamı ne yazık ki.
peki gercektwn yararı oldumuPsikolojik destek almayı düşündünüz mü hiç?
Ben de böyleydim, maalesef başka çözüm yolu bulamadım.
işte onu da cok yaptım yalnızlastım işteBende öyleyim hele geceleri.Bir gün doktorum dediki niye görüşüyorsun kim olursa olsun gerekirse hiç görüşme dedi.Dogru kimden negatif elektrik alıyorsam merhaba dan öteye geçmedim bir süre.Baktim çok iyi böyle denge oluyor yada o insanlar canımı sıkacak kadar cesareti bulamıyorlar.Arada bir duvar ördüm.Ha arkamdan yapıyorlar hatta bunu gelip bana anlatanlarlada kestim alakayı.Bazen diyorum acaba bu kadar fazlamı hanı insan istiyor güvenebileceği bir arkadaş dost.Ama nerdee
Tabiiki.peki gercektwn yararı oldumu
Bende öyle düşünüyordum önceleri ama şimdi iyiki yapmışım diyorum.Niyemi ?Mesala o samimiyeti kestirim çoğu kişiler güya hani kankalar benim yanına geldikleri zaman mutlaka birbirini kötuluyor.Nerdeyse bir kaşık suda boğacaklar birbirlerini.Ama dışarda biz kardeş gibiyiz ayaklarında.Bunlari gördükçe iyiki diyorum.Ben mesala sumdi daha çok kendimle ilgilenmeye başladım işte spor.olsun ne bileyim bakım olsun.Yada çocuklarla eşimle daha güzel vakit geçiriyorum önceleri bunları kafaya takmaktan çok gergindim.Böyle isteişte onu da cok yaptım yalnızlastım işte
Neler kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?