Bu cümleleri psikolag yorumlarsa size şunları soylicektir insanları degistiremezsiniz siz boylesiniz diye kimseyi de sizin gibi olmak zorunda değil ben olsaydım ...başlayan cümleler yanlış çünkü karşınızda farklı bir birey var o yuzden insanları değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi değiştirmeye çalışın çevrenizi size uydurmaya çalışmayın bu imkansız ama sizin değişmeniz için bir umut var (tecrübeyle sabit)
Ay aynı bensiniz. Olaylar benim de yasam enerjimi çok düşürür. Kafaya bişey takmayanlara çok imreniyorum ya Bazı insanlar cok rahat. Laf nereye gider karşımdaki alınır mi üzülür mü takmıyolar. O insanlardaki rahatlığın çeyregini istiyorum
selam arkadaslar.
uzun süredir degişik sıkıntılar gecirdik ailecek.ve uzun süredir de sinirlerim gel gitli ama emzirdiğim için psikiyatriste gitmedim belki depresyon geciriyorum bilmiyorum.
insanları fazla önemsediğimi hissettim bana yapılan küçük bir olumsuz davranısta cok cabuk demorelize oluyorum bir gün boyunca onu düsündüğüm oluyor .
sorgulamaya baslıyorum direk nasıl bukadar düsüncesiz saygısız olabilirler tarzında.
ve esiminde hareketlerini takmak istemiyorum cocuktan önce birbirinize cok daha fazla zaman ayırırdık simdi degisik rutinlerde gelip gidiyoruz.sık sık tartısıyoruz .ve ben de tartısmalar iz olarak kalıyor.
bazen cok sorguluyorum noldu birseylermi eksildi diye.
ve bunları oturup konusacagım akıl alacagım biri de yok cevremde .
Takıntı sürekli ayni şeyi düşünme kurma sebebiyle psikolaga giden çok insan vardır bunlardan biri benim okb bunun açıklaması budur internetten bakın psikolog yada psikiyatr sizden beni bir insan var etmiyor malesef ama daha rahat daha relaks oluyorsunuz
selam arkadaslar.
uzun süredir degişik sıkıntılar gecirdik ailecek.ve uzun süredir de sinirlerim gel gitli ama emzirdiğim için psikiyatriste gitmedim belki depresyon geciriyorum bilmiyorum.
insanları fazla önemsediğimi hissettim bana yapılan küçük bir olumsuz davranısta cok cabuk demorelize oluyorum bir gün boyunca onu düsündüğüm oluyor .
sorgulamaya baslıyorum direk nasıl bukadar düsüncesiz saygısız olabilirler tarzında.
ve esiminde hareketlerini takmak istemiyorum cocuktan önce birbirinize cok daha fazla zaman ayırırdık simdi degisik rutinlerde gelip gidiyoruz.sık sık tartısıyoruz .ve ben de tartısmalar iz olarak kalıyor.
bazen cok sorguluyorum noldu birseylermi eksildi diye.
ve bunları oturup konusacagım akıl alacagım biri de yok cevremde .
Bende senın gibiyim ama yenmeye calısıyorum bende kimsenin canını uzmek istemem kırmak istemem ama herkes benimkini cok guzel kırar ev hanımıyım toplum ıcınde bırı laf soylese bana o lafi yerdim eve gelip aglar yada sınır krizi gecırırdım ama artik yavas yavas yenmeye basladım biri laf diyor ya hemen cevabını verıyom zorla Yanı ama verirken sesım titriyor komik duruma dusuyorum ama alıstım bıraz artık hemen sesım titremıyor daha rahat ediyorum bıde soyle dusunuyorum sen uzuluyor sun ve o taraf gayet rahat ne umrunda ne uzuluyor sen kendini uxmus oluyon valla bazen hakkedene hak etti degerı vermen lazım Yoksa kendilerini bır b.. K sanıyorlar