Kizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
nesine önem veriyorsunki onlarda yanlisiyla dogruysuyla sen ben gibi birileri katilirsin katilmazsin düsüncelerine oda senin secimin kaldiki snin hakkindada ne düsünürlerse düsünsünler seni bunlar etkilememeli sen kendince dürüst ol yeterKizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
Yok annem yaa kim demiş bizim insan olduğumuzu rani içinYa Rainyy tanımasam inancam, sana dediğimiz neyi çok ciddiye aldın allasen
Biz insan değil miydik?
Tam olarak kimler ne diyor ve hangi kısımlarını kafana takıyorsun merak ediyorum??Kizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
Kizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
Ay ne guzelİş güç derdi, gelecek kaygısı, ev işi derken bence böyle şeyleri kafaya insan çok nadir takıyor. Bugün evi süpürdüm, daha iki gün önce süpürmüştüm, yine toz torbasının içi toz dolu, saçlar yerlerde. Birinci derece yakınlarımın mantıklı düşünceleri dışında kalan düşünceleri umursamıyorum.
Yok onlari takmiyorumTam olarak kimler ne diyor ve hangi kısımlarını kafana takıyorsun merak ediyorum??
Umarım 6363737 taneyi geçen sanal flörtlerinin laflarını kafana takmıyorsundur.
Buna sevindim. Peki kimleri takıyorsun ki?Yok onlari takmiyorum
Biraz da bizim dediğimize önem verip tedavi olsan keşke, o zaman inanırdık bu yazdığınaKizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?