Insanlarin dusunceleri?

insanlar için mi yaşıyorsun ? Hayır eee o zaman kime ne sana ne kim ne düşünürse

İnsanların düşüncelerinin dogru/haklı olduğunu düşünüyorsun o halde.
Aksi halde hic takilmazdin.

Kizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
nesine önem veriyorsunki onlarda yanlisiyla dogruysuyla sen ben gibi birileri katilirsin katilmazsin düsüncelerine oda senin secimin kaldiki snin hakkindada ne düsünürlerse düsünsünler seni bunlar etkilememeli sen kendince dürüst ol yeter

Kizlar insanlar ne der ne dusunur buna cok onem veriyorum bunun bir cozumu var mi?
Tam olarak kimler ne diyor ve hangi kısımlarını kafana takıyorsun merak ediyorum??

Umarım 6363737 taneyi geçen sanal flörtlerinin laflarını kafana takmıyorsundur.

İş güç derdi, gelecek kaygısı, ev işi derken bence böyle şeyleri kafaya insan çok nadir takıyor. Bugün evi süpürdüm, daha iki gün önce süpürmüştüm, yine toz torbasının içi toz dolu, saçlar yerlerde. Birinci derece yakınlarımın mantıklı düşünceleri dışında kalan düşünceleri umursamıyorum.

Ay ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…