- 1 Mart 2014
- 805
- 1.790
- 313
Ben eşimle yurtdışında tanıştım. Sonra evlenme kararı alınca kısa Bi süreliğine Türkiye ye gidip ailelerle tanışma yaptık. Önce benim ailemle tanışmak için İstanbul'a gittik. Annemler de piknik mangal bişeyler ayarlamışlar biz gelcez diye. Zaten çok vaktimiz yok orda bir iki gün kalıp Kayseri'ye eşimin ailesine gidicez. Neyse eşim de İstanbula okudu üniyi. Avrupa yakasında arkadaşları var. Biz de taa Maltepedeyiz annemlerle. Arkadaşları tutturdu bu akşam hali saha maçı var muhakkak sen de gel diye. Eşim diyo ki işte kız arkadasimin ailesi ileyim, mangal filan ayarlamışlar malesef gelemicem. Ay hala deli gibi ısrar ediyolar yok seni çok özledik filan. Tabii ki eşim gitmedi, çocuk değil çünkü
Sonra bunlar küstüler ve düğünümüze gelmediler, eşimle de irtibatı kestiler. Yemin ederim bi tarafımla gülmüştüm 

Demem o ki ben arkadaşlığa çok önem veririm ama hayatın bi gerçeği var ki o da ailenin daha önce gelmesi. Arkadaşının ailesi artık kocası. Tabii ki ona göre ayarlanacak Hersey, sana göre değil. Bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar rahat edersin.
Kaldı ki arkadaşından fedakarlık edip nişanlısıyla belki de ters düşmesini istiyorsun senin için. Ama sen onun için parana ve rahatına kıyıp ekstra bi uçak yolculuğunu göze alamıyorsun. Onunki başka insanlara bağlı kendi tek karar veremez, ama seninki tamamen ve sadece sana bağlı. Yani bence düşündüğün kadar yakın değilsiniz. Ki normali de bu zaten. Arkadaş iyi hoştur ama arkadaştır, aile anne baba kardeşler ve evlenince de eşten oluşur. Mesela nişanlanan kişi kendi kardeşin olsa ne yapar eder giderdin emin ol. Hayatın gerçekleri... Büyüdükçe anlicaksin emin ol.
Demem o ki ben arkadaşlığa çok önem veririm ama hayatın bi gerçeği var ki o da ailenin daha önce gelmesi. Arkadaşının ailesi artık kocası. Tabii ki ona göre ayarlanacak Hersey, sana göre değil. Bunu ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar rahat edersin.
Kaldı ki arkadaşından fedakarlık edip nişanlısıyla belki de ters düşmesini istiyorsun senin için. Ama sen onun için parana ve rahatına kıyıp ekstra bi uçak yolculuğunu göze alamıyorsun. Onunki başka insanlara bağlı kendi tek karar veremez, ama seninki tamamen ve sadece sana bağlı. Yani bence düşündüğün kadar yakın değilsiniz. Ki normali de bu zaten. Arkadaş iyi hoştur ama arkadaştır, aile anne baba kardeşler ve evlenince de eşten oluşur. Mesela nişanlanan kişi kendi kardeşin olsa ne yapar eder giderdin emin ol. Hayatın gerçekleri... Büyüdükçe anlicaksin emin ol.