İnsanların içinde sürekli küçük düşürmeye çalışan 'arkadaş'

violetto

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2008
1.213
846
158
Artık arkadaş bile diyemiyorum. Sadece ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla görüşmek zorunda kaldığım bir kişi kendisi. İstisnasız her lafımın sonunda bana laf sokmaya çalışıyor, insanların yanında küçük düşürmeye çalışıyor.

Ben zaten artık o kişiden uzak durmaya çalışıyorum mümkün olduğunca sadece huzurumu bozmasın istiyorum. Sonuçta o yanımdan gitsin ben herkesle anlaşabiliyorum sorun yapmam ama diğer arkadaşlarıma karşı beni kötüleme çabası niye anlayabilmiş değilim, yoruyor artık beni. Sanki ben mutsuz olsam çevremde kimse olmasa daha mutlu olacak gibi ben bu kadar nefret edilecek ne yaptım ona karşı gerçekten bilmiyorum. Artık üzülüyorum sadece.

Son düzenleme:
Aman hiç takma bence boşver bildiğin kıskanıyo seni, görüşme bence artık o insanla onun sana faydası olmaz hatta zararı olur neden görüşmüyosun diye sorarsa gayet açık ve net olarak senin bana karşı olan konuşmalarını aşalayıcı tavırlarını begenmiyorum ve artık senin hayatımda olmanı istemiyorum de bitsin gitsin hiç ugraşıp sinir olmana değmez. Hatta o diğer 3. arkadaşınızda eger ona inanıpta aynı şekilde davranıyo size ondan zaten hayır gelmez.

seni çekemiyor o arkadaş. kıskanıyor ayrıca.
sosyal ortamda seni safdışı bırakma çabasının nedeni,
senin diğerleriyle ondan daha iyi arkadaş olacağını düşünmesi ve kendisinin safdışı kalacağı korkusu.
yani özgüven eksikliğinden oluyor bunlar.
uzak dur boşver.sen konuştukça oda uğraşmaya devam edecektir senle.:4:

bence henüz büyüyememiş, çocukluktan kurtulamamış. bir de kıskançlık insanları garip hallere sokuyor. böyle insanlardan uzak durmak en iyisi, enerjini böylelerini düşünerek bile harcamamalısın bence ;)

Aman hiç takma bence boşver bildiğin kıskanıyo seni, görüşme bence artık o insanla onun sana faydası olmaz hatta zararı olur neden görüşmüyosun diye sorarsa gayet açık ve net olarak senin bana karşı olan konuşmalarını aşalayıcı tavırlarını begenmiyorum ve artık senin hayatımda olmanı istemiyorum de bitsin gitsin hiç ugraşıp sinir olmana değmez. Hatta o diğer 3. arkadaşınızda eger ona inanıpta aynı şekilde davranıyo size ondan zaten hayır gelmez.

Ben her şeye rağmen kırıcı olmak istemiyorum. Bazen karşılık veriyorum bazen duymamazlıktan geliyorum. Öyle bir kişi ki, mutlaka yüz yüze bakacağız o sebeple kötü olmak istemiyorum ama artık yoruyor beni.

seni çekemiyor o arkadaş. kıskanıyor ayrıca.
sosyal ortamda seni safdışı bırakma çabasının nedeni,
senin diğerleriyle ondan daha iyi arkadaş olacağını düşünmesi ve kendisinin safdışı kalacağı korkusu.
yani özgüven eksikliğinden oluyor bunlar.
uzak dur boşver.sen konuştukça oda uğraşmaya devam edecektir senle.:4:

Bunu hiç düşünememiştim ama haklısınız sanırım özgüven eksikliği var. Uzak duruyorum artık başka arkadaşlarımla görüşüyorum ama bu sefer de başlıyor sen niye böyle davranıyorsun, ben senin konuştuğun şu kişiyi hiç sevmiyorum zaten demeye

bence henüz büyüyememiş, çocukluktan kurtulamamış. bir de kıskançlık insanları garip hallere sokuyor. böyle insanlardan uzak durmak en iyisi, enerjini böylelerini düşünerek bile harcamamalısın bence ;)

Doğrudur haklısınız çünkü gerçekten yoruyor beni böyle davranması. Sürekli acaba şimdi ne patlatacak diye düşünüyorum.

Back
X