İnsanların Nişan atmış kızlara bakış açıları

3 kere nişanı olan dünya iyisi birini taniyorum. Sorun tamamen karşı taraflarla ilgiliydi. Zerre kadar sorunu yoktu kadının. Bu sefer yüzü gülecek insallah.

Başka birini daha tanıyorum. O da 3 kere nisanlandi ayrildi. 4. ile evlendi. Evlendigi kisiye 1 kere nisandan ayrildim demis. Oyle bir yalanla başladı. Bu hikayede de yalanı söyleyen kişi gercekten gecimsizdi. Evlendikten sonra çıktı kokusu.

Bu sebeple Genellemek çok anlamsiz. Tanimak, şans vermekten korkmamak lazim.
Bence de saklanması yanlış . Bazen öyle de olabiliyor dünya iyisi insanlar yanlış insanlarla sınanıyor . Umarım bahsettiğim tanıdığımın örneğinde ki kişiler bunu bi gün anlar

Hayır atmadım . Bi yakın tanıdığımız oğluna birine gidecekti kız da daha yeni nişandan ayrılmış 10 gün olmuş. Kadın ballandıra ballandıra anlattı da Ayyy asla olmaz oğluma nişan atmış kız mı alayım on gün de olsa asla olmaz dedi de
10 gün önce nişan atan kız için erken değil mi bu işler, kafam da deli sorular bu ne hız pes

Hee
Kız belkide kabul etmeyecekti, kadın önden kesip attığı için kıza gitmedi
Böyle diyen kaynana adaylarını ALLAH evlatları, yada torunları ile imtihan ediyor. Nişan atmak, boşanmak normal dinen de,hukuk sisteminde de. İyi ki olmamış o aile ile. İkinci bir nişan atma olayı vuku bulurdu kesin

Her çeşit insan var. Önemli olan şey; onlardan uzak durabilmek. Mesela o tip bir kadınla benim hiç işim olmaz. Kaldı ki kız belki de oğlunu beğenmedi. İnsanların dürüstlüğüne asla inanmıyorum.

Back
X