- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
+1 katılıyorum10 tane sevgili degistirince ne oluyor ben de onu anlamadim? neden kiyas yapiyorsunuz illa?
Çevrenizdeki insanlarla aynı zihniyete sahipsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1 katılıyorum10 tane sevgili degistirince ne oluyor ben de onu anlamadim? neden kiyas yapiyorsunuz illa?
Bende öyle olmasını umardım ama yanımda tanıdığım BÖyle bişey anlatınca şaşkınlıkla bi burdan fikir alayım dedim . Herşey gibi Buda normal ama üstte yazdım kadının tepkisi iğrençNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama benim kız kardeşim de nişan attı hiç te öyle bir bakış açısı olmadı. Muhafazakar bir ailem olmasına rağmen iyiki evlenmemiste kurtulmuş diye dualar ettiler. Tü kaka olayı kalmamıştır artık diye umuyorum yaaa...
Olsam sormazdım. Teşekkürler iyi günler+1 katılıyorum
Çevrenizdeki insanlarla aynı zihniyete sahipsiniz.
Kız çok meraklıydı sümüklü oğlunaAynen . Tanıdığım kadın 10 gün nişanlı kalmış kızı oğluna asla almazmış görücü dahi gitmezmiş. Şok oldum bunları duyunca
Çok saçmalık ya ama işte var öyleleriCidden bana da çok garip geliyor bu düşünce tarzı. O zaman nişan yapmamak mı gerekiyor acaba? Sizce?
Nişan yapılmasa nasıl sizce?Çok saçmalık ya ama işte var öyleleri
Bana kalırsa yanlış bir şey bu düşünce sonuçta nişan tanıma sürecidir ama toplum nişan zamanı yakınlaşmış olabileceklerini ve sonrasında o kişiyi unutamamış olabileceğini düşünüyor, o yüzden tercih etmiyor galibaÇevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
O hala var mi ? O zaman evlenip bosanani da engizisyon kurup yaklamalari lazim..Çevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
Bana göre de kesinlikle yanlışBana kalırsa yanlış bir şey bu düşünce sonuçta nişan tanıma sürecidir ama toplum nişan zamanı yakınlaşmış olabileceklerini ve sonrasında o kişiyi unutamamış olabileceğini düşünüyor, o yüzden tercih etmiyor galiba
bu devirde hala bu düşünce var mi. şahsen etrafımda boyle seyler duymuyorum da.Çevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
Bence erkekte kadında nişan atınca bişey olmuyor bu toplumun dayattığı bir saçmalık, bana da nişan atmış bir bey talip olmuştu eskiden, adam sırf hayır derim diye başta söylemedi beni yemeğe çıkarıp o zaman anlatmıştı bende olgunlukla karşılayıp nedenini sordum ve daha gündeme getirmedim ama sonradan görüşmeyi kesmek zorunda kaldım çünkü ana kuzusu çıktı, demem o ki bazen bu durumu ipucu olarak görebiliyor insanlar , ben öyle görmediğim halde adam baya bildiğin arıza çıktı, nişan atma sebibi de annesinin herşeye karışmasiydi bunu eski nişanlısını kötülemek için kullandığı kelimelerden anladım ve hemen uzaklaştım, işte bu yüzden nişan atınca genelde kızın yada erkeğin kabul etmeyeceği hoş karşılamayacağı mevzular yüzünden nişan atılmasından dolayı bu şekilde görülüyor toplumda , yanlış bir olgu olsa da mide bulandırıyor ve insanlar uzak durmaya çalışıyor... Ben öyle düşünmesem de eski nişanlısı ile ilgili konuları kendisi ve ailesi ile ilgili ipuçları verdi ve bende uzaklaştım ( tam bir aile bağımlısıydı) herkes aynı olmaz ama büyük bölümü sıkıntılı bir sebepten dolayı nişan atıyor ve genelde kimsenin kabul etmek istemediği şeyleri dayatıyorlar ( hepsi değil tabi ) bence bu yüzden insanlar olumsuz bakıyor nişan atma olayına ...Çevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
Maalesef kiİkisine de kötü gözle bakıyorlar.Boşananlara karşı daha kötüler.
Insanlari biptir et.Çevrem de gözlemlediğim bişey var . Nişandan ayrılmış kıza tü kaka gözüyle bakılıyor . 10 tane sevgili değilmiş kıza normal. Bu sizce saçma değil mi ya. İnsanlar saygı sevgi çerçevesinde nişan yapıyor anlaşamazsa ayrılıyor . Sizce neden BU şekilde bakıyorlar yani neden nişan atmış kıza görücü gitmeyi bile düşünmüyorlar ? Bana çok garip geliyor
Yanlış almışsınızSiz de 10 tane sevgili değiştirene tü kaka gözüyle bakıyorsunuz gibi bir enerji aldim.
3 kere nişanı olan dünya iyisi birini taniyorum. Sorun tamamen karşı taraflarla ilgiliydi. Zerre kadar sorunu yoktu kadının. Bu sefer yüzü gülecek insallah.Nişan attığınızı aile ya da akraba dışında başka kimsenin bilmesine gerek yok. Genellikle nişan atmış kişiler hakkında "sorunlu, geçimsiz" diyen duydum. İğrenç bir zihniyet. Paylaşmayın.
3 kere nişanı olan dünya iyisi birini taniyorum. Sorun tamamen karşı taraflarla ilgiliydi. Zerre kadar sorunu yoktu kadının. Bu sefer yüzü gülecek insallah.
Başka birini daha tanıyorum. O da 3 kere nisanlandi ayrildi. 4. ile evlendi. Evlendigi kisiye 1 kere nisandan ayrildim demis. Oyle bir yalanla başladı. Bu hikayede de yalanı söyleyen kişi gercekten gecimsizdi. Evlendikten sonra çıktı kokusu.
Bu sebeple Genellemek çok anlamsiz. Tanimak, şans vermekten korkmamak lazim.