Az önce sokak kedilerime bir şeyler veriyordum. Adamın biri yürürken 'Hep senin yüzünden bunlar arabaların üstüne çıkıp çiziyor' dedi.. Ben tabi
böyle kaldım 'Ne alaka' dercesine. Adama da aynı bu yüz ifadesiyle 'Benim yüzümden mi
' dedim. Adam da 'Evet sen geldin geleli arabalar çiziliyor' dedi. Bir şeyler söyleyecektim ama adamın bu düşünme kapasitesiyle anlamayacağını anlayıp sustum hiçbir şey demedim. Sokağın sonuna ilerlerken yanındakilere bir şeyler daha dedi ama anlamadım..
Yahu ben çocukluğumdan beri bu sokakta oturuyorum, bu adamı da ilk defa görüyorum, bir de sen geldin geleli diyor bana
Ben besliyorum diye arabaları çiziyorlarmış işe bak.. Ben de zaten iyi beslenin aslanlarım, arabaları iyice çizin hadi bakayım diye besliyorum onları
Böyle saçma düşünce olur mu ya.. Onlar sokak kedisi adı üstünde sokakta yaşıyor. Araban çok kıymetliyse branda çekiver üstüne akılsız
Bunlara kalırsa kuşlar da yaşamasın onlar da arabaların üstüne kaka yapıyorlar. Bu ilk vukuatım değil, son da olmayacak biliyorum ama artık insanların bu saçmalıklarını duymaya dayanamıyorummmmmmm 

Yahu ben çocukluğumdan beri bu sokakta oturuyorum, bu adamı da ilk defa görüyorum, bir de sen geldin geleli diyor bana