Psikoloji alanında doktorların işe yaramadığını düşünüyorum desemDoktora giderek.
Doğru düşünemiyorsun işte bu yüzden dr a gitmelisin.Psikoloji alanında doktorların işe yaramadığını düşünüyorum desemYanlış bi düşüncem var belki ama ilaç verip kimyasal bi değişim oluşturacak, ilacı kestiğimde eski hale döneceğim.. Ya da daha gençsin takılma diyecek, onu evde ben de kendime diyorum ama mümkün değil ne yazık ki
aynenDoğru düşünemiyorsun işte bu yüzden dr a gitmelisin.
Konunla bu msjın nasılda uyuşuyor
+10000000 hatta. Tam olarak demek istediğim.eq'un düşük muhtemelen.
insanların duygularını mimiklerini anlayamıyorsan genelde sorun bu olabilir. herkes her konuda süper olacak diye bir kaide yok takma kafana başka sıkıntın yoksa.
sürekli insanların sana karşı kötü düşündüğünü fesat olduklarını vs düşünüyorsan bir sorun vardır ama doktora görünmelisin.
ayırdına iyi var dediğimin.
İş ve staj alanında yapılan mülakatlarda sergilenen ifadeler ve takınan tavırlar genelde karşı tarafı demotive etmeye yöneliktir. Burada senin buna karşı duruşun tartılır. O yüzden doğru bir izlenim yakalamışsın, ama gerçek değil o tavırları.
Ne oldu canım :)))
Ön yargılısın demek ki? Kendinş geliştirerek.Gelişim kitapları makalaleleri okuyabilirsin.Selamlar...
Daha önce pek umursamıyordum ama son olaydan sonra bende bi gariplik var dedim ve size sormak istedim..
Geçenlerde staj mülakatına girdim, 15 dakikalık bir görüşme oldu, heyecanlandım baya ama sorulara cevap verebildim.. Ama karşımdaki müdürün tavrı suratı mimiklerinden sanki kabul alamayacağımı düşündüm, çıkışta da baya sinirim bozuldu falan.. Sonra öğrendim ki müdür çok olumlu yaklaşmış, hanım hanımcık bilgili gayet bilinçli bir kız demiş, onayımı vermiş staja başlayacağım..
Çevremle ailemle konuştuğumda insanların surat ifadelerini, davranışlarını yanlış anladığımı, ortada bi şey yokken olumsuz şeyler uydurduğumu söylediler.. Yalnızca bu olayla ilgili değil insanların davranışları bana karşı tavırları hk genelde yanlış kanıya vardığımı söylediler.. Ama elimde değil, moralim bozuluyor insanlara normal gelebilir belki ama bana gelmiyor.. Çoğu zamanda zaten düşündüğümün tersi oluyor..
Nasıl bundan kurtulabilirim, insanların kaşı şöyle kalktı bana şöyle baktı kesin böyle şöyle demeden hemen ani olumlu yada olumsuz diye kanıda bulunmak istemiyorum(
Kaç kere psikiyatriste gittiniz?Psikoloji alanında doktorların işe yaramadığını düşünüyorum desemYanlış bi düşüncem var belki ama ilaç verip kimyasal bi değişim oluşturacak, ilacı kestiğimde eski hale döneceğim.. Ya da daha gençsin takılma diyecek, onu evde ben de kendime diyorum ama mümkün değil ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?