İnsanların suratlarına mimiklerine çok takılıyorum :((

Bende çok mimik kullanırım.
Bir iş başvurusuna gitmiştim görüştüğüm bayan mimiklerinizi sık mı kullanırsınız demişti. Hı? Evet kullanırım demiştim. Mimiklerim de ona batmıştı, ıqsu düşükmüş demek, belliydi zaten

Reactions: Yeu

Ben de insanların kaşına gözünü izlerim ama hep bi kenarda şu düşünce durur -öyle düşünmüyor olabilir- çünkü gerçekten insanların zihnini okuyamazsın.Mesela senin hakkında adam çok olumlu düşünüyordur ama gaz ağrısı vardır bi an yüzünü ekşitmiştir olamaz mı

bende öleydim.. niye öle bakiyor işte karşimdaki insandan elektirik alamiyorum gaz lamba yakiyom maalesef.

Bu bende de vardı genelde haklı çıkardım ama yanılgılarımın da olduğunu farkedince umursamamaya başladım, yada bir seyler sezsem de zaten farkettirmem ben, dikkatli olurum sadece.

Diğer konularından da biliyoruz ki sen acayip takıntılısın....

Eq kıs eq kadını gerizekalı yaptın koydun
Ama ciddrn iş başvurusunda mimiklerle ilgili soruyla iq yu da belli etmiş bence de

Eq kıs eq kadını gerizekalı yaptın koydun
Ama ciddrn iş başvurusunda mimiklerle ilgili soruyla iq yu da belli etmiş bence de
Ben onu bilerek yazdım bi kere
Ay bide işe yeni başlamış yıllardır ordaymış gibi bi hava bi kibir, bi mok bildiği de yok haspanın
Kesinlikle geri zeka idi

Doğru söylüyorsun dedim
Bazen gözümüzün önünde olup biten herşeyi gerçek sanıyoruz. Hele ki iş görüşmeleri deneme sahasıdır. Unutuyoruz bazen. Haklısın.
Aynen öyle canım benim.
Oyunun içinde gerçeklik için çabalıyoruz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…