İnsanların sürekli reklam yapması

valla ben onu yemem ben bunu yemem diyenlere tek şey yapıyorum:
tabağını şak diye önünden alıp ohh ver ver, ben yerim diyorum, hemen de yemeye başlıyorum. yüzündeki ifadeleri görmek çok güzel oluyor.

gayet ciddi bir ifadeyle 'yoo marketten almıyoruz, biz hollandada bir çiftlikle anlaştık, ancak hollandaya özgü bitkilerden yiyen özel ineklerin sütüyle yapılma edam peyniri getirtiyoruz, sadece onu yiyoruz.
bunu siz yiyeceksiniz diye marketten aldım.' diyebilirsiniz

Bakkk işte bu efsane yanıt. Kız güldürdün haaa beni

Simdi bu sizin anlattiginiz insanlar “kendini satmasini bilenler” mi oluyor?
Bir sey begenmeyen oluyor bence bunlar

Piknige giderken aranizda anlasmiyor musunuz onceden kim ne getirecek diye? E herkes peynir getirirse nolacak agaca cimene sarip mi yiyeceksiniz mesela?

Bir arkadaşımla aynı zamanda atandık takip ediyorum ay öğretmenlik şöyle böyle iyi ki öğretmenim bilmem ne hocalarının öğrencileri tabi ki öyle olacak falan
Benim hesabımdaki bazı arkadaşlarım atandığımı bile bilmiyor olabilir
Yine hamileyken de öyle ay prensesim kavuşmamıza son bilmem ne gün ay oğluşum gel artık falan benim çocuğum olduğunu doğurunca öğrendi çoğu kişi
İnsanlar ciddi manada kendini en iyi gösterme sevdasında
Bir de sizin dediğiniz gibi öyle olmaz böyle olur ya ben öyle seviyorum belki

Fazla "Gelin evi" ve "yemekteyiz" izleyip zararı gören insanlarla muhatap olmanin desavantajlari bunlar. Hele catallarla yemkleri didikleme modası çıktı ya... Iyyyy. Uzak durun yeter

Benim anamın bi lafı var, onu yemem, bunu yemem diyene "Bok ye" diyip geçiyor.
Siz kullanır mısınız kullanmaz mısınız size kalmış.

Ben heralde tutamazdım kendimi.

Valla doğru diyosunuz ben bu işten anlamıyorum bundan sonra siz getiriyosunuz ben yiyorum konu kapandı abla derim bakalım ne yapıyolar:)

benim bu drumda iki taktiğim var reklam yapan insan çok yakın tanıdığım biriyse ablan star bebeğim biz sizin gibi zengin değiilik napalım amele kısmı bilmez böle şeyleri diyerek kinayeli espirik yaparım.
eğerki kişiyle samimi değilsem duymazdan gelirim dinlemezden gelirim ama baktım ısrarcı her insanın yaşam tarzı kendine göre olduğunu vurgularım.

çok organik takılmayız fakat paketlılerıde sokmayız eve.sadece temel gıdalar un,kuru kumanya vsvs...
krema,toz çorba,et suyu, tavuk suyu vs vs almayız.en aza indirgıyoruz çok irdelemesekde.
dıle getirirkende adap önemli.karşıdakını küçümsemeden.şu zamanda hele! fakirler ölsün o zaman organik beslenemıyorlar dıye.
ayrıca tam organik olması için meyve-sebze toprağının hiç ama hiç ilaç yememesi ,organık gubre, organik tohum olması gerek.su(yağmur bıle asitli ıken,havanın temiz olması lazım)organık dıyemez kımse.
süt alıyoruz ınekten çıktığı için organık dıye ama o ınek kış boyu sanayı yemı,saman ve besılı olsun dıye envayi şeyler katıyorlar yemek içlerine.ne eti ne sütü ne yoğurdu organik sayılmaz .sadece aza ındırgıyoruz.
tavuk mesela .bızım kı organık gezıyor vs. kuluçkasına mudahale eden amcalarım o nasıl organık tavuk olur.
köylüden pekmez aldım organik tabi ablacım.plastık mavi leğende güneş altında bekleyen meyveler ki onlarda buyuk ıhtımal kurtlanmasın dıye ilaçlanmıştır.(istisnalar vardır)köy peynırımı almış ablamız.sağ sütü,al maya marketten mayala bir kaç şey daha katılıyormuş peynır tozu vs ne mı fazla kaçıyormuş koktuğu zaman....yoksa kafayı yeriz arkadaşlar.hiiiç takılma çok bıldıklerı buyuttukleri şeyler böyle.ve evet organık tıcaret.etıkete para ödenıyor yoksa hepsi aynı içeriklerine bakarsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…