- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Yemezse yemesin Allah Allah!Evet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş çevremde sürekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice üstüme üstüme geliyorlar... Pikniğe gitmiştik geçenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte börek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri açtım. İşte hemen söylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hiç bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sözler karşısında... Sürekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben içmem '' bıktım artıkTersleyeceğim ama yaşça büyük oldukları için saygısızlık da etmek istemiyorum. Geçen hafta Güldür Güldür programında bir skeç vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen müdahale geliyor '' Yokk o öyle değil yok bak bu böyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı çekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...
Ben bunu almayı uygun gördüm, siz de kendi uygun gördüğünüzü alabilirsiniz tabi, burası hala özgür bir ülke deyin bir de kahkaha patlatın, onlar düşünsün gerisini, sevmek zaten çok konuşan ve övünen insanları hiçEvet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş çevremde sürekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice üstüme üstüme geliyorlar... Pikniğe gitmiştik geçenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte börek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri açtım. İşte hemen söylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hiç bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sözler karşısında... Sürekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben içmem '' bıktım artıkTersleyeceğim ama yaşça büyük oldukları için saygısızlık da etmek istemiyorum. Geçen hafta Güldür Güldür programında bir skeç vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen müdahale geliyor '' Yokk o öyle değil yok bak bu böyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı çekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...
hayvan otlansa bile, tarımda yoğun bir ilaçlama var nasıl organik oluyor? hayvanın içtiği su bile klorlu nasıl organik oluyor?Eski çalıştığım yerde ilk görüşmeye gittiğimde , maaşımı onların düşündüğünün epey altında söylemiştim.
İmzalar atıldıktan sonra müdürüm “kendini hiç pazarlayamıyorsun, böyle iyi bir cv varken hiç ediyorsun” demişti.
Ben bu doğal yaşam konusunda tek şey söylüyorum aldığınız süt (organik olanlar) asla organik falan değil.
Hayvanlar otlanmıyor ki zaten , sadece kendilerini kandırıyorlar.
Sizde aynen bu şekilde ne kadar gereksiz olduğunu söyleyin bence. Bakın sonra hiç konuşamıyorlar.
Annem bu organik muhabbetine köydeki çiftçi ithal samanla ithal otla besliyorlar çıkan şey nasıl organik olsun deyip kestirip atıyorEvet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş çevremde sürekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice üstüme üstüme geliyorlar... Pikniğe gitmiştik geçenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte börek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri açtım. İşte hemen söylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hiç bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sözler karşısında... Sürekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben içmem '' bıktım artıkTersleyeceğim ama yaşça büyük oldukları için saygısızlık da etmek istemiyorum. Geçen hafta Güldür Güldür programında bir skeç vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen müdahale geliyor '' Yokk o öyle değil yok bak bu böyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı çekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...
kısa ve net zıkkım ye derdimEvet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş çevremde sürekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice üstüme üstüme geliyorlar... Pikniğe gitmiştik geçenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte börek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri açtım. İşte hemen söylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hiç bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sözler karşısında... Sürekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben içmem '' bıktım artıkTersleyeceğim ama yaşça büyük oldukları için saygısızlık da etmek istemiyorum. Geçen hafta Güldür Güldür programında bir skeç vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen müdahale geliyor '' Yokk o öyle değil yok bak bu böyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı çekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...
Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?