İnsanların sürekli reklam yapması

karalahana06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2018
898
519
53
Evet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş çevremde sürekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice üstüme üstüme geliyorlar... Pikniğe gitmiştik geçenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte börek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri açtım. İşte hemen söylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hiç bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sözler karşısında... Sürekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben içmem '' bıktım artık Tersleyeceğim ama yaşça büyük oldukları için saygısızlık da etmek istemiyorum. Geçen hafta Güldür Güldür programında bir skeç vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen müdahale geliyor '' Yokk o öyle değil yok bak bu böyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı çekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...

Eski çalıştığım yerde ilk görüşmeye gittiğimde , maaşımı onların düşündüğünün epey altında söylemiştim.
İmzalar atıldıktan sonra müdürüm “kendini hiç pazarlayamıyorsun, böyle iyi bir cv varken hiç ediyorsun” demişti.
Ben bu doğal yaşam konusunda tek şey söylüyorum aldığınız süt (organik olanlar) asla organik falan değil.
Hayvanlar otlanmıyor ki zaten , sadece kendilerini kandırıyorlar.
Sizde aynen bu şekilde ne kadar gereksiz olduğunu söyleyin bence. Bakın sonra hiç konuşamıyorlar.

Yemezse yemesin Allah Allah!
Herkes beğendiğini yesin.
Hiç de takmam kafama!

Ben bunu almayı uygun gördüm, siz de kendi uygun gördüğünüzü alabilirsiniz tabi, burası hala özgür bir ülke deyin bir de kahkaha patlatın, onlar düşünsün gerisini, sevmek zaten çok konuşan ve övünen insanları hiç

hayvan otlansa bile, tarımda yoğun bir ilaçlama var nasıl organik oluyor? hayvanın içtiği su bile klorlu nasıl organik oluyor?
eskiden kene zehirlemiyordu ama artık kene can alıyor nasıl oluyor da hayvan zehir saçıyor?

amann ne boş insanlar var şu hayatta .millet yiyecek ekmek bulamazken organik alıp paramı fazla harcayamam diyin aynı paraya iki peynir alıp ihtiyaç sahiplerine veriyorum derseniz belki susarlar ama bende ev yogurdu taraftariyim ne diyim .yogurt hassas noktam .çok şükür iyi süt buluyoruz. yav he hee diyin boşverin

Siz oyle yiyorsunuz biz boyleyiyoruz ! Siz oyle seviyorsunuz biz boyle seviyoruz ! Deyip ust perdeden kestirip atin ya.Asabim bozuldu resmen okuyunca.

Annem bu organik muhabbetine köydeki çiftçi ithal samanla ithal otla besliyorlar çıkan şey nasıl organik olsun deyip kestirip atıyor
Üzerine biraz saman koyunca her şeyi organik deyip satıyorlar güvenemiyorum deyip geçseydiniz

Şunu yemem yenilmez vs dediklerinde gülümseyip yemeyin o zaman diyin. Emek verilmiş hazırlanmış yemek. Yemeyecek olsan bile teşekkür et ne biçim insanlar bunlar ya.

Böyle hamaratlığıyla ön planda olan bir arkadaşım var ben umursamıyorum. Ay ne uğraşayım diyorum canın kıymetli diyorum geçiyorum. Takma uğraşsın peynir yoğurt amaaan

kısa ve net zıkkım ye derdim

börekle çözrekle kaybedecek vaktim yok..
meşgul insanım deyin...
gelişiyorum geliştiriyorum vs...

Off çok sıkıcı
Bu tip insanlarla değerli vaktimi geçirmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…