İnsanların tepkileri

Sizin fotunuzu gormedim. Burda bir kullanici ters v den bahsedince yazmistim.
Ayrica fotlari goremiyorum..yardimci olur musunuz
Bu konuda fotoğraf yok, başka konumda paylaşmıştım arkadaşlar ordaki fotoğraflardan yola çıkarak burnumu yorumlamışlar.

Bence kafaya takılacak bir durum değil.
Insanlar genelde cok meraklidir circir konuşmaya.
Bende göğüslerimi yaptirdim. Onlar sarkacak diyorlar, cok büyük olmuş (C-Cup) diyorlar, göğüsler seni yaşlı gösteriyor diyorlar...
Circir konuşuyorlar yani.
Sanki doğal göğüs ömür boyu taş gibi kalacak...

Bana da diyorlar sende birşey var kimisi olumlu söylüyor kimisi yüzünde değişiklik var diyor. Anlamadıklarında üzülüyorum olumsuz yorum yaptıklarında da üzülüyorum . Keşke konuşmadan önce azıcık düşünseler

Ben oldum burnumda çok problem yoktu biraz kemer gibi birşey vardı ki çocuklukta düştüğümden oldu birde burun ucum düşmüştü.. Devlette oldum olmaz olaydım ilk 2 ay iyi gibiydi sonra burun ucu ve tam burun sırtının altında ters V deformitesi gibi birşey oldu ve 10. Ayıma girdim geçmedi .. İnsanlar burnuna noldu diye soruyorlar resmen doktorum masaj yap geçer diyor kortizon da yaptı 2 ayda fayda eder dedi 1 ay oldu 1 ay daha bekleyeceğim hatta 1 senem dolsun sonrasına bakcam ama instagram face kapattım aynaya bakamıyorum psikolojim yerle bir oldu güzelim yüzüme en olmayacak burun oldu hergün ağlıyorum :KK43:
Merhaba ters v deformitesi nasıl oluyor nasıl görünüyor kafamda canlandramadim Googleda da bulamadım

İyi geceler ters v durumu acaba bende de mi var... devamlı kendimi telkin ediyorum daha çok erken 3.ay 23 Ağustos’ta olacak. Ama aklımda hep gidiyor olumsuz düşünmeye

Back
X