- Konu Sahibi foreveralonee
ßnada cok ßakiyorlardi cnm,halada ßakiyorlar
bekarken,ßende bakiyordum,goz kirpiyordum
Gormezden gel.. Sikma canini.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet haklısın canım anlatılmaz
yanı sapık dolu yerler de var kız korkabılır sonucta ben örtülü kapalı gectıgım halde laf atan
oluyo ınankı evlı barklı hatun oldugum halde Allah koruusn....
Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir
xxxxxxxxx.
kapalı açık fark etmiyor ki.kadın görseler hemen yiyecek gibi bakıyolar allahım ya .yani tamam görmezden gel de insan korkuyor .bi keresinde annem anlatmıştı hamileymiş bana düşün otobüsle gidiyormuş işte annaneme adam annemin peşinde takılmış taa burdan oraya kadar takip etmiş .yani karnı pek büyük değil miş ama parmağında yüzük var evli olduğu belli sonuçta.neyse bağırmış adama burası benim memleketim seni öldürüler demiş sonra bırakmış peşini.yani çok kötü niyetli insan var .dedğin gibi evli barklı kadınlara bakıyolar kızlara da .allah herkese akıl fikir versin .birileri bakıyor diye hemen kadınlar suçlu zaten .neyse boşverr ...
Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir
xxxxxxxxxr.
canım seni anlıyorum ama maalesef yapabileceğin hiçbişi yok.. sadece bakıyolarsa görmezden gel, laf söylesen daha çok yüz bulcaklar.. daha geçen metrobüste başıma geldi. metrobüs beklerken bi dayı atmış ağzına sakızını şapurdatarak çiğniyo arkama değip duruyo. baktım ters ters yan tarafa geçtim yine geldi. nese metrobüse bindim ataktayım ortada tutunma demiri var ona tutunuyorum yine geldi arkama. yine arkama değiyo.dedim beyefendi yapışmasanız bana az geri gidin. adam sizde önünüzü dönün demez mionca insan vardı kimsede gıkını çıkarmıyo. bende başka tarafa geçmek zorunda kaldım.. herhalde kadın olduğum için ben suçluydum.. o yüzden bön bön bakanları tınlama boşver, baktın çok rahatsız ediyolar seni bi yakınınla gidersin..
açıkçası sende onlara bakıyosun gibi saçma sapan konusan insanları takmıyorum dediğim gibi ben 18 yasındayım insanların gözünün içine mal gibi bakacak degilim allaha şükür aklım calısıyor . bu durum herkesi rahatsız edebilir çok normal bişey. saçma sapan yorumlar yapıp insanları sinirlendiriyorlar ...!