- Konu Sahibi foreveralonee
çok sıkıldım herkese by
Ciddi psikolojik sorunlarınız var bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sıkıldım herkese by
Sanırım siz böyle durumlardan pek rahatsız değilsiniz, kız ne diyor siz ne diyorsunuz![]()
Buyur buradan yak, LAFI nereden anladınız çok merak ettim. Cnm benim : ---------->>>> ÇEKİCİ İNSANLAR HER ZAMAN DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKERLER ANLADINMI TAM AÇIKLAMAMI YAPAYIM SANA ????
oturduğumuz yer tekin değil diyorsun ,açık giyindiğini de belirtmişsin ozaman birazdaha dikkat çekicek şekilde giyinmemeye çalış canım
buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....
Bir defa ben senin canın değilim kaldı ki kız sizin gibi değil yani çekiciyim bana bakıyorlar kompleksi yok :) Bu durum onu rahatsız etmiş zira.. Ama siz bunu anlayamamıssınız çünkü çekici kadınlara bakılır diyerek bunun gayet normal olması gereken bir durum olduğunu düşünüyorsunuz.. Normal insanlar yani biz buna taciz diyoruzzzzzz....
bunu dert olarak goruyosan ozaman piskologa git. buraya yazmissin biz sana nasil yardimci olabilirzki en fazla, sende bakmazsin olur biter, deriz. ne dememizi bekliyosun nasil bir yaedim bekliyosun anlamadim?!
Bakmıyosunda nereden anlıyosun . Gerçekçi ol lütfen
Ben de rahatsizim bu durumdan. Bunu kendini begenmislik olarak görmesin kimse, eli yüzü düzgün biri olmaniz bazi insanimsi yaratiklarin bakislarinizi üzerinize dikmesi, hatta abartip sözle taciz etmesi icin yeterli. Tek cözüm takmayip, önünüze bakip yürümeniz. Sakin terslemeye falan kalkmayin karsilik verdiginizi düsünür ya da delinin manyagin tekidir zarar verebilir...
Bu ne yani simdi, "hadi canim hadi sen de bakiyorsundur" gibi..
Insanda at gözlügü yok. Baksa da bakmasa da izlendigini farkeder. Ayrica sadece konusarak ve bakisarak iletisim kurmuyoruz baskalariyla, izleyen kisinin enerjisi üzerimizde odaklaniyor ve izlendigimizi anliyoruz.
Kompleksmi ayy hiç güleceğim yoktu. İddia ediyorum sana gel yan yana duralım senmi benmi komplekse gireriz çok merak ettim.Taciz göz el bakış hepsini kapsar, bir kadında eğer ALIM varsa ona herkes bakar, bu gayet normal. Arkadaş bundan rahatsız olabilir. Tecrübe konuşuyor hayatım SAYGILAR.....