İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

Üslubunuzdan size neden baktıkları anlaşılıyor zaten :53:

Güzele her zaman bakarlar hayatım. Uslüble ne alakası var. Ben yolda güzel giyimli kapalı bir bayanda olsa bakarım öle tip tip değil tabi. Merak etme etrafımda gayet sevilen beğenilen EDEPLİ GİYİNEN ve hatta her ortama çağrılan biriyim. Bu kadar tepki vermeniz sizin dikkat çekmeyen bir görüntünüz olduğunu düşündürdü bana. Bence hiç cvp bile vermeyin bana!!!!!!!!!!!!

Haklısınız... Bir ironiden neler çıktı, yazmaz olaydım... :ssz:

Ironi fln yapma en iyisi arkadasim.Bak ben yaptim son iki gundur anlamayn illaki cikiyor ironi yaptim desende inanmiyor sonrada seni sucluyorlar. Herkesin ironi nin ne demek oldugundan haberi yok keza bazi arkadaslarimizinda Turkce anlama yetenegi yok. Basit ve duz anlatmak lazim bazen. Ayni Turkce derslerindeki karmakarisik veya anlam bilgisi gereken paragraflar cikar ya kimi insan zorlanmazken kimisi anlamaz yapamaz bir baglantida kuramaz. Ben duz anlatim harici yazilarinda, ironi, mecazi anlatim vs.. boyle seylerin yetenek oldugunu dusunuyorum artik. Herkesi anlama ve anlamdirma kapasitesi ayni degil. Ben saka yapmistim ironi kullanarak ne caniligim kaldi ne caheletim. O yuzden gerckten ironi yapmamak en iyisi selametimiz icin.

Son düzenleme:
cnm amacım aslında sana yalnız olmadıgını aynı seylerin benim ve birçok bayanın basına geldigini söyleyecektim ama yorumları görünce o kadar sinirlendim ki az önce ironi yapan arkadasın mesajınıda okudum, beğendim gerçekten birisi tecavüze uğrasa ya çok kırıtmasaydın diyecek burdakiler ki burası kadın platformu sanırım erkek yoktur:) erkekler her konuda birbirine destek olur ama kadınlar neden hemcinslerinden nefret ederler ya ben bu durumdan nefret ediyorum, kadınların geri kalmasının sebebi de erkekler değil kadınların birbirlerinin kuyusunu kazması ve asla destek olmamasıdır. Ben otobüste lisedeyken tacize uğradığımda adam arkama geçmeye çalışmıştı bende yana gidermisiniz yer var diye bağırdım ve bütün millet bana bakıyor ben zaten utanmısım zor söylemisim o cümleyi adama bakıp söveceklerine bana bakıyor teyzeler falan ne bağırıyosun olay çıkarma der gibi :) teyzenin de içi gitti demekki ah biri benide taciz etse diye bağırmama şaşırdı :) yada oda sürüdeki bir koyun ne de olsa biz kadınlar köleyiz asla ses çıkarmamalıyız hanım olmalıyız itaat etmeliyiz erkeklere ve asla kendi fikrimiz yoktur zaten ve kendi bedenimizde bile söz hakkımız yok, feminist değilim ama herkesin insan oldugunu savunurum, bir erkek ne bakıyon lan diye adam öldürüyosa kadında neden bakıyosun neden dokunuyosun diyebilmeli utanmadan, yani cnm sorun bizde değil toplumun değer yargılarında biraz da, psikolojin bozuk diyenlere de ekstra şaşırıyorum kaç psikolog var forumda hey maşallah :))

Canım feministler de aynı düşüncedeler zaten. :34: Ama biraz abartıyorlar, haksız da değiller aslında. Sonuçta o yolda mücadeleye adamışlar hayatlarını.
Kırmızı cümlene de katılıyorum kesinlikle...

cnm yaptıgın ironiyi anladım katılıyorum yazdıklarına da arkadaslar bu son cümle senin düşünceni anlatıyor sanmış ve kızmış aslında sen eleştirdiğin cümleyi ti ye alarak yazmışsın bu anlaşılmamış :) son yazılan cümle genel kanıdır Türk kadınlarında ve aynen bende nefret ederim bundan, bu arada sen kendini açıklayamadığın için yazmıyorum bunu, hani doğru anlayan olmamış gibi oldu o bakımdan yazdım :)

Eminim herkes anladı, aslında o arkadaş da büyük ihtimalle anladı da bir anlık önyargıyla yaklaştı.
Her kullandığımız cümlenin sahibi biz değiliz. O cümle topluma ait ve bunu anlamak çok zor değil. Hiç mi duyan olmadı hayatında 'e o da kuyruk sallamasaydı' diyeni?
Kadının korkusunun sebebi bu zihniyet işte. Kadın tacize uğradığı an tepki gösterirse neler olacağını tahmin edebiliyor. Hemen kadına yüklenilecek ve onda suç aranacak. Kadın bu yüzden kırk kere düşünüyor acaba gerçekten taciz miydi ben mi öyle sandım diye. Bunu hem ben yaşadım, hem çevremde şahit oldum, hem de burada kk kadınlarıyla şahit olduk.

Güzele her zaman bakarlar hayatım. Uslüble ne alakası var. Ben yolda güzel giyimli kapalı bir bayanda olsa bakarım öle tip tip değil tabi. Merak etme etrafımda gayet sevilen beğenilen EDEPLİ GİYİNEN ve hatta her ortama çağrılan biriyim. Bu kadar tepki vermeniz sizin dikkat çekmeyen bir görüntünüz olduğunu düşündürdü bana. Bence hiç cvp bile vermeyin bana!!!!!!!!!!!!

İyi de burada güzel ve alımlı olduğu için ilgi çekenlerden bahsetmiyoruz ki, toplumdaki potansiyel sapıkların her tipten kadına yaptığı tacizlerden bahsediyoruz.
Ayrıca tepki vermekle-dikkat çekmeyen görüntü arasındaki bağlantıyı kuramadım.
Bir de bakmakla, gözlerini dikip sapıkça izlemeyi bir tutmayın lütfen.

Ironi fln yapma en iyisi arkadasim.Bak ben yaptim son iki gundur anlamayn illaki cikiyor ironi yaptim desende inanmiyor sonrada seni sucluyorlar. Herkesin ironi nin ne demek oldugundan haberi yok keza bazi arkadaslarimizinda Turkce anlama yetenegi yok. Basit ve duz anlatmak lazim bazen. Ayni Turkce derslerindeki karmakarisik veya anlam bilgisi gereken paragraflar cikar ya kimi insan zorlanmazken kimisi anlamaz yapamaz bir baglantida kuramaz. Ben duz anlatim harici yazilarinda, ironi, mecazi anlatim vs.. boyle seylerin yetenek oldugunu dusunuyorum artik. Herkesi anlama ve anlamdirma kapasitesi ayni degil. Ben saka yapmistim ironi kullanarak ne caniligim kaldi ne caheletim. O yuzden gerckten ironi yapmamak en iyisi selametimiz icin.

İroni yapan insan hemen anlaşılıyor zaten. Sonuçta yazımın başıyla sonu bir olmayacak şekilde yazacak kadar aptal değilim. Yazımı okuyan nasıl bir düşünce içerisinde olduğumu anlayabilir ki kendisi bile bunu farketmiş zaten.
Ben arkadaşın ironimi anlamayıp önyargıyla yazınca suçluluk hissettiğini ve bunun için gereksiz bir savunmaya girdiğini düşünüyorum. Sen de aynı durumu yaşamışsın belli ki.
Üzgünüm yanlış anlamışım diyip geçebilirdi halbuki... Anlamadıklarını kabul etseler sorun yok.

Son düzenleme:
slania cnm haklısın kesinlikle, zaten feminist demek kadın hakları savunucusu demek benim gözümde ki kötü birşey oldugunu düşünemem asla beni savunuyor orda kadın ben kolumu kıpırdatmasam da helal olsun der otururum ama benim felsefem feminizmden biraz ilerde belki de herkesin yaşamaya hakkı oldugu bir dünya istiyorum özgürce meselem bu ezilen kimse kadın olur, erkek olur, işçi olur, sokak köpeği olur onun hakkını savunmaya da gayret ederim ama keşke herkes bunu yapabilse ezilenin sömürülenin yanında olacağımıza ki biz kadınlar anacız sefkatliyiz diye geçiniyoruz ilk tekmeyi biz atıyoruz, tacize tecavüze uğrayana, ne yazık.. feministlerin de abartmasının sebebi erkek şiddetinin de bazen çok uç boyutlara ulaşmasından kaynaklanır, insan işin derinlerine indikçe pisliklere boğuluyor zaten, her gün gazetede haberde izlediklerimiz kadına şiddetin küçük bir kısmı, haber sayfasına çıkabilme şerefine erişebilmiş şerefsizlikler sadece.. onlar abartacak ki milletin gözüne sokulacak bu biz oturuyoruz da noluyor ne değişiyor yani :) en azından birşeyler yapıyorlar bizim için sesi çıkmayan, çıkamayan bir cogunluk için..

Son düzenleme:
Ay aklima ne geldi yaa.... yaz geliyordu gene bu aylar... Arkadasimla taksimde doalsiyorduk,iyi kizdir guzel kizdir ama illaki yaz kis solaryuma girer ve abartir yani ten rengi gercekten koyulmustu,saclarida platin sariydi... Yururken ona Naomi gibi kiza bak demislerdi. Iyi mi demislerdi kotumu bilemiycem.Bir kerede bir akrabamla yuruyurdum kadin her tarafi zayif ama maalesef baseni kalcasi cok genis. Asiri buyuk yani guzelcede bir kadin onada sepete bak sepete demislerdi.Kadincagiz cok bozulmustu.Bana mi uzun zamandir laf atilmiyordu Turkiyedeyken daha kotusu takip edip bir yerde yanima gelip tanisabilir miyiz yok kahve icelim cay icelim diye sacmaliyorlar keske laf atsalar yani...

ya o konuda çok yaratıcı Türk erkekleri ben çarşıda yürürken resmen kahkaha atmıstım bi keresinde ama sonradan çok üzüldüm tabi ya bana atılsa napardım diye ama kadın uzun saçlı bide yürürken saçlar rüzgarda sallanıyordu adam arkadan bagırdı kadına rapunzelim sana tırmanabilir miyim dedi bende adamın arkasından arkadasımla yürüyordum tutamadım kendimi adam da çok komik bir tip kadın yüz vermedi tabi hızlı hızlı yürüdü bizde bize de laf atmadan uzaklaştık:) ama bunlar en zararsızları tabi güldürüyor bile, bazıları çok pislik uzak olsunlar

][/COLOR]

İyi de burada güzel ve alımlı olduğu için ilgi çekenlerden bahsetmiyoruz ki, toplumdaki potansiyel sapıkların her tipten kadına yaptığı tacizlerden bahsediyoruz.
Ayrıca tepki vermekle-dikkat çekmeyen görüntü arasındaki bağlantıyı kuramadım.
Bir de bakmakla, gözlerini dikip sapıkça izlemeyi bir tutmayın lütfen.

Benim uslubüme laf söyleyen arkadaşa verdiğim cevapla sizin benim yazdığım cevabı kopyala yapıştır yapmanızada anlam vermiş değilim. PSİKOLOGMUSUN ARKADAŞIM. Bu kopyala yapıştırda moda oldu bu ara

Son düzenleme:
Benim de başıma bir kere gelmişti benzer bir olay. Ösym şifresini almak için üniversiteye gitmiştim. Aynı şey için gelen biri habire benimle muhabbet kurmaya çalışıyordu, ismimi sordu, numaramı falan istedi, iyice saçmalamıştı. Durağa kadar takip etti beni, etrafımda dönüp durdu. Hey Allahım niye terslemedim ki o an...
İşte o an terslemeyince insan sonradan çok pişman oluyor, halbuki bildiğiniz taciz bu ve bunları yaşamak için de çok güzel ve alımlı olmak veya uygunsuz giyinmek gerekmiyor. Herkesin başına gelebilir bunlar. Bunları kendini beğenmişlik, hava atma olarak gören arkadaşlara bu yazım...
Laf atmalara da ne olursa olsun katlanamıyorum. Sonuçta herkesin bir tarzı bir tipi var, bunlar yüzünden insan artık kendinden soğuyor. Benim de tenime çok laf atıyorlar. Başkaları laf atmasın diye illa göze batmamamız mı gerekiyor? Biz bunu nasıl sağlayabiliriz ki zaten...
Misal; sarışın olduğum için dikkat çekiyorum ve laf işitiyorum diyelim ki, ne yapmalıyım saçımın rengini mi değiştirmeliyim. Veya da tarzım; mini etek giymeyi seviyorum, sırf abazanlar laf atmasın diye niçin tarzımdan vazgeçeyim? Niye meydanı o insanımsılara bırakayım. Bu yazım da giyimi yüzünden tacize uğramayı müstahak olarak gören arkadaşlara gelsin. Kusura bakmasın kimse ama aptal insanımsıların iğrençliklerini engellemek adına özgürlüğümden vazgeçemem. Onun yerine mücadele ederim... :ssz:
Erkek bi taraflarına hakim olamıyor diye kadınların özgürlüklerinin kısıtlanmasından oldum olası tiksinmişimdir zaten...

slania cnm haklısın kesinlikle, zaten feminist demek kadın hakları savunucusu demek benim gözümde ki kötü birşey oldugunu düşünemem asla beni savunuyor orda kadın ben kolumu kıpırdatmasam da helal olsun der otururum ama benim felsefem feminizmden biraz ilerde belki de herkesin yaşamaya hakkı oldugu bir dünya istiyorum özgürce meselem bu ezilen kimse kadın olur, erkek olur, işçi olur, sokak köpeği olur onun hakkını savunmaya da gayret ederim ama keşke herkes bunu yapabilse ezilenin sömürülenin yanında olacağımıza ki biz kadınlar anacız sefkatliyiz diye geçiniyoruz ilk tekmeyi biz atıyoruz, tacize tecavüze uğrayana, ne yazık.. feministlerin de abartmasının sebebi erkek şiddetinin de bazen çok uç boyutlara ulaşmasından kaynaklanır, insan işin derinlerine indikçe pisliklere boğuluyor zaten, her gün gazetede haberde izlediklerimiz kadına şiddetin küçük bir kısmı, haber sayfasına çıkabilme şerefine erişebilmiş şerefsizlikler sadece.. onlar abartacak ki milletin gözüne sokulacak bu biz oturuyoruz da noluyor ne değişiyor yani :) en azından birşeyler yapıyorlar bizim için sesi çıkmayan, çıkamayan bir cogunluk için..

O kadar güzel ki düşüncelerin.. :46:
Keşke herkes senin gibi düşünebilse inan kadınlar hatta senin dediğin gibi ezilen, haksızlığa uğrayan canlılar için daha yaşanılır olurdu dünya.

Benim uslubüme laf söyleyen arkadaşa verdiğim cevapla sizin benim yazdığım cevabı kopyala yapıştır yapmanızada anlam vermiş değilim. PSİKOLOGMUSUN ARKADAŞIM. Bu kopyala yapıştırda moda oldu bu ara

Kopyala yapıştır yapmadım ki, alıntıladım. :52: Mesajınızı alıntılamazsam insanlar kime yazıldığını nasıl anlayacaklar. Her alıntıyı kopyala yapıştır mı zannediyorsunuz yoksa? :53:
Psikolog olmakla ne ilgisi var yahu? Sizin yorumunuza cevap yazabilmek için psikolog mu olmak gerekiyor?

Herşey kıyafette bitmiyor ki ben gayet normal giyinirim kapalıda diyebilir. ama bu iğrenç ve sevimsiz yaratıklar her türlü insana yapar bunu .. dikkat cekici olsun yada olmasın karşılarında kız gördüler mi iş bitiyo.

Ben yaşadıklarımdan örnek vermek istedim..
Kıyafetler vücudu teşhir ediyorsa bakıyor erkekler..
Sade ve kıyafetin kapalı olursa baktıklarını görmüyorum ben erkeklerin.

Kopyala yapıştır yapmadım ki, alıntıladım. :52: Mesajınızı alıntılamazsam insanlar kime yazıldığını nasıl anlayacaklar. Her alıntıyı kopyala yapıştır mı zannediyorsunuz yoksa? :53:
Psikolog olmakla ne ilgisi var yahu? Sizin yorumunuza cevap yazabilmek için psikolog mu olmak gerekiyor?
[/QUOTE]

Kusura bakma cnm cahil kalmışım çünkü ben gün boyu yoğun tempoda çalışan biriyim. Öle burada ne nasıl oluyor nasıl yapıştırılıyor die hiç araştırmadım. Siz bana cvp yazmayın bence alıntı yaparak cvp yazın insanlara. Benim yorumum başkasına idi siz nie aradan çıktınız onuda anlamış değilim....

Kusura bakma cnm cahil kalmışım çünkü ben gün boyu yoğun tempoda çalışan biriyim. Öle burada ne nasıl oluyor nasıl yapıştırılıyor die hiç araştırmadım. Siz bana cvp yazmayın bence alıntı yaparak cvp yazın insanlara. Benim yorumum başkasına idi siz nie aradan çıktınız onuda anlamış değilim....

Biz de araştırmadık, kimse araştırmadı. Orada bağırıyor butonlar ben buradayım diye... Bunu görmek için boş gezenin boş kalfası mı olmak gerekiyor? Ve kopyala/yapıştırdan da daha kolay alıntılamak.
Benim tepkim konuyu durduk yere karıştırmanıza. Önceki yazılarınızı da gördüm, üslubunuz çok kötü...
Neyse, kapatalım. Durduk yere uyarı almak istemiyorum... :ssz:

Birbirinize cevap vermeye devam ederseniz haklı haksız gözetmeksizin ikinizde uyarı alırsınız...

Ben gayet eteğimide giyiyorum şortumu da giyiyorum ama napıyorum bu olayların yaşanmiycağı yerlere gidiyorum oturduğum yerlerde neyseki rahat yerler ama atıyorum ümraniyeye gidiceksem öyle giyinmem ama Bebekte Bağdat Caddesinde istediğimi giyebiliyorum cnm sen nerde yaşıyosun bilmiyorum ama sende gidiceğin yerleri iyi seçmelisin bence

Back
X