slania cnm haklısın kesinlikle, zaten feminist demek kadın hakları savunucusu demek benim gözümde ki kötü birşey oldugunu düşünemem asla beni savunuyor orda kadın ben kolumu kıpırdatmasam da helal olsun der otururum ama benim felsefem feminizmden biraz ilerde belki de herkesin yaşamaya hakkı oldugu bir dünya istiyorum özgürce meselem bu ezilen kimse kadın olur, erkek olur, işçi olur, sokak köpeği olur onun hakkını savunmaya da gayret ederim ama keşke herkes bunu yapabilse ezilenin sömürülenin yanında olacağımıza ki biz kadınlar anacız sefkatliyiz diye geçiniyoruz ilk tekmeyi biz atıyoruz, tacize tecavüze uğrayana, ne yazık.. feministlerin de abartmasının sebebi erkek şiddetinin de bazen çok uç boyutlara ulaşmasından kaynaklanır, insan işin derinlerine indikçe pisliklere boğuluyor zaten, her gün gazetede haberde izlediklerimiz kadına şiddetin küçük bir kısmı, haber sayfasına çıkabilme şerefine erişebilmiş şerefsizlikler sadece.. onlar abartacak ki milletin gözüne sokulacak bu biz oturuyoruz da noluyor ne değişiyor yani :) en azından birşeyler yapıyorlar bizim için sesi çıkmayan, çıkamayan bir cogunluk için..