- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi Purple2295
-
Ben de bana laf sokanlara tersleyenlere cevap veremiyorum diye buraya konu açmıştım ve suan büyük oranda kendimde gelişme gösterdim sana ona gore tavsiye vericem :)Merhaba hanımlar. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Akrabalar arasında, iş yerinde Durduk yere size laf sokmaya, eziklemeye çalışan insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da cinsiyetinizle, doğduğunuz yerle, mezhebinizle ve s. ilgili saçmalayanlarla? Nasıl davranmam gerekiyor bu insanlarla? Cevap verip bunlarla birlikte pisleşmek edepten hayadan çıkmak istemiyorum, vermesem de kalbim kırılıyor. Bu insanlarla nasıl baş etmem gerekiyor? Bu sitedekilerin 90% benden büyük. Hayat tecrübenize ihtiyacım var
İnsanlarla baş edemezsin arkadaşım netMerhaba hanımlar. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Akrabalar arasında, iş yerinde Durduk yere size laf sokmaya, eziklemeye çalışan insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da cinsiyetinizle, doğduğunuz yerle, mezhebinizle ve s. ilgili saçmalayanlarla? Nasıl davranmam gerekiyor bu insanlarla? Cevap verip bunlarla birlikte pisleşmek edepten hayadan çıkmak istemiyorum, vermesem de kalbim kırılıyor. Bu insanlarla nasıl baş etmem gerekiyor? Bu sitedekilerin 90% benden büyük. Hayat tecrübenize ihtiyacım var
Hiç umursamıyormuş gibi gül yüzlerine ve dediklerini umursama insanlar sen ne kadar iyi birisi olsan da dicek bişey bulur çünkü başka işleri yok çok kanına dokunan birisi varsa araştır biraz illaki bi açığı vardır ırk mezhep aşağılarsa yüzüne sende onun zayıf noktasını vur kilosu burnunun şekli vs bazı insanlar sadece bundan anlıyor kusura bakma ya da direk cevap verme umursamamayı öğrenmelisin yoksa çok üzücü oluyorMerhaba hanımlar. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Akrabalar arasında, iş yerinde Durduk yere size laf sokmaya, eziklemeye çalışan insanlarla nasıl baş ediyorsunuz? Ya da cinsiyetinizle, doğduğunuz yerle, mezhebinizle ve s. ilgili saçmalayanlarla? Nasıl davranmam gerekiyor bu insanlarla? Cevap verip bunlarla birlikte pisleşmek edepten hayadan çıkmak istemiyorum, vermesem de kalbim kırılıyor. Bu insanlarla nasıl baş etmem gerekiyor? Bu sitedekilerin 90% benden büyük. Hayat tecrübenize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?